Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Tajemnice Rookgaardu

Notki

Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-02-2007, 13:47   #21
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

i o co tyle krzyku? o to ze grupa rookstayerow odkryla trick po czym szpanowali ze zdobyli spike sworda

upsss juz sie skonczylo szpanowanie panowie teraz wszyscy sa zliii bo dali qs co zrobic zeby nabrac innych

gratzz panowie rookstayerzy
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-02-2007, 13:55   #22
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

oto cyctaty z tematu SOF DONE
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
@ileś tam up:
Zaraz będzie filmik.
Zresztą... na Antice była ekipa, ale oczywiście musieli zrypać. Podobnie jak PoI. To jest odpowiednik na rooku.
hmm doprawdy cos jak poi? z tego co wiem to na mainie poi nie polega na tym zeby obiec jaskinie 2 razy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
Może wypowiem się bardziej szczegółowo:
Na Antice quest był zbugowany. Musieli interweniować GM'i... Na Elysii niestety mnie nie było.
Rzeczy potrzebne:
Boxy, jabłka.
Lvl: 35.
Potwory i wygląd:
Pierwsza sala: podobna do mino hell.
Druga sala: odpowiednik mino hell z goblinami.
Trzecia sala (ostatnia, do której doszliśmy): odpowiednik mino hell z orcami i orcami s.
Czwarta sala: (z opowieści GM'ów): jak wyżej, ale z rotami.
Piąta sala to miejsce, gdzie potrzebne są jabłka. Należy ułożyć je na odpowiednich polach. Na jednym trzeba stanąć. Jeżeli źle ułożysz - tp do świątyni.
Niestety nie wiem, co jest dalej. Filmik jest tylko fragmentem - zanudzilibyście się.

Edit:
Mimo iż mam facc zostałem przeteleportowany (ah Ci koffani GM'owie). Potrzebna była najsilniejsza ekipa. Nie liczcie, że inni coś wam powiedzą. Ja się wyłamałem.

a myslalem ze poprostu lvl i obiec jasknie no nie w sumie musisz miec jablko musisz cos zjesc zeby hp odnowic

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rookstayer'ek Pokaż post
20:25 Rookguardian de'Bove [90]: ZNikl mi! :`(
20:25 Mowicz Rookstayer [19]: ZNIKl
20:25 Mowicz Rookstayer [19]: PO 1 HICIE
20:25 Rookguardian de'Bove [90]: 1 hit i znikl
pani de'bove powinna napisac

ZNIKL KURDE ZNIKL ZE SKALY
a nie ze znikl po 1 hicie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Res Khmer Pokaż post
Ludzie jesteście absolutnymi niedowiarkami. Pamiętacie jak dalem temat o AS-ie, to ja przecież, pierwszy o nim Wam powiedziałem, i także teraz nie miałbym zamiaru cokolwiek podmieniać.

Naprawdę, ten miecz jest tylko dla pokornych, a Wy tacy nie jesteście...

ty tez taki nie jestes klamiac calemu forum ze go macie to jets pokora?

to "ciekawsze" posty od 1 do 12 storny w temacie SOF DONE

a stron jest 54

i co fajnie bylo oklamywac cale forum ze go macie a jak jeden pokazal ze to tylko trick to juz jest ivul i wogole, ukamnienowac go
osmieszacie sie...

sorry za double ale widziaem ze duzo ludzi oglada temat wiec myslalem ze ktos cos odpisze

@down
dzieki poprawione

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-02-2007 o 14:01.
stary 06-02-2007, 13:57   #23
Kaniek
Użytkownik Forum

Kaniek's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2006

Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
Kaniek ma numer GG 1347829
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royal Matis Pokaż post
a ja mysle ze Coray bardzo dobrze zrobil piszac ta solucje jak znikac spika.

a poza tym to czy jakieś konsekwencje spotkaly "pania Instynkt"?? albo innych "ziomkóf" ktozy wkrecili cale forum ze maja, TAK MAJA! spika. Gdzie jest napisane ze to niby znikanie spika jest jakas czescia questu??? To tylko przypuszczenia wiec..?

@Coray
Trzymaj sie chlopie jestes spoko i nie daj sie
A ja myśle sobię że jesteś kolejnym noobem, który samemu nic w tibii by nie osiągnął..

@topic
Po co wy tak panujecie z tego całego QS..odkryta została zagadka i co? ktoś sie wygadał..i co? trza żyć dalej ...

