![]() |
#1361 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.
|
![]() |
|
![]() |
#1362 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
thanks ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Cytuj:
Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie. Ostatnio edytowany przez Amyks - 25-01-2007 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |
#1364 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to ze z nudów po prostu lubie sobie z qumplami popekowac to znaczy ze jestem niedowartosciowany? Na wszystkich serverach jest pkowanie , PA , itp a to ze ty jakis no lifer ktory uwaza tibie za drugie zycie a NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... pozatym wez sie chlopie zastanów co ty piszesz a jak sie niepodoba to wy*******aj na NON PVP!!! Tam przynajmniej cie nikt niezabije PS . właśnie cip soft zalozyl 2 nowe swiaty , wybiez sobie ktory i powodzenia ![]() jescze raz. CRY ME A RIVER. I btw , niemasz zielonego pojecia o moim rl a piszesz takie bzdury z czym wlasnie pokazujesz swoja mega osobowosc "DOROSŁEGO " człowieka. przepraszam za wulgaryzmy ale mnie wpienil koles ![]() Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 25-01-2007 o 20:14. |
|
![]() |
![]() |
#1365 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Inferna
|
![]() Ja osobiście nielubie światów non-pvp, bo tam niema zabawy
![]() NO to wszysc co tak płaczą ![]() ![]() ![]() ps. berylke mogli by zmienić na PvP-enforced ![]() |
![]() |
![]() |
#1367 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1368 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
1st. Zobacz sobei jakie lvle maja Ruin a jakie NS. 2nd. Jak oni sie loguja max 5 graczy to co zrobia Ruinowi? Oni chca popekowac a nie isc na kamikadze. Kto madry by pkowal gdy Ruin jest, zastanow sie chlopcze. To tylko gra, nie obowiazuja tu zadne zasady etyki, robisz co chcesz, tylko GM moze ci powiedziec zebys tego nie robil bo bana dostaniesz. Ale Pkowanie jest w 100% legalne, masz ograniczona ilosc fragow i tyle. PVP serwer i musisz sie z tym pogodzic. Nikt cie nie zapraszal ani nie zmuszal do grania tutaj. JAk juz mowilem 99% ludzi robila by to samo co oni robia teraz. Nie poto traciles czas i pieniadze zeby teraz zostawic chara retired. Przynajmniej tyle radosci masz z tej gierki ze sobie popekujesz. Mozesz tez interweniowac u WLADCOW SERWA RUIN. Nie moga sobie dac rady z pilnowaniem obywateli? Czy moze obywatele ich gowno obchodza. Ruin tylko patrzy zeby nabic lvle jak najszybciej a potem masturbacja ze maja najwieksze levele na "prywatnym" juz serwerze. Ostatnio edytowany przez krzysiek033 - 25-01-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#1369 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Ziomy take it easy.Ls i Nemesis se nie maja teraz szans wiec graja na elysia,thoria a tutaj sie bawia for fun czekajac na lepsze czasy.
Nie widze sensu w tym zeby wyzywac rev'ico poprostu umie sie bawic xD Nie spodziewalem sie ze z rev'ico wyrosnie taki boss, nawet grajac kajnem i expiac z nim na dragach balem sie go czasami ![]() rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail. |
![]() |
![]() |
#1370 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#1371 |
Użytkownik Forum
|
![]() A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"
|
![]() |
![]() |
#1372 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge ![]() Juz zaczyna mnie to wsyztsko meczyc , musze sobie zrobic przerwe od tego forum. elo dla przyjacół ![]() dla pionkow pogarda ![]() Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 26-01-2007 o 00:22. |
|
![]() |
![]() |
#1373 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
chlopak mial na mysli ze idziesz przez miasto z pudelkiem zapalek, podpalasz je, rzucasz w ludzi itp. przy czym krzyszysz "SD SD SD !, Z THEM" |
|
![]() |
![]() |
#1374 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down A gdzie tam widzisz to innemu nie pozwolic GRAĆ? bo ja tego nie widze. I to bylo ogolne stwierdzenie jacy sa polacy. Ostatnio edytowany przez Amyks - 26-01-2007 o 14:18. |
|
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 13:59 Avozzo [95]: 13:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Rizzlaa. He was killed by Farbror Kurt.
Padl 2 razy: Jan 26 2007, 13:54:44 CET Killed at Level 111 by Farbror Kurt Jan 26 2007, 14:05:07 CET Killed at Level 110 by Mokri Majmun
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 26-01-2007 o 15:09. |
![]() |
![]() |
#1377 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
|
![]() |
![]() |
#1379 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006