|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Stworzyłem mój nowy fake pt. "Black Phoenix".
Spis treści: odcinek 1 - poniżej -------------------------------------------------------------------------- 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() Proszę o komentarze. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
nawet fajne ale troche nudne w jednym 7/10 i mam pytanie jak zrobiłeś ten efekt jak już naładował ten miecz.. zdjęcie 7.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
@topic
Takie ni jakie .Widac ,ze w gimie robiles efekty. Ocenic nie ocenie bo sam sie dopiero ucze. Ale rob dalej.
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
|
Dziwnie sie zaczyna, ale wiem skad wziales to drabinke xD Narazie nic nie oceniam
Edit: Brzydki domek xD
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
Może być, ale krótkie
Fajne efekty i ta magia ^^ Domek pusty i brzydkie ściany... 6/10 na zachęte ^^ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
czekam na odpowiedz
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
4/10 zbytnio mi sie nie podoba bo juz jakies napoczatku wyczuwam dziwna energie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
Zapowiada się średnio. Prologu nie oceniam. Fajna drabinka
wziąłeś ją pewnie z tibia.de? Brzydki dom...Nie oceniam prologu. Pozdro, Szymor~ @Edit: Pobrałem obrazek z drabinką, ale nie mam zamiaru wykorzystać ją do fake. Powiększyłem lupą se parę razy. To są chyba zmniejszone ściany, i połączenie przerobionej drabinki. Mam rację?
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 30-01-2007 o 21:17. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
-Brzydkie ściany domku.
-Byś jeszcze 3-4 krzaczki dodał. -Nie ma "says" jest tylko nick,ale przymknę oko. +Fabuła +Czary +Drabina (na początku nie wiedziałem co to jest dzięki poprzednicy). +Outfit. +gimpu jest nie za dużo. 7\10
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
|
@Thor
Wiem, że Jestem na tym forum troszku krócej niż ty (nie paczcie na date przyłączenia bo ja jestem tu od października, albo września ), ale jendo wiem. Nie potrzebne jest says Bo poco xD Wystarczy Nick i : xD Ale z says to ładniej wygląda ![]() @Tronic Czemu nie dajesz drugiego odcinka? Acha xD Tak bardzo chciałeś next części mojego fake'a, że może byś skomcił ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
5!/10
niezle sie zaczyna...-niewidze fabuły -malo!
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Świat: Real World
|
Moim zdaniem średnie... Fabuły nie widzę tutaj żadnej... Wyczuwa jakąś moc potem znajduje jakiś miecz i tchnie w niego moc. Następnie wychodzi i idzie tak jakby wiedział wszystko gdzie co i jak...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
@up:
Bo to jest właśnie część fabuły.. Może ten miecz nim kierował ? :> @topic: Dawaj 2 odcinek! :S Pozdro, Szymor~ @welwets: Barabax (nie wiem jak on się nazywa ) powiedział kiedyś, że gimp jest po to żeby go odkrywać. Załóżmy, Crowal nie zrobił swojego Avatara z aurą tak na "cacy" najpierw odkrywał tajemnice...
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 31-01-2007 o 10:49. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
LUDZIE! TO JEST JEGO MIECZ I on wybiera się do swojego dawnego przyjaciela.
A teraz bez gadania Odcinek 2. ------------------------------------------------------------------------------------- 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- CDN Komentarze proszę. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
6/10
-Fabuła -jak sie dostali do lawy? ----------------- Coraz lepiej przynalmiej chyba 1 fajny fake w ferie ![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
|
Ermmm... Cholernie SZTUCZNE te efekty. Dziwne to. Takie jakieś... "lekkie" ?
Ludzix? A cóż to za imię? xD 5/10
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
|
@up
Też nadal nie wiem ^^ @Top Ładnie zrobion, efekty fajne są ( 8611606, to mój numer gg :d Napisz i powiedz jak ty te chmury i inne robiłes plax ). Na ostatnim obrazu są białe kropki Acha... czemu drewniana podłoga wystaje poza mieszkanie? 7/10 ![]()
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
NAWET NAWET xD
bardzo fajny ale nadal mnie interesuje na jakim programie robisz te efekty a teraz: plusy: +trawa +efekty +sam już nie wiem co ![]() minusy: -no zbyt dużo się nie dzieje -ehh.. co to za imie Ludzix ocena: 6/10 co do efektów jak możesz napisać to na gadu:2811465
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez welwets - 31-01-2007 o 15:29. |
|
|
|