![]() |
#1442 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1444 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Hhehe smieszny jestes w porównaniu qwa do ciebie nie jestem lamą która poza swiatem gry nie widzi nic więcej.Zastanów sie czasem co za glupoty gadasz bo jak narazie wykazujesz sie tylko ze strony big debila.
![]() Ostatnio edytowany przez Saxon - 28-01-2007 o 16:10. |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1446 |
Użytkownik Forum
|
![]() to nie jest kupiona, name locka mialem a zamienilem sie z kumplem.
zreszta co sie kurwa tobie bede tlumaczyl skoro w dupie to mam i nie gram tyle co ty , cpanie , tibia , cpanie , tibia , cpanie , tibia ......... |
![]() |
![]() |
#1447 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @ the thunder
Heh lol ja w tibie gram dorywczo 2 razy w tygodniu po okolo 15 minut niewiecej niestety nie mam na to czasu bo ucze sie do egzaminu i nie chce byc takimi tlumokami jak niktórzy z was. ![]() Ostatnio edytowany przez Saxon - 28-01-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
#1448 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19:47 Xaviour [144]: Because I say so you stupied fuck
19:47 Xaviour [144]: PAY OR DIE czyzby wanted kasiora sie konczyla ze wymuszaja od 40lvl kase?? |
![]() |
![]() |
#1449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Marihuans
Malo wiesz i duzo szczekasz zamknal bys swoj nie wyparzony pysk, na tibi sie pojawiam tylko jak mam cos do zalatwienia lub jest mass log a jezeli chodzi o cpanie to kazdy wie, ze Shanoz mial 2 ownerow. Jak wpadniesz do Sulka frajerku kupic od kogos itemki to sobie pogadamy ![]() http://www.pskonejott.com/otc_display.php Zobacz ile czasu spedzam na tibi.
Hail ••Avano•• Ostatnio edytowany przez Eldyn - 28-01-2007 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#1450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Fajnie shanoz tylko teraz napisz ile spedzasz czasu na ventrilo i ile na innych charach
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Van ent
Na Ventrilo siedze jak ma byc akcja lub kiedy jestem na tibi. Inne chary: Eldyn Avano i Rousen na ktore sie loguje na kilka minut ![]() + przez ostatni tydzien logowalem sie na noobka zabijac afkerow w nocy ktory byl online 4h w tym tygodniu ![]()
#1452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
|
![]() Wanted znowu robi PA, wczesniej czy pozniej mozna sie bylo tego spodziewac;/... Przez chwile myslalem ,ze Azura to normalny server
![]()
#1453 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Talib
Jakby nie PA to Wanted juz dawno by nie bylo, przeciez oni z tego zyja ![]() Narazie wiem, ze wanted upomnialo sie Sirkiksowi o podatek placic nooby!!!! ![]()
#1455 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kiniol
Mylisz sie, ja od sandry przez calom wojne dostalem 50k, ale tez jakby nie Sandra to by Wanted nie bylo za czasow wojny z swe jak taki Drazito padal to sandra wykladala na blessy aol'a + 50bp sd (ktore robila na mf) zeby odrobil straty.
#1456 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa... A kto wam (DoF) jak nie Sandra TibiaNg oplaca?:>
![]()
#1457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Gościu skończ już ok? Jak chcesz się przyjebać do boterów, to zacznij od Wanted.
#1458 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Eldyn.
Nic tu nie pisalem i nie mam zamiaru pisac ale kurwa sam zaczoles teksty typu Ktory to char. a od ciebie i tak nigdy nic nie kupilem.... a jak juz kupowalem cos od satana to bylo za kase kuzyna. a co nie moge byc w sulechowie bo mi wpierdolisz ? ;] nie zebym cos sugerowal ale to ty masz 140 cm wzrostu. Dobra wychodze i nie chce mi sie nawet tu pisac i czytac cos na forum wiec bye ;] |
![]() |
![]() |
#1459 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no ja nic nie mam do boterów, jednakze nie wmawiajcie ludziom ,ze nie uzywacie Ng, ani kombo lidera... Wyraznie to bylo widac na filmie, a po za tym mam swoje zrodla
![]()
#1460 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kiniol - 29-01-2007 o 13:14. |
|
![]() |