Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-01-2007, 19:33   #1361
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: ?
Domyślny

Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.
krzysiek033 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-01-2007, 19:49   #1362
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033 Pokaż post
Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.
nareszcie ktos madry uzasadnil moje/nasze działanie
thanks
Rev'ico jest offline  
stary 25-01-2007, 19:56   #1363
Amyks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2007

Domyślny

Cytuj:
@up Rzeczywiscie uzasadnil. Sam bym lepiej tego nie zrobil

Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie.

Ostatnio edytowany przez Amyks - 25-01-2007 o 19:57.
Amyks jest offline  
stary 25-01-2007, 20:08   #1364
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amyks Pokaż post

Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie.
LOL , konkretnie cie POJEBALO.
to ze z nudów po prostu lubie sobie z qumplami popekowac to znaczy ze jestem niedowartosciowany? Na wszystkich serverach jest pkowanie , PA , itp a to ze ty jakis no lifer ktory uwaza tibie za drugie zycie a NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... pozatym wez sie chlopie zastanów co ty piszesz a jak sie niepodoba to wy*******aj na NON PVP!!! Tam przynajmniej cie nikt niezabije
PS . właśnie cip soft zalozyl 2 nowe swiaty , wybiez sobie ktory i powodzenia

jescze raz.

CRY ME A RIVER.

I btw , niemasz zielonego pojecia o moim rl a piszesz takie bzdury z czym wlasnie pokazujesz swoja mega osobowosc "DOROSŁEGO " człowieka.

przepraszam za wulgaryzmy ale mnie wpienil koles

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 25-01-2007 o 20:14.
Rev'ico jest offline  
stary 25-01-2007, 20:09   #1365
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:

wyszły 2 światy nonpvp zapraszam tam bo widać nie znasz zasad PVP!
Guardian anubite jest offline  
stary 25-01-2007, 20:29   #1366
Wala
Użytkownik Forum

Wala's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Inferna
Szczęśliwy

Ja osobiście nielubie światów non-pvp, bo tam niema zabawy

NO to wszysc co tak płaczą zapraszamy na non-pvp Może tam coś osiągniecie bo nikt was niezabije, no chyba że poddacie sie po 1-2 padnieciu od monsterka

ps. berylke mogli by zmienić na PvP-enforced
stary 25-01-2007, 21:43   #1367
dzony
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Domyślny

Cytuj:
no pewnie ze beda padac , zaczela sie era wyniszczania tego servera ( ale rym , lol )
hehehehehe... jestes moim bogiem!! to powiedz mi czemu nie "wyniszczycie" tego serva wtedy kiedy graja Ruini?? Czemu wyniszczacie go wtedy kiedy nikogo nie ma zeby przypadkiem nikt nie mogl wam nic zrobic, polujac na noobkow. Huhu ale jestescie odwazni!! wyniszczajcie przeciwnikow a nie swoich... ale nie... zapomnailem ze od przeciwnikow dostaliscie po dupie... wiec latwiej swoich bic! i na wszystko jest jedno wytlumaczenie. bo to jest swiat pvp!! idzcie na pvp entforced pokazcie na co was stac tam! i nie roz*******ajcie gry komus kto gra sobie w spokoju! bo takie szczeniackie zachowania sa poprostu ponizajace dla was. najgorsze ze sie jeszcze tym szczycisz. sam pograc nie mozesz to musisz zepsuc gre komus innemu? to twoja logika? bardzo dojrzala! ale sorry to mnie ktos od dzieci wyzywal.
dzony jest offline  
stary 25-01-2007, 21:54   #1368
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny

@up
1st. Zobacz sobei jakie lvle maja Ruin a jakie NS.
2nd. Jak oni sie loguja max 5 graczy to co zrobia Ruinowi? Oni chca popekowac a nie isc na kamikadze. Kto madry by pkowal gdy Ruin jest, zastanow sie chlopcze.

To tylko gra, nie obowiazuja tu zadne zasady etyki, robisz co chcesz, tylko GM moze ci powiedziec zebys tego nie robil bo bana dostaniesz. Ale Pkowanie jest w 100% legalne, masz ograniczona ilosc fragow i tyle. PVP serwer i musisz sie z tym pogodzic. Nikt cie nie zapraszal ani nie zmuszal do grania tutaj. JAk juz mowilem 99% ludzi robila by to samo co oni robia teraz. Nie poto traciles czas i pieniadze zeby teraz zostawic chara retired. Przynajmniej tyle radosci masz z tej gierki ze sobie popekujesz. Mozesz tez interweniowac u WLADCOW SERWA RUIN. Nie moga sobie dac rady z pilnowaniem obywateli? Czy moze obywatele ich gowno obchodza. Ruin tylko patrzy zeby nabic lvle jak najszybciej a potem masturbacja ze maja najwieksze levele na "prywatnym" juz serwerze.

Ostatnio edytowany przez krzysiek033 - 25-01-2007 o 22:08.
krzysiek033 jest offline  
stary 25-01-2007, 22:42   #1369
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Ziomy take it easy.Ls i Nemesis se nie maja teraz szans wiec graja na elysia,thoria a tutaj sie bawia for fun czekajac na lepsze czasy.

Nie widze sensu w tym zeby wyzywac rev'ico poprostu umie sie bawic xD
Nie spodziewalem sie ze z rev'ico wyrosnie taki boss, nawet grajac kajnem i expiac z nim na dragach balem sie go czasami haha

rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail.
Kajn jest offline  
stary 25-01-2007, 22:48   #1370
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Nie wiem o co ci chodzi, przegrali wojne to co maja robic ja tez byl pkowal

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn
rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail.
True,true
Szkut jest offline  
stary 25-01-2007, 23:01   #1371
Amyks
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... (
A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"
Amyks jest offline  
stary 26-01-2007, 00:20   #1372
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"
Widze ze wysnuwasz jakies swoje wnioski ... Kto ci i wg ciebie innym niepozwala grac? niewiem ja pinguje ludzi? banuje ich? przychodze im do domu by resetowac im kompa , odcinam im neta? NIE , po prostu pkuje sobie z moimi przyjaciolmi , bawie sie przy tym dobze a do tego wlansie sa stworzone gry , zeby sie dobze bawic .
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge )to innemu niedam grac LOL... załosne .

Juz zaczyna mnie to wsyztsko meczyc , musze sobie zrobic przerwe od tego forum.

elo dla przyjacół
dla pionkow pogarda

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 26-01-2007 o 00:22.
Rev'ico jest offline  
stary 26-01-2007, 00:29   #1373
Ravuse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 10 2006

Profesja: Master Sorcerer
Ravuse ma numer GG 4227383 Ravuse ma login Tlenu only@for.vips
Domyślny

Cytuj:
Widze ze wysnuwasz jakies swoje wnioski ... Kto ci i wg ciebie innym niepozwala grac? niewiem ja pinguje ludzi? banuje ich? przychodze im do domu by resetowac im kompa , odcinam im neta? NIE , po prostu pkuje sobie z moimi przyjaciolmi , bawie sie przy tym dobze a do tego wlansie sa stworzone gry , zeby sie dobze bawic .
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge )to innemu niedam grac LOL... załosne .

elo dla przyjacół
dla pionkow pogarda

chlopak mial na mysli ze idziesz przez miasto z pudelkiem zapalek, podpalasz je, rzucasz w ludzi itp. przy czym krzyszysz "SD SD SD !, Z THEM"
Ravuse jest offline  
stary 26-01-2007, 10:03   #1374
Amyks
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

elo dla przyjacół
dla pionkow pogarda
Jak czytac nieumiesz to moge ci powiedziec tylko nara. Pokaz mi gdzie napisalem ze nie pozwalasz grac komus?

@down
A gdzie tam widzisz to innemu nie pozwolic GRAĆ? bo ja tego nie widze. I to bylo ogolne stwierdzenie jacy sa polacy.

Ostatnio edytowany przez Amyks - 26-01-2007 o 14:18.
Amyks jest offline  
stary 26-01-2007, 12:00   #1375
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jak czytac nieumiesz to moge ci powiedziec tylko nara. Pokaz mi gdzie napisalem ze nie pozwalasz grac komus?
prosze bardzo oto cytat : ""ja nie moge to innemu nie pozwolic""
Rev'ico jest offline  
stary 26-01-2007, 15:03   #1376
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

13:59 Avozzo [95]: 13:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Rizzlaa. He was killed by Farbror Kurt.

Padl 2 razy:
Jan 26 2007, 13:54:44 CET Killed at Level 111 by Farbror Kurt
Jan 26 2007, 14:05:07 CET Killed at Level 110 by Mokri Majmun

Ostatnio edytowany przez Corso - 26-01-2007 o 15:09.
Corso jest offline  
stary 26-01-2007, 15:42   #1377
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goop-666 Pokaż post
Rizzlaa ma hunta 4ever?
Nie na tydzien
Szkut jest offline  
stary 26-01-2007, 15:45   #1378
Mastermind Toothy
Użytkownik Forum

Mastermind Toothy's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn Pokaż post
Excail by się wkur!@# gdyby to usłyszał ^^

Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s
Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato.
Infamous #1 Pimp of Konoha!
Mastermind Toothy jest offline  
stary 26-01-2007, 15:46   #1379
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Użytkownik Revico mówi (14:44):
why did u died 2x times?
Użytkownik Daffy mówi (14:44):
i got hacked

to chyba wsyztsko wyjasnia

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy Pokaż post
Excail by się wkur!@# gdyby to usłyszał ^^

Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s
sie zobaczy
Rev'ico jest offline  
stary 26-01-2007, 16:08   #1380
Lamorack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2006

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goop-666 Pokaż post
Rizzlaa ma hunta 4ever?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut Pokaż post
Nie na tydzien
nie wprowadzaj go w bląd, do niedzieli

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn Pokaż post
Hail Daffy

Ostatnio edytowany przez Lamorack - 26-01-2007 o 16:14.
Lamorack jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania