|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#61 |
|
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
Trzech: MatKus, bosal, Dr. Omader
|
|
|
|
|
#62 | |
|
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
A reszty możesz się samemu domyślić, że firma która takich ludzi zatrudni, będzie miała oprogramowanie od kogo? |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Sokółka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elvarus
Profesja: Knight
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
A dla mnie to bardzo dobry pomysł sam przez Hackera straciłem eq. Mam prawie 14 lat i wiem że jak by za hackerstwo miał płacić karę to na bank dostał by szlaban i nauczkę. I by se nie pochakował.
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
|
Pomysl jest dobry, ale pewnie wiekszosc ivól hakieruf tego nie zobaczy.
|
|
|
#65 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
|
ahah to do uzytkownika mroku
nie rozrozniasz rasizmu od nie lubienia niemcow!;] a i btw. to ty mnie nazywales bambusem;d ahah rasisto! MHROOOOOCK
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
Cytuj:
@topic bardzo bym chcial zeby ten plan zostal wcielony w zycie. sam stracilem cale eq i kase ;/. przestalem miec zaufanie do tej strony ;/. nie sciagam filmikow i nie otwieram rzadnych linkow. coraz rzaadziej zagladam. wszystko przez 'hkerkow' ![]() |
|
|
|
|
|
|
#68 | |||
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
EJjjj, jak avascik Ci zablokowal polaczenie, to nie masz sie czego obawiac, nikt nie skradnie Twojego brass seta. Gorzej, jesli po kliknieciu w link antywir nic nie zrobil. Radze przeskanowac komputer ad-aware i zaopatrzyc sie w soft nod32, zone alarm pro, process explorer, h this, rootkit revealer ( tzn nie wiem, czy w tym linku byl rootkit, bo go nie widzialem ). A ogolnie to na rootkity polecam format. A Tobie polecam pouczyc sie polskiego, bo strasznie kaleczysz swoj jezyk ojczysty. |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Użytkownik Forum
|
no wlasnie skanowalem nodem i nic nie wykryl. 0 wirusow.
a co do polskiego to sie ucze przez caly czas ;p. i chyba bede sie uczyc przez cale zycie tego naszego wspanialego jezyka ojczystego. a powiedzcie mi, czy to prawda ze keylogger zapisuje tylko to cosie pisze na klaw i jak sie ktos loguje uzywajac kopiuj/wklej to nie ma szans na hacka?? prawd czy falsz? @down no wlasnei nie skanowalem. jak sie nazywa ten program ?? sciagne i przeskanuje. edit rootkit znalazl cos takiego: c:\windows\prefetch\cmd*****-087b4001.pf data dzisiejsza, godzina 17:18 o co chodzi?? Ostatnio edytowany przez bartii10 - 31-01-2007 o 19:25. |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zbanowany
|
@up
Mozna to miedzy bajki wlozyc. A rootkit revealerem skanowales? edit RootkitRevealer edit no i teraz wykasuj te wpisy, ktore Ci sie pokazaly -.- Ostatnio edytowany przez XIII - 31-01-2007 o 21:32. |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Guest
|
Bla bla bla ...
Jak ktos jedzie przez program do zmieniania proxy to se możecie -,- Łączenie się za pośrednictwem proxy jest przydatne sczególnie dla osób mających stałe łącze ze stałym IP, jak również dla osób w sieci lokalnej DHCP. Główną zaletą jest to, że jesteśmy ukryci w sieci ,ściągamy pod innym IP niż nasze rzeczywiste. |
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
czyli wniosek jestt prosty. sformatowac dysk, nie wchodzic na tibia.pl, nie korzystac z tego forum wogole??? a powiedzcie mi co z tegomacie ze ukradniecie komus konto?? edit http://blog.konieczny.be/2005/07/25/wywiad-z-hakerem/ czytajcie od posrtu nr 18 w dol. Ostatnio edytowany przez bartii10 - 31-01-2007 o 22:43. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
Moze nie co ja z tego mam ale wiem, ze tacy h4xi0rzy maja satyfakcje. I na tym im glownie zalezy, itemy to drugorzedna sprawa.
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Guest
|
Łączenie się za pośrednictwem proxy jest przydatne sczególnie dla osób mających stałe łącze ze stałym IP, jak również dla osób w sieci lokalnej DHCP.
Główną zaletą jest to, że jesteśmy ukryci w sieci ,ściągamy pod innym IP niż nasze rzeczywiste. i jakim cudem namierzycie evul h4xxior4??? jakiś tam tutorial dla newb h4xxxorów 1.... 2.... 3. Zawsze używaj proxy... Nawet newby jadą na proxy baj baj |
|
|
|
#77 |
|
Użytkownik Forum
|
Uzupełniajac post Gremlina dodam, ze userzy neoski mysla ze zawsze sa anonimowi. Nic bardziej mylnego
Kazdy uzytkownik neostrady ma przypisany swoj numer ID, to ze macie zmienne IP nie kryje was.. wystarczy ip oraz data połączenia i ciach, MAMY CIE ;]
|
|
|
|
#78 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
Wczoraj mnie zaatakowaly naraz 2 exploity. Dobrze ze mialem antywira bo bym stracil postac... O ile mozna byc na tyle madrym i nie sciagac keyloggerow, to na exploity nie ma zadnej metody bo ktos umiesci na zwyklej stronie a ja nie wiem ze on tam jest i nie moge sie domyslec
@topic Bardzo dobrze, popieram. Najlepiej ich w poprawczaku na kilka lat zamykac. ![]() |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
mam nadzieje ze wszystkie te lamusy wejda w ten link i przemysla to co robia...
|
|
|
#80 | |
|
Zbanowany
|
Jezeli nie chcecie stracic swoich plate setow, zainstalujcie sobie latke na exploit wmf ( win xp )
http://www.microsoft.com/downloads/t...w.win-os.pl%2f Pobieranie powinno nastapic automatycznie. Wlasciwie to ta latka wyszla ponad rok temu, ale co tam. A tu taka ciekawostka: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 02-02-2007 o 03:58. |
|
|
|
|