|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Wracam sobie z mintwalin zwiedzając małe jaskinie, w których jescze nie byłem... za którymś razem trafiłem na jaskinię z Fire Fieldami (DL pewnie- pomyślałem) chciałem sobie DL'a zobaczyc, ale ku mojemu zdziwieniu nie ukazał się żaden Dragon Lord tylko pare szkieletów. Trochę podejrzane... zacząłem używać 4 czterech nagrobków znajdujących się w tym pomieszczeniu, próbowałem kopać łopatą (a nóż by się coś stało xD), no i 'oblookalem nagrobki'. Wynik? Proszę bardzo:
![]() Może to część jakiegoś questa- nie wiem- ale domyślam się, że nie ja pierwszy to odkryłem (nie było o tym tematu, szukałem) Mimo to bardzo mnie ciekawią te nagrobki, bo takie dziwne opisy widzę pierwszy raz
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 29-01-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() morze karzda profesja musi stanąć na odpowiednim sobie nagrobku i odczekać
podany czas? a nuż a widelec( ![]()
Ostatnio edytowany przez Qapek - 29-01-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() byc mmoze tak jest ale przosze cie, pisz po polsku
@Aroonia szukaj,szukaj az znajdziesz odpowiedz ;p
![]() |
#4 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Hmh...Ciekawe...Może 2gi desert xD
@Down Używaj najnowszego FireFoxa. Ma wmontowane zaznaczanie błędów. Jak w Wordzie.
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 29-01-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tam nie widze w swoich wiadomościah rzeby bylo aż tak źle żeby nie można było mnie rozczytać
![]() a tak wogle to jestem dyslektykiem, darujcie mi już te pare h, ch, ż, rz... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() ciekawe może jak ktoś powiedział 2 desert ale nie sądzę
przydałoby się żeby każda profesja staneła na odpowiednim grobie i co by się stało...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() 4 szkielety, 4 groby... Reszte sobie dopowiedz
Mi było trudno " muj miszczu ortografji" Co mnie obchodzi, że masz dysleksje, dysmózgowie, dysortografie, dyskalkulie, dysgrafie czy czego tam jeszcze nieroby nie wymyślą. etc. Masz worda, masz firefoxa.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Podobno istnieje książka z zagadką:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @__DARK_SVEN__
lol że na to nie wpadłem thx! to już wiem oco z tym chodzi byli se 4 goście każdy inna profesja nie mieli jak wyjść i zaczeli zdychać i jak ktoś zdychał to pisał ile minut przeżył i ztąd 4 skelty takie proste xD
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() I to... tyle? Nic wiecej? Żadnych przejść, potworów do zabicia? Mam nadzieję, że sie mylicie, bo liczyłem na coś większego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Aroonia
nie sądzę żeby było coś więcej choć może jakieś orki bo pisze że ich orki goniły ale to tylko przypuszczenia...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
ehehe wystarczy poszukać. Kiedyś już robiłem taki temat i mnie: -Zbluzgali -Zbluzagali -zbluzgali -........ xD Aż wkońcu to obalili to nie quest tylko zodoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dobra, mam tam jakiś programik ale niedawno miałem formata i musze zainstalować od nowa office'a :/
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Profesja: Sorcerer
Poziom: 21
Poziom mag.: 27
|
![]() może trzeba tam stanąć a jak sie odczeka troche czasu to ma sie deada i wlasny grób?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Hmmmm?
Why nazwy wszystkich profesji oprocz Paladina sa z malej litery?
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ponieważ z wypowiedzi niektórych tutaj osób powstają nowe herezje, napisze o co z tym chodzi. Jest to podpowiedź (?) do jednego questa (bodajże znany jako Mad Mage room). Tak właściwie podpowiedzią jest książka którą zacytował Valderor. Można ją znaleźć prawdopodobnie właśnie w tym pomieszczeniu z tymi grobami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() up
Ja znalazlem tom ksiazke w dalekiej czesci ancient temple (spory kawalek za fd ale przed droga do krolestwa minosow). To miejsce jest czescia/podpowiedzia do pewnego quest... QS
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ile postac przetrzyma bez jedzenia? Zaglodze mojego sorca i bede miec grob!
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Żyli kiedyś Rycerz, Paladyn, Druid oraz Mag, którzy przeżyli wielką bitwę na Polach Chwały. Wszyscy byli potwornie przerażeni. Przeżyli oni jako jedyni z 35 wojowników walczących z hordą orków. Późno w nocy znaleźli most, lub jakieś pozostałości po magicznym moście. Był mały i nie wyglądał na bezpieczny. Mag wymówił jakieś magiczne słowa, a po chwili most oświetlił się na niebiesko. "Widzę" powiedział mag "że ten most zawali się w dół w 60 minut, Więc powinniśmy się pospieszyć. Ten most jest długi, a w tym samym momencie utrzyma maksymalnie dwóch z nas. Rycerzowi zajmie to 25 minut, druidowi zaś 20. Paladyn może iść szybciej, więc zajmie mu to 10 minut." "A ty możesz użyć swego czaru przyspieszającego, więc zajmie ci to 5 minut!" powiedział druid. "Dobra, idziemy, nie traćmy czasu!" Rzekł rycerz. Ale po kilku krokach zatrzymał się. "Nic nie widzę. Potrzebujemy twojej magicznej różdżki dającej światło. Bez niej spadniemy w dół do lodowatej wody. Więc po każdym przejściu ktoś musiałby wrócić z różdżką aby reszta mogła przejść". "Co teraz zrobimy?" zapytał paladyn. "Jak wszyscy mamy dojść na drugą stronę zanim dopadną nas orkowie?" Nie mam już strzał i nie możemy walczyć! Kto powinien iść pierwszy?" Druid zaczął myśleć. "Pozwólcie mi powiedzieć R jak rycerz, D jak druid, M jak mag, P jak paladyn. Hmmm... A teraz pozwólcie mi powiedzieć: DR-D-DP-hmm... nie nie nie!!!" "Hmmmmmmmmmmmmmmmm..." "Mam!" Krzyknął Mag "Biegiem"! Może to wam coś ułatwi... Ostatnio edytowany przez Vantem - 03-02-2007 o 21:37. |
|
![]() |