![]() |
#561 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
|
![]() z dedami licze sie ofc
ale wszystk objasni sie tibi bo tutaj zaraz ktos doniesie ( co gdzie jak) |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() yyy wydaje mi sie ze ta wojna ma szanse powodzenia. Potrzeba nam jeszcze ludzi w stylu Arvita Kotiego~ Balu kiler Alucar Mistic Pal wtedy ta wojna bedzie nasza. Bedzie Senior Tutor. Gusar terz by sie przydal wsumie on tu niegra a mogl by duzo zdzialac. Niech wezmie przyklad z Puge i Zorlana. Im wiecej ludzi tym wiekrze szanse jednak niemozna zapomniec o ludziach kturzy posiadajom 60+ bo takimi lvl terz mozna wygrac wojne. Moim zdanie najwiekrzym ciosem bylo by zabicie Puge ktury robi najwiekrze PA. Bardzo mily by byl trap Puge i otoczenie miejsca noob harami zeby all swe i slo niemogli przejsc. Na Puge nietrzeba nawet duzo ms. On nienosi tarczy. Wystarczylo by 20 palkow kilka sorcow do sd knighci do bloczenia .Po takim ataku nielogowanie sie przes tydzien i next akcja
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
|
![]() Ta, ale jakieś debile wystawiają Polaków dla Cruoris, a więc trochę w przeciwną stronę niż tutaj na forum jest to mówione. Do tego debila co mnie wystawił (name'a mam w VIP) 10k Seleniyan/Carlin. Teraz to mi to lotto czy mnie Gady ubije czy nie ale chamstwa u polaczków akceptować nie będę, bo przez takich śmieci jak ty Polacy maja taka opinie jaka maja...
Dzisiejsza sytuacja pokazała mi na kogo mozna liczyć w Tibii, tylko i wylacznie - rl friends, a takie forumowe wieśniaki mogą okazac sie najwieksza zguba. POLSKA! POLSKA! O!MASZ SKULLA! PK! CRUORIS HELP! |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() @Axen: Zapomnij, nie odzywasz sie do Niego!;//
@Quiv~: akurat Twoje posty czytam z najwyzsza przyjemnoscia, pisz dalej i udzielaj porad z ktorych byc moze skorzystaja, bo widac ze masz jako takie doswiadczenie ![]() @Mac~: na Twoim miejscu przekazalbym lidera do Etha/Voya, widac ze chlop ma leb na karku i duzo moze. Gdyby Uni~gral wiecej, bylbym za nim, no ale skoro ma lagi... @Aego: prosze, choc troche przyloz sie do pisania postow, meczy mnie juz reportowanie ich. |
![]() |
![]() |
#567 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Akurat uważam że mac jest dobym liderem , ja jestem trochę zamiękki na to ;P Pozatym zmiana lidera nam nie pomoże nie dal rady Laros nie dam rady ja trzeba poczekac na zmiane toku myślenia pewnych ludzi , i poczekac troche na wyklarowanie się sytuacji...
A to mała refleksja na temat Nebuli: Otóż wczoraj zaczołem grać na nebuli poszedłem na roty i zaczołem pg ![]() P.S. to że gram na Nebuli nie oznacza zaprzestania mojej aktywności na selenie , zamierzam tam walczyć mimo wszystko. @Quivee Masz troche racji ale mniejsza o to , pisz dalej im więcej ludzi tym więcej zabawy ![]() Pozdrawiam Ethiellant/Voyant. Ostatnio edytowany przez Suk Suk - 23-01-2007 o 12:06. |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Ja znow offtop:
Moze mi ktos z was sellnac royal steel, albo wymienic c arm, na r-steel, jesli juz cos wymienialiscie u spoconego ? Z gory thx. Mam nadzieje, ze tym razem ktos sie odezwie ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Kavaleri
Od tego jest trade chat ![]()
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hehe rozsmieszyla mmoe wypowiedz eaego; "on nienosi tarczy". tarcza ma malo do powiedzenia gdy atakuej sie z sd
ps; puge nosi tarcze |
![]() |
![]() |
#571 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @ Suk Suk jesli o axena chodzi to jest godny zaufania ![]() @Aego wyjdz ;/ Cytuj:
![]() |
#572 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() @zalfik
Gdybym znalazl na trade, to bym tu nie pisal (a spamuje tym gownem juz z 3 dni). @topic Ten war smierdzi, odkad polacy uznali wyzszosc swe, bye. |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() To jest to za co jeszcze wierze w nas
![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: Gąbin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mikioli
Profesja: Sorcerer
Poziom: 21
|
![]() Właśnie przed 2 min. padł Dany Karde
![]() You recognize Dany Karde. He was killed by Drache Herr. Padł stojąc przed dp w kazoo atakowany przez jakiegos nooba. Prawdopodobnie afkował bo uważał że nikt takiego kozaka jak on nie ruszy. ![]() ....min później You recognize Drache Herr. He was killed by Nortec Nocturna. Oni to szybko działają:} ps. Troche żal że tam byłem i nic nie zdążyłem zabrać:/ Ostatnio edytowany przez mikioli - 23-01-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Drache Herr pewnie noob-char Drache Frau'a
![]() Anyway taki frag w tej wojnie też jest dobry ![]() Ciekawe co polecialo ![]() Btw.. Mysle ze taki ded byl potrzebny. niewazne ze noob-char, wazne ze morale polakow (bo chyba po tej stronie juz tylko Polacy zostali) wzroslo i udowodniono ze Cruoris wcale nie sa niezniszczalni. Ostatnio edytowany przez Pieczarmistrz - 23-01-2007 o 23:44. |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() dany owned
![]() almost like this cat
#577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buahahahahah _Scotty omg -.-'
Przyslowie "lubią się jak pies z kotem" nabiera nowego znaczenia xD |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Dzieki panowie ,ze mnie tak wyrozniacie ale narazie nie ma powodu by to robic a same logowanie sie i wyjscie ze szwedami na battle z mysla ,ze rozwale ich i po sprawie to kwestia moze i psychiki
![]() Teraz pare slow do goscia ,ktorego jak przeczytalem posta to nie wiedzialem co z soba zrobic ![]() Aego czy ty sie urwales z choinki?? ![]() Wymieniles osoby ktorym nam potrzeba do wygrania tej wojny a ja kazda z nich skomentuje: 1.Balu Kiler- ma free account loguje sie tylko w weekendy byl tylko na 1 akcji.NC 2.Mistic Pal-nigdy o niczym niby nie wie byl moze na 1 akcji jak wogole byl bo cos go nie kojarze a na vt z nami siedzi caly czas ale jak ma byc kacja cudownie znika nie zle czary co? 3.Alucard de'moon-zajebisty kumpel jeden z lepszych ale zesral sie ze strachu i sellnol chara bral udzila tylko w akcji na fibuli i tyle go widzielsimy. Nie pamietam kogo tam jeszcze wymieniles ale rzeczywiscie wiecej takich ludzi a napewno szwedzi beda mogli sobie spokojnie expic i nie exivowac nas bo nikogo z nas nie bedzie online GZ wyboru! Co do Arvita i Kotiego zgadzam sie w 100% takich ludzi nam potrzeba ale lepiej zeby byli sorkami ![]() ![]() Jak macie jakies pytania a bede mogl albo umial na nie odpowiedziec to walcie smialo ![]() |
![]() |