![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Gryfino
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Airos Gebu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dream Team
Świat: Honera
Poziom: 43
Skille: 24
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() ee u mnie na servie blue robe chodzi po 35k wiec zeby je miec trzeba miec troche kasy osobiscie bym wybral blure robe ktore sam nosze
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Blue Rob Lub Crown Armor Pytasz Sie Ktoro Wybrac Zalezy Dla Jakiej PROFESJI Blue Rob Dla Sorca , Druta i Palla a Crown Armor To Dla Knightow
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście, że dla Maga tylko Blue Robe (podobnie przedstawia się sytuacja z Palladynem i Druidem). Profesje te mają mało capa a muszę mieć go troche, żeby dźwigać te masy runek, z którymi przyjdzie nam się zmierzyć na wyższych lvl'ach. Zwłaszcza, że rozbierzność cenowa nie jest zbyt duża lepiej dołożyć te kilka k i kupić sobie b robe... Takie jest moje zdanie...
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() [quote=BatonB;1148746]
Na Elysi (tam właśnie gram): - Blue Robe idze za ok. 20k - Crown Armor idzie za ok. 15kQUOTE] tak tanio tam jesT? |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() @Up
Na Harmonii b robe, i c arm chodzą praktycznie po 13k ![]() @topic Wybierz B robe bo lżejszy i nawet fajnie wygląda ^^ Ostatnio edytowany przez ^^EVIL_JARO^^ - 20-01-2007 o 14:02. Powód: ... |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() Blue robe (secura 13k~) najlepsze dla : sorc, drut, pall
Crown armor ( secura 12k~)najlepsze dla: Knight
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() U nas na honerze b.trudno jest o b.robe ale bardzie sie opyla.
B-Robe(Honera-30~k) C-Arm(Honera-18~k) Ps. Kumpel sork chodzi w c-arm bo go nie stac na b.robe.(29 lvl)
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Profesja: Druid
Świat: Elysia :*
Poziom: 33
Skille: --
Poziom mag.: 38
|
![]() ... Na Elysi... z tego co wiem xD... (bo sam zbieram na b robe xD)...
B. Robe- 15-17 k ![]() C. Armor- 12 k Edit... nie odpowiedzialem na pytanie xD... zdecydowanie B. Robe oczywiscie... Ostatnio edytowany przez Vevi - 21-01-2007 o 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() sorcowi/drutowi niepotrzebny jest arm potrzbny jest def i cap wienc oczywiscie b robe i kupowac lepsze i lzejsze tarcze
|
![]() |
![]() |
#32 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() Żeby nie robić nowego tematu, to co lepsze dla druida:
Blue robe czy Golden Armor? Blue robe-18k Golden Armor-45k (Pacera) Jak wychodze z hunta to mi rzadko 0 capa zostaje a nosze na razie noble armor, bo szkoda mi jakoś tych 18k na Blue Robe jak mi sie i tak obrona nie powiększy. A jeszcze 2 pytanie co by sie bardziej opłacało kupić z tych dwóch jakby one tyle samo kasy kosztowały? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Imię: Oltun
Świat: Inferna
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 57
|
![]() dzieki C-arm bedziesz otrzymywac obrazenia fizyczne zmniejszone o 1-1,8pkt, a dzieki b-robe zaoszczedzisz 77pkt. cap
wybierz co ci bardziej pasuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Właśnie że na odwrót na miejszym lvl masz mniej capa więc należy kupić b robe później dopiero na większym lvl można przejść na lepszy arm ale w sumie można także do kkońca jechać na b robe.
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No przeciez Ty masz uciekac przed potworami, a nie je bloczyc. A zeby moc dluzej uciekac potrzebujesz wiekszej ilosci run co zapewni tylko Blue Robe, mam druid'a na 60lvl, a wierz mi - szybko mojego Blue Roba nie zamienie =]
Cytuj:
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Oczywiscie ze lepiej nosic niebieska linę (blue rope) poniewaz wazy mniej cap
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
![]() Blue robe to niebieska peleryna @topic Ja bym wybrał b-robe.
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Moim zdanie Ble Robe ... Znaczy zalezy od lvl jak wiekszy to blue robe jak miejszy to crown
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
,,Ble robe" waży mniej a na niższym levelu masz mniej Cap, więc jeśli masz Crown armor to masz mnie capa niż z ,,Ble robe" @topic: Blue Robe
![]() |
![]() |