![]() |
#241 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: tu i tam :D
Stan: Niegrający
Gildia: Budowlanka :D
Świat: Nebula
![]() |
![]() najs, najs
![]() ![]() edit przy takiej odleglosci funkcjonariusz obscenity powinien zginac po wybuchu radiowozu ![]() Ostatnio edytowany przez Jaco_vel_HardkorowaOwca - 24-01-2007 o 20:47. |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() To jest... piękne ;D
Dopracowane idealnie, nawet najdrobniejszy szczegół, jak marka samochodu xDD |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo ale to bardzo.... .... Zajebiste Xd Jak to inaczej można określic ? Wybuch granata najlepszy ^^ We Want More ! MORE !! Muhauah ! Xd
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() III WOjna światowa? O nie! Nie pozwole na to! Żeby moi potomkowie musieli kuć 3 wojny światowe? NIgdy! (a tak na serio to dlatego że nie doszło by do wydażeń z mojego fake
![]() Hmm nowe woziki RLZ (choidź i tak je widziałem wcześniej ![]() Efektem odcinka jest ... WIELKIE BOOOM xD (no może nie takie wielkie) Ale żeby nie było: Z ciał zabitych powinna cieknąć krew, czasem nawet tak żeby robiła się kałuża (czy jak to sie pisze ^^), a u ciebie dze tylko plamy tryskającej krwi w trakcie postrzałów ![]() Tak dla zasady, musze znaleźć jakieś niedociągnięcie ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 24-01-2007 o 21:00. |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Fajnie. Juz ci mowilem Glaves o tych bledach co ja uwazam
![]()
#246 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Klepał graficzki bardzo dobre, nie pamietam czy pracował w jakimś programie a la PS, ale nawet jeśli nie to człowiek który takie rzeczy robił by szybko to oklepał ![]() Aha nie jestem pewny tego w 100%, ale Dejvo chyba robił fake zanim Yayoo wydał swój konwerter ![]() Co do twojego odcinka: Pierwsze skojarzenie - próbujesz film akcji walnąć do fake. Będzie trudno, ale kto wie? Wiesz czego się w tym najbardziej obawiam? Płytkiej fabuły - jak w większości filmów akcji. Bo co mamy u ciebie teraz? Wioskę żyjącą niedaleko drogi, a odcinającą się (z włąsnej woli) od cywilizacji <sic!> Tajemniczą organizację której celem jest doprowadzenie do 3 wojny swiatowej by moć zrobić coś strasznie złego i mrocznego, np. panowanie nad światem. Itd. Nie jest zbyt wesoło Glaves Nie schrzań sprawy, bo masz i potencjał i możliwości, żeby zrobić coś wielkiego
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Nooo..
Sama fabuła w tym fake'u jest cudowna (tzn. pomysły tych gości niczym z GTA ![]() P.S, Za literówki sory ale mam 38* gorączki. |
![]() |
![]() |
#248 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Dobre Dobre... Ale! Niema Driftów ani zakrętów ;<
|
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bardzo dobre. Nie dopatrzylem sie zadnego bledu graficznego. 10/10
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() ło maj god!człowieku jak skończysz ten fake zrób coś podobnego do piąty żywioł wymiatasz!!!10/10 wymiatasz!!!!!!!!!jestem ciekaw czy będziesz jeszcze dodawał inne postacie
#251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam !
Do takiego pościu włączyli by raczej Helikopter ,a później nawet SWAT. Jeżeli byś robił taki włśnie motyw to umieść mnie jako jednego członka SWAT(jeżeli chcesz) ![]() ![]() Pozdrawiam P.S Przepraszam za double-post !
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() @"krew":
Ahhh... wszyscy mi już pisząże nie ma krwi :/ Ludzie oni nie odcinają sobie głów i ręk. To nie walka na miecze. Jak już powiedział Terry (w końcu ktoś sie zna ;] ) krew nie zawsze leci jak z kranu ![]() @eerion: A ty zaś do fabuły sie czepiasz ;] Ale nie rozumiem o co ci chodzi z tą wioską? Że koło drogi? Noo nie takie koło. Nikt jej nie znajdzie mimo że leży 3km od autostrady. Bo kto łazi po pustkowiach niezamieszkanych po jakichś lasach? Chyba tylko grzybiarze XD A poczekaj jeszcze parę odcinków. Zobaczysz że wioska nie jest... (Nie będę zdradzać) ![]() @terry: About SWAT: nie wiem jak by to wyglądało jakby ich teraz furgonetki SWAT goniły :/ Było by to coś a la GTA :/ SWATy zazwyczaj na blokadzie stoją albo na jakąś akcje przyjeżdżają. A z tym pościgiem... lepiej to chyba zostawić highway patrol ;] Poza tym nie chce mi sie robić zaś nowych aut XD Tym bardziej helikoptera, ale brakuje funkcjonariusza ;] |
![]() |
![]() |
#255 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
"To jest mistyfikacja" pamiętam co ta babka powiedziała. A ich jakoś nikt nie gonił. Taka zacofana wioseczka, a polowania na wiedźm(in)ów (sztuk 2) sobie nie urządzili. No wstydziliby się ![]() A co do 3 km od autopstrady - Glavesik, nie wiem czy wiesz, ale jaks ię stawia coś takiego to są prowadzone rozległe badania terenu. A wątpie by to wyglądało tak "O! Wioska! Nie ma jej na mapie! A co mi tam, kolejni Amishe, wcale nie ma sensu zgłaszać tego choćby do telewizji i zgarnąć tysiaka za wiadomość" Reszty nie skomentowałeś to ja też poruszać nie będę. Tak czy siak rpacuj dalej będe czekał PS - tylko mnie nie znienawidź, ze tak ci błędy wytykam. Uwierz, że takie coś ludzi pracom na dobre wychodzi ![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Nie no ten fake jest idealny... Ja tam bledow nie widze bo ich chyba niema...
10/10
#257 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Glaves
To wtedy bym prosił o posadę tego funkcjonariusza ![]() @fake Po wybuchu granantu w samochodzie powinien wybuchnać też silnik ,natomiast przód radiowozu jest nietknięty. Pozdrawiam
![]() "Piechota Morska to nie zawód, to orientacja seksualna." Ostatnio edytowany przez Terry664 - 25-01-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
Spam SPam SPam... Przejdź resocjalizacje Raynolda i wróć... @topic krew jest zawsze, ale nie w równych ilościach, fakt że zależy w co trafi ale krew jest zawsze... A u ciebie nie ma nawet na ubraniach ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#259 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Dawaj już ten 8 odcinek |
|
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]() Wypasiste. Naprawdę lepszego nie widziałem.
10/10 |