| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 07 2004 Lokacja: Barlinek Wiek: 33 Posty: 71     | Yo ziomki... Kupilem se nowego kompa tyle e nie moge wgrac 98 ani milenium wina tylko XP (wczesniej mialem 98(ale nie o to chodzi)),sciagnelem tibie 3.0 loguje sie... I caly czas mnie laczy i laczy........ czekam 15 minut i nic... chyba za 50 razem, wyskoczylo to z Cannon connect... Neta mam i wogole spox.. wiec moje pytanie brzmi: Jak zrobic aby tibia dzialala/czy to wina XP ? Z gory thx nara 
				__________________ Yo ziomale ! Gram na Hamonii xP Master Shen , Sorcek mam zamiar wybrac sie na cos mocniejszego(Banshee),jak chcesz isc to wal w grze ;d do Master Shena Cya | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 08 2004 Lokacja: Niech cie to nie interesuje! Wiek: 34 Posty: 355 Stan: Na emeryturze | Nie znam XP ale mi sie zdaje ze we wlasciwosciach tibia***** zaznacz cos a'la "Kompatybilnosc z Windows 98..." Cya in hell! 
				__________________ Signed ¬¬ Ostatnio edytowany przez ro0t - 17-09-2004 o 20:49. | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2004 Lokacja: Nowa Sarzyna Wiek: 34 Posty: 199   | re Up Nie, mam winowsa XP i od paru miesiecy nie mialem lagow ani kickow. Sluchajta TO NIE WINA XP!!!!!!!!!!!!!!. Nie wiem dlaczego sie tak wszyscy uwzieli do tego XP... | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 07 2004 Lokacja: Barlinek Wiek: 33 Posty: 71     | roOt,zeczywiscie jest takie cosik jak klikam prawy i wlasciwosci na tibie... lecz nic nie pomaga :/ Kurna a tak sie nudze,jest ktos wstanie mi pomoc? 
				__________________ Yo ziomale ! Gram na Hamonii xP Master Shen , Sorcek mam zamiar wybrac sie na cos mocniejszego(Banshee),jak chcesz isc to wal w grze ;d do Master Shena Cya | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Fallen Angel | lol sciagnij sobie nwsza wersje tibi a nie 3.0. Dziwi cie to z eni chodzi pod XP skoro ta wersja była robiona na długo przed tym systemem? 
				__________________ Va'esse deireadh aep eigean...  | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 07 2004 Lokacja: Barlinek Wiek: 33 Posty: 71     | a JEST JAKAS NOWSZA? WATPIE! 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 07 2004 Lokacja: Bialystok Posty: 31   | eee ? ja gran na windows XP i wszystko jest ok ... moze masz home edition ?   
				__________________  ) | 
|  |   | 
|  | #8 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 04 2004 Posty: 13 | Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #9 | 
| Nikt ważny | R~O~T~F~L Tibia 3.0  skąd ty to ściągasz? nie grałem kiedy była ta wersja ale jeśli się nie mylę, to ona próbuje siępodłączyć do jakiegoś starego serwera logującego,, który wtedy był a teraz oczywiście go nie ma. Nawet gdyby się łączył do właściwego to i tak by system nie zaktualizował tak starej wersji- nie zagualizowałby nawet 7.25~ 
				__________________ Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków/ /W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger, those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 07 2004 Lokacja: Barlinek Wiek: 33 Posty: 71     | O <cenzura>,nie 3./0 tylko 7.3   No szkoda.... ......... ........... Szkoda ze nie dziala!! 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2004 Lokacja: Myrtana Wiek: 38 Posty: 53 | Jeżeli wiesz jak zrobić aktualizacje (upgrade( systemu to zrób to chodzi mi o ściągnięcie nowych łatek to xp czasami ma się nie aktualizowany xp i dla tego nie działa  np mojej koleżance nie działalo gadu gadu ponieważ nie miala tych aktualizacji wejć na właściwości w moj komputer i tam daj na aktualizacje    | 
|  |   |