@edit
Cytuj:
pan de'bove powinien napisac
To jest pani ^^

Ukryty tekst:
i am noob

Ostatnio edytowany przez Kaniek - 06-02-2007 o 14:00.
Kaniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 14:30   #24
Res Khmer
Undead

Res Khmer's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Unn Recca
Świat: Elysia
Poziom: 41
Domyślny

Może to tibia.pl... i nie warto wspominac o pewnych stronach tu... ale QS dotyczący Spike został usunięty z tibia.org.pl

Co z tego że rpgowy klimat tibii to przeszłość?? To nie jest powód by ktoś dał solucje!!
Res Khmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 14:38   #25
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

K***a
...
A więc tak, punktami:

1) QS
Ok, czas na adminów/modów/innych z tibia.pl
Czas na męską decyzję
QS albo jest, albo go nie ma WCALE.
Jest też jedna możliwość poboczna-tak jak jest w tej chwili 1szy i 2gi etap podglądania questa (lista questów-podpowiedź-spoil)
2) A-bo-Coray-jest-be-bo-dał-spoil
Czy on wam kazał go czytać? Nie? No właśnie. Wleźliście tam z własnej nieprzymuszonej woli. Chcecie się czepiać że-inni-wiedzą? To im powiedzcie że są be bo tam weszli. Tak naprawde jesteście tacy źli bo "my-umeliśmy-i-byliśmy-pany-a-teraz-inni-wiedzom-i-jusz-nie-jestemy-pany"
Prawda...?
3) "Coray chciałeś być sławny to jesteś teraz sławny u noobków"
A wy (Ci-co-umiom") nie? Poco w takim razie powstał temat "Sof dobe!"?
Nie pie***lcie mi tu że "żeby pokazać że userzy są łatwowierni" ani "żeby im pokazać że rook jest teges a oni nie wiedzieli" NIE! Zrobiliście to dla sławy, i ewentualnie dla "dżołka". Co co co? Nie czytam w waszych myślach? Nie trzeba być geniuszem żeby to zrozumieć. To widać zbyt wyraźnie.
Nie zaprzecze, że Coray zrobił to "by-być-suawny" ale wy też! On przynajmniej zasłużył sobie na to, bo pokazał/dał coś sensownego.
4)
Cytuj:
Witam
Wszyscy zapewne wiemy ze Tibia.pl jest OFICIALNA strona fanowska Tibi, zatwierdzona przez Tibia.com. Oznacza to iz musza oni stosowac sie do pewnych zasad, jedna z nich jest: ZAKAZ QS, czyli rozwijajac skrot zakaz quest spoilingu - podawania rozwiazan do questow.
OO..Znowu...To znaczy że erig sie nie stosuje? A tak w ogóle to pokaż mi zasadę (na tibia.com) gdzie pisze że to jest nielegalne. Jeśli się nie myle to na TSach nawet GMowie spoilują nowe questy...
5)
Cytuj:
6. Questy

1. Żadnych solucji (nawet częściowych)
2. Nie podajemy dokładnej lokacji kluczów bądź skrzynek
3. Nie wolno wklejać filmów, które pokazują całą drogę do questa i jego rozwiązanie. Można natomiast robić zdjęcia/filmy w ostatnim pokoju z nagrodami, ale bez podawania drogi, jak się tam dostać.
4. A co można?
* Dawanie ogólnych wskazówek (np. spróbuj pogadać z NPC X)
* Możesz szukać ludzi do questa w dziale 'handel', ale tylko poprzez podanie nazwy questa. Nie podawaj, gdzie ten quest się znajduje.
* Można się wymieniać informacjami na temat questów jeszcze nie odkrytych.
5. Co dokładnie rozumiene jest pod pojęciem "solucja"?
* Dokładny opis drogi, jak można dostać się do skrzyni z nagrodami.
* Dokładny opis miejsca, gdzie jest ta skrzynka oraz jakie potwory tam występują.
* Dokładny opis miejsc, gdzie można znaleźć klucze potrzebne do wykonania quesa.
Hmh...
Więc:
a)To jest quest, i wiecie że jest kompletny, i znacie jego zakończenie bo
można dawać wskazówki do nieodkrytych, ale częściowych spoili nie wolno
b)nie stosujecie się do własnych reguł i coś jest nie-teges

6)
Cytuj:
Heh, a pokaż mi jakiś dowód, że to NIE jest quest?
Jest taka zasada że najpierw X udowadnianie że coś czymś JEST a dopiero potem Y zabiera się za udawadnia że coś czymś NIE JEST

Jeśli macie zamiar mnie zwyzywać, zbluzgać, obrzucić gówn*m, i powiedzieć że "Tfoja krarera na tym Worum siem skoniczyua!11!" to proszę bardzo

@edit
@up
Nie, no zaromb*sty podpis -.-
Jakie quest wykonałeś bez ŻADNEGO QS (podpowiedzi kolegów też się liczą)? Torch quest?

