|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Filmik przedstawia wojne gildi :
Next Generation (NG) vs Eternal Team (ET) NG jest to Gildia Szwedzka , ET gildia Polska , ktora miala dosyc terroru oraz panowania NG na serverze i postanowila sie im sprzeciwic ... jak sie skonczyla ta bitwa ? zobaczcie sami .. naprawde warto DUZO FRAGOW http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16934 Kamerowal to wszystko Polak z gildi ET . (Filmik nie moj ale prosze o komentarze ) ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Imię: Kametah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Family Alliance
Świat: Premia
Poziom: 51
|
![]() Fajny filmik widze że Polacy przejmą terror na servie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() No ja mam tez nadzieje ze ich rozjebia bo to sa mega PA
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Niewiem czemu ale zazwyczaj wojny sa polsko-szwedzkie :d ale POLACY GORA! Fajny film...
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() hehe masz racje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: Opole Lubelskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jordanm
Profesja: Knight
Gildia: Borg Collection
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
|
![]() ten temat juz byl zalozony przeze mnie ze 2 tygodnie temu
jest tam duzo wiecej filmikow z fragami i nie kameruje polak tylko char polaka ktory na czas wojny oddal chara szwedowi ktory ma lepsze pvp ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Somewhere :>
Imię: Gai'jin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 54
Poziom mag.: xx
|
![]() "wykryto niebezbieczny plik xxxxtrojan***** objąc kwarantanna?"
trac sie z tego forum noobie. Jakos wszyscy co zkomentowali filma maja nie wiecej niz 5dni róznicy w załozeniu konta troche dziwne co nie? Edit: Link do tibicams czysty ale potem w pliku siedzi trojan ;s Ostatnio edytowany przez Master Duch - 04-02-2007 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() buhaha co za nooby z was trojana to ty masz we lbie myslisz ze potrzebuje twojego noobowskiego hara ? huahua nie potrzebuje hakowac. Wyjdz i nie wracaj Ostatnio edytowany przez Elmo'Kath - 04-02-2007 o 12:29. Powód: lols |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wyjdz i nie wracaj ... niech jakis normalny ziom sprawdzi ten filmik a nie taki glab jak ty ... Filmik jest czysty na 100 % trojana to ty masz w glowie |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Śrem
Profesja: Rookstayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() boze nastepny idiota ... a skad wiesz ze wirusa dalem ? matole ? moze zeskanuj i wklej nam wynik co ? kretynie bo co nowy uzytkownik jestem to odrazu wirusy daje ?
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Imię: Magirgor
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 8
Poziom mag.: 1
|
![]() @Master Duch
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothingAntiVir Found nothing Plik jest czysty, niema żadnego trojana, no chyba że sam podczepiłeś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() medator warning for user up!
mi sie tam film podoba, fajnie akurat ludzie sie klada na ziemie |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce
Imię: Thel Heroes
Świat: Obsidia
|
![]() Edit:
Sry, nie up tylko 2x up, jak pisałem posta to twojego nie bylo ;p @up Rotfl'n'lol Tak u ciebie w domu mówią? Neo kid, tu mama nie widzi ciebie, można sobie poprzeklinac?. Filmik czysty, widze go 1 raz, chociaż mogłem przeoczyc ![]() Co do treści filmu to fajny, dużo fragów. Nareszcie ktoś walczy z NG bo ich terror już nudny się robił xD Najlepsze: 21:00 Dorpaz [163]: we would have killed u so fucking hard, grats u killed me and azared while we had kick HUAHAUHAUHUAHAUHAUHAUAHAUH Mógł wymyslic, że podczas open battle poszedł do WC... GZ ET
Omg miałem 6 wyrazów i 6 emotikonów w podpisie i to jest zadużo?! Ostatnio edytowany przez Thel Heroes - 04-02-2007 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pogadales se juz ? widac masz chlopie jakies kompleksy ... zapewniam cie ze filmik jest czysy jak lza . a ty oprocz obrazania nie umiesz nic innego , wiec wyjdz i nie wracaj , a wyjsc z forum to mozesz sobei ty ... dzieki wszystkim za komentarz do filmiku ![]() ![]() |
|
![]() |