![]() |
#162 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ultar Graf
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() gadac mi sie z wami nie chce idziesz bijesz pare trolli masz speary i na roty spowrotem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up up
panie elite knight na 18 lvlu (nie wiem jak ty to zrobiles szczegolnie ze masz free acc) widac ze znasz sie na palladynach jak swinia na gwiazdach i poprostu wstyd ci sie przyznac do swojego debilizmu bo chocby ci cale forum mowilo ze nie masz racji to ty i tak wiesz swoje Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 05-02-2007 o 14:16. |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Dzięki, zostanę przy swoim pomyśle expienia na rotach od 40 dista z arrowsami. Szybciej, wygodniej, taniej. EOT.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Imię: Sea warrier
Profesja: Royal Paladin
Świat: Malvera
Poziom: 62
Skille: 86/70
Poziom mag.: 19
|
![]() Skillowanie może byc dochodowe trzeba umiec skillować ja skilluje od kiedy wyszedlem na maina i na brak kasy nie nażekam trzeba wiedziec co i jak robić
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() a koledzy kinghci i palle juz dawno to owe buty maja... |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
|
![]() Wg. mnie te wyrównanie profesji powinno polegac na tym, że dodadza coś knightowi i palkowi. Knightowi na pewno Exure Gran. Ale niech sorca i druta zostawią w spokoju!!! Gram sorciem, więc zrozumcie, że nie chcę, by stał się kaleką czy coś w tym rodzaju
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Nic konkretnego nie wiadomo, ale już "na pewno" knight dostanie exure gran, a ulepszony, również "na pewno", zostanie rycerz i druid. Ja cholera nie wiem, skąd wy takie informacje czerpiecie i gdzie wtyki macie.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
|
![]() Nigdy nie grałam knightem, więc na pewno mnie skrytykujecie. Ale sadzę, że ta profesja wcale nie ma tak źle! Życia ma tyle, że sorc i drut mogą tylko pomarzyc! A już o cap. nie wspomnę. Knight jak idzie po loot to moze siedziec i zbierac go całymi godzinami. Sorc\Drut w tym czasie kilkadziesiąt razy musi obrócic do dp i spowrotem...
|
![]() |
![]() |
#172 | |||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez amilold - 05-02-2007 o 16:12. |
|||||||
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie mam nic przeciwko polepszeniu knighta czy palla. Takie ulepszenie przydałoby sie. Nie przecze. Ale sorc\drut niech pozostana tacy, jacy sa.
|
![]() |
![]() |
#174 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
ale wszyscy sie skupiacie na zmianach odnosnych profesji... a co byscie powiedzieli na odplatnosc za PACC za pomoca sms... wedlug mnie to swietne rozwiazanie Ostatnio edytowany przez Tucar - 05-02-2007 o 16:08. |
||
![]() |
![]() |
#175 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinni zrobic takie cos: knightowi np. z 60 na 61 skila rosnie 4 dmg, a z 90 na 91- 7 i w ten sposob knight mialby wieksze hity i jakos by to bylo
![]() E-vis TROCHE zmniejszyc dmg i niech zabiera 40 many. A palkowi zeby ten arbalest NAPRAWDE lepiej trafiala, bo teraz to gowno daje -.^ , no i IB tez ;]. Ostatnio edytowany przez Fpitolony w sprawe - 05-02-2007 o 16:42. |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik forum
Imię: Sea warrier
Profesja: Royal Paladin
Świat: Malvera
Poziom: 62
Skille: 86/70
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Ale bez wyzywania co to ma byc ignorujcie jego wpisy to sie wreszcie zamknie mondrala jedna |
|
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Sorc, druid i paladyn mają mana shieldy. To ich też broni więc mają życia podobnie według mnie
![]() ![]()
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Kotowice
Stan: Początkujący
Imię: Underek
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 21
Poziom mag.: 3
|
![]() Dobra bo to tylko takie gdybanie.
A co myślicie o nowym mieście będzie tylko dla pacc a moze dadzą nowy kontynent i tam nowe miasto ?? Ja bardzo bym chciał jakieś nowe tereny dla wszystkich bo zaczyna brakować wolnych miejsc. PS. A moze jakas nowa wyspa?? |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Ja myślę, że za lodowymi wyspami zrobią nowy kontynent. Cały lodowy. Będa wtedy 3 kontynenty lodowy, "normalny" i pustynny. Tylko co później? Jeśli oni będą robili tyle nowych terenów to jestem ciekawy co będzie wtedy, gdy moje dzieci zaczną grać w tibię. Wtedy ja stary spojrzęna mapę tibi i pokażę im, że ta wysepka wielkości Draconi to był kiedyś mainland?
![]() ![]()