Ostatnio edytowany przez Michoss - 06-02-2007 o 14:41.
Michoss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 14:42   #26
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Jest tak, jak myslalem:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
W moim przekonaniu to nie jest quest - żadnej nagrody, żadnych profitów... Jak ktoś powiedział - po prostu trick. Może jakiś Mod uzna inaczej, ale ja tam nie mam zamiaru tego usuwać.
Cytuj:
Co z tego że rpgowy klimat tibii to przeszłość?? To nie jest powód by ktoś dał solucje!!
Juz to widze, jak robisz Postmana, Banshee Questa bez spoilera.
O zadaniach na Outfit nie wspominajac.

Nikt juz nie rozwiazuje sam questow.

Ostatnio edytowany przez XIII - 06-02-2007 o 14:44.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 14:48   #27
Res Khmer
Undead

Res Khmer's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Unn Recca
Świat: Elysia
Poziom: 41
Domyślny

@up
Dlatego zaprzestałem gry na mainie, a poświęciłem się rookgaardowi
Res Khmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 15:12   #28
Warlord
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Polska
Domyślny

Miejcie pretensje do ludzi którzy jakiś czas temu zaczęli temat o niby zdobyciu
SS-a i dali małe wskazówki do niego.Dzięki nim nastąpiło wielkie ruszenie ktoś prędzej czy różniej by rozwikłał zagadę z podpowiedziami i ujawniłby sekret.I co wszystko to wina Coray??

Ostatnio edytowany przez Warlord - 06-02-2007 o 15:17.
Warlord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 15:13   #29
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

@up up

i przez xx stron w temacie SOF DONE oklamywales ludzi ze masz spike sworda
i wszystko bylo wporzadku

teraz jak ktos powedzial jak to zrobic to nagle sie burzysz
moze mi odpowesz dlaczego sie wkurzasz ? bo co bo juz nie jestes ten slawny i popularny ktory ma spika na rooku?

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-02-2007 o 15:16.
stary 06-02-2007, 15:22   #30
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Jakby tego było mało, Mopsmaster na forum.tibia.de podał filmik, pokazujący co i jak zrobić, aby SS zrobił <puff!>. Teraz ma tyyyyyyylu kumpli i jest taaaaaaki dżezi! Obrońca biednych, uciemiężonych niedorozwojów żyjących na spoilach przez całe życie. Jak bende durzy, zostane wikipediom.

Cytuj:
Nikt juz nie rozwiazuje sam questow.
...powiedział zgodnie zespół CipSoftu, po czym umieścił na stronie głównej dokładne opisy questów i sposobów ich rozwiązania.

Cytuj:
Jakie quest wykonałeś bez ŻADNEGO QS (podpowiedzi kolegów też się liczą)? Torch quest?
Co da Ci większą radość - zrobienie Torch questa samemu, czy Copper Shielda ze spoilem?* Mi zdecydowanie to pierwsze, bo to JA znalazłem sobie ten quest i mogę śmiało powiedzieć, że nikt mi przy nim nie pomagał, w przeciwieństwie do tych, którzy wybrali by spoil i później gadaliby, jacy to oni są elo elo spoko loko spontan, bo z Erigiem za plecami doszli do jakiejść skrzyneczki. Robiąc quest samemu, pokazujesz, że potrafisz odkrywać, liczy się dla Ciebie samodzielna praca i cenisz sobie klimat RPG. Robiąc cokolwiek ze spoilem, pokazujesz, że potrafisz czytać - nic więcej.

Cytuj:
Jeśli się nie myle to na TSach nawet GMowie spoilują nowe questy...
Mylisz się. A jak się nie mylisz, to mi to udowodnij, bo Ty jesteś X, a ja Y. ;3

Ukłony dla wszystkich spoilcjalistów.

* - zakłądając, że jesteś nowym graczem w Tibii.

- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 15:28   #31
Coray
Guest

Domyślny

Ja powiem tak. Cała słabość modków tego forum polega na nie organizacji. Ten pisze, że nie skasuje, a drugi pisze do mnie, że skasował ale się rozmyślił i przywraca, a po chwili kasuje.

Cytuj:
6. Questy

2. Nie podajemy dokładnej lokacji kluczów bądź skrzynek
3. Nie wolno wklejać filmów, które pokazują całą drogę do questa i jego rozwiązanie. Można natomiast robić zdjęcia/filmy w ostatnim pokoju z nagrodami, ale bez podawania drogi, jak się tam dostać.
4. A co można?
* Dawanie ogólnych wskazówek (np. spróbuj pogadać z NPC X)
* Możesz szukać ludzi do questa w dziale 'handel', ale tylko poprzez podanie nazwy questa. Nie podawaj, gdzie ten quest się znajduje.
* Można się wymieniać informacjami na temat questów jeszcze nie odkrytych.
5. Co dokładnie rozumiene jest pod pojęciem "solucja"?
* Dokładny opis drogi, jak można dostać się do skrzyni z nagrodami.
* Dokładny opis miejsca, gdzie jest ta skrzynka oraz jakie potwory tam występują.
* Dokładny opis miejsc, gdzie można znaleźć klucze potrzebne do wykonania quesa.

Hmh...
I założę się, że to z inicjatywy klocka itp. Dlaczego ? A no dlatego, że Shijnx sam przyznał, że spamowaliście mu na gg, żeby usuną ... (przyznał mi na pw) Ktoś miał rację pisząc w temacie Sof done tekst : "Na tym forum są równi i równiejsi". Respect dla tej osoby.

TEN TEKST REGULAMINU TYCZY SIĘ QUESTÓW ODKRYTYCH. No ale cóż ja poradzę, że Klocek i inni panowie, mają wpływ na swoich kolegów moderatorów. [!?] :

Cytuj:
6. Questy

I proszę was, już skończcie i tak każdy kto chce znać solucję zajrzy do mojego podpisu albo na inne fora.

@ Klocek

A ty już sam sobie zaprzeczasz. Link w moim podpisie nie jest dosłownie do tibia.org.pl tylko do forum.tibia.org.pl a to jest ogromna różnica. I się już tak nie broń, bo prawdą jest to, że najlepiej nikomu byś nic nie dawał, a tylko sam all robił. Sam jednak przyznałeś, że ty się dowiedziałeś solucji od ekipy niebieskiego jeepa... Czyli od kogoś dostałeś solucję. A na pw to mi napisałeś, że źle zrobiłem, że dałem to na forum, bo n00bki dostały to w swoje ręce. Nazywając mnie n00bem pokazujesz to, że nawet znaczenia tego słowa nie znasz. N00b czli newbie zaprzeczający, że jest nowy i mówi, że all wie. Przeszkadza itp. Koniec.

@down2

Siebie nazywasz całym ludem. [?] Daj spokój, mówisz, że grzecznie napisałeś ? Żal... Cytuję : "Zaczęli spamować mi na gg" - taka treść mieści się w jednym z pw. Kul ? Ehhhh Ciebie to tak bardzo boli, że opublikowałem spoila... Żyj dalej. Już niczego nie zmienisz :>

Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 16:06.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 15:31   #32
Uszonekk
Guest

Domyślny

Podobnie jak większość z was jestem przeciwny QS, ale na tym forum jest kilka tematów o Rookgaardzie (np. Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki), które składają się jedynie z garści faktów, tysiąca przypuszczeń i tyluż kłutni, a gdy pojawi się tam coś co zbliża nas do rozwiązania, to już QS. Czy one (tematy) mają sens?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 16:02   #33
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray Pokaż post
I założę się, że to z inicjatywy klocka itp. Dlaczego ? A no dlatego, że Shijnx sam przyznał, że spamowaliście mu na gg, żeby usuną ... (przyznał mi na pw)
O wypraszam sobie.
Ja mu grzecznie dałem znać o zaistniałej sytuacji. Tak samo jak waldowi i bosalowi.
No ale z drugiej strony, wiesz - jeśli lud czegoś chce, a nie łamie to żadnych ogólnie przyjętych norm ;- ) ) .
Ale wiesz, też mi przykro, że nie możesz być już taki kul.
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 16:31   #34
Valderor
Użytkownik Forum

Valderor's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2006

Domyślny

A ja chciałbym podziękować Corayowi. Niedawno spędziłem ~40 godzin na poszukiwaniu sposobu zniknięcia spike sworda i okazało się, że szukałem we wszystkich złych miejscach. Przynajmniej Coray oszczędził mi zmarnowania wielu kolejnych godzin.
Ale popieram usunięcie qs z www.tibia.pl, w tym sof i języka orków - jeśli ktoś zechce sobie zepsuć przyjemność, są od tego inne strony.

I jeszcze taka jedna uwaga. 3 tematy, ~800 postów pełnych wyzwisk i kłótni. Już wiadomