|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2761 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() EE Vision wygra widac to po fragach ;]
CZYLI Taifun nie chce zapłacic?? W takim razie nie bedzie 2st osoba z 300 lvl ;p ( a ps taifun mam wkoncu mozliwosc zaplaty?? Jesli by zaplacil to czy byscie przyjeli danine i dalibyscie mu odetchnac i doexpic do 300)?? |
![]() |
|
![]() |
#2762 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ima
Oo, tak myslalem, musial zmienic sie owner, a stary sie z toba nie kontaktuje ? To sie chyba nigdy nie skonczy, chyba ze ktos pojdzie po rozum do głowy i pierwszy wyciagnie reke ![]() ![]()
![]() |
#2763 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Cytuj:
Piekny teks GZ dla tego Pana ;p |
|
![]() |
![]() |
#2764 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Jak padal Taifun, Jak padl Imargam to tez zabili 3 osoby, cały film WMV , do ktorego link ma Imargam w podpisie trwa 11 minut i jest pokazane całe Pvp i zgranie Vision, baa nie musze dodawac chyba bitwy w cyclo i na Ofie, jak osmieszyli Dusk~ i tak samo chyba nie trzeba nic wspominac o bitwie na Dworcach :x, wiec prosze Cie , nie oceniaj stylu , nie tylko Vision, ale byle jakiej gildi po 1 filmie gdzie zdobywaja fraga, i po drugim gdzie poszlo gorzej =) @edit: Cytuj:
![]() Nie chodzi mi o texty Vision. Ja tutaj mowie ogolnie o ich bitwach, Pvp i fragach. Btw, filmy ogladalem nie raz, a wmv ogladam przynajmniej raz dziennie - i tutaj widze klase. A co do textów - może i żenujące, ale mi specjalnie nie przeszkadzaja ;] Ostatnio edytowany przez Kiwix - 28-01-2007 o 00:03. |
||
![]() |
![]() |
#2765 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wyboldowany tekst zgłaszam do nominacji na najlepsze teksty ::
![]() |
#2766 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Przeczytaj to jeszcze z 10 razy, potem obejrzyj te dwa filmy z 10 razy to moze dojdziesz ze mialem na myśli zachowanie Vision i te ich żenujące texty ktore lecialy do Taifa.
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 28-01-2007 o 00:01. |
|
![]() |
![]() |
#2768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Cytuj:
A co do 1 ownera magramiego gra na kyrze i chyba ma best lvl, nick jakos moonthost glowy nie dam ;p ale latwo sprawdzic kto jest 1 w rankingu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2770 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
xxx: Ema Taifun Devilry:? xxx:Nice house& cash Taifun Devilry: mam dużo więcej... duużo... xxx: o_O to pochwal sie^^ Po czym Taifun zapełnia domek 17kk + 2 Sov+ 3 hota Na parterze... xxx: 0.o Nice! Taifun Devilry:^^ Ja bym wziął Plecaczek kk + Jakieś SoV'iki ![]() ![]() Imargam chcę 10 tys zł za to żeby Taifun mógł sobie poexpić ![]() ![]() ![]() Ja bym wziął więcej, ale łąskawy Ima zostawi Taifunowi 300 k na mf'y xDDD Taifun ssij za to że [T?]wój Pro sąsiad Morneth wziął od mojego kumpla 100 k za mojego hunta za free-Mornetha zachcianke, po tym Sanyol i inna banda przydupasów lała mojego kumpla^^ w czterylitery se to wsadź!!! P.S Ale i tak uważam że jego chęć do PG nie jest tak wielka żeby oddać 10 tys zł- 20kk.... Chociaż jak PEtro nie wytrzyma z braku expienia i jak będzie na Taifunie może sie doczekacie xDDD Pozdro & hail Vision @up Chciał dać 2kk, a dał 1kk , a nie 1kk i 500 k xD Ostatnio edytowany przez _~~!Hestoprites!~~_ - 28-01-2007 o 00:25. |
|
![]() |
#2771 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie obraź sie ale inteligencja to ty nie grzeszysz.. Nie lubisz Taifa BO JEGO SĄSIAD CIE SKRZYWDZIŁ ?
To ja Ci wspołczuje. ![]()
![]() |
#2772 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Tak jak ktoś napisał już czemu ima ustala ile ma płacić taifun a nie cała gildia lub Katrila bo w końcu to ona(?) jest liderem gildi...Imargam nic do Ciebie nie mam ,ale sądze że byt dużo sie kozaczysz i jesteś pewien swojego
![]() ![]() Hail Vision! @down Dzięki za odp ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 28-01-2007 o 01:22. Powód: usterka :> |
![]() |
![]() |
#2773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
ta lista dotyczy osob ktorych deady beda wliczane do statystyk na tibia.com , kazdy wie tez ze jak sie ktos wyplaci to jest free . xd @up Katrila to on , pasterzem gra draco , taifun nigdy nie zamierzal placic ;P To wszystko co masz mi do powiedzenia Bartku ;> ?
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 28-01-2007 o 00:56. |
![]() |
![]() |
#2774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Tj Spoxster czy taifun~?
|
![]() |
![]() |
#2776 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Z tego co mi wiadomo to Spoxster gra teraz na Nordmarku bo to podobno bardzo dobry kumpel jego ale nie wiem czy to prawda
|
![]() |
![]() |
#2777 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2778 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jan 27 2007, 23:08:37 CET Died at Level 192 by a dragon lord
format.. brb
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
#2779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Suchy1 gdyby taifun dal bp crystali spawowi i reszcie~ to by sie vison balo i poprosilo by o pomoc ciebie bo ty jestes taki wygadany i taki odwazny ktury masz level 8 czy juz 11? i przypominam ze katrila jest liderem a nie imargam chodzi mi oto ze wszyscy imargam imargam imargam w vision a jest tam wiele innych osub z nice pvp etc. itp. itd.
Hail Vision. ![]() |
![]() |
![]() |
#2780 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ta, tylko że jak ja mówie że nie lubie Taifun za mojego hunta, ty ze mnie szydzisz ,ja Ci oddałem , to ty odrazu mówisz na rodziców najeżdżać nie? Burak ze wsi jestes i tyle! idz lepiej pomóż rodzinie krowy doić! |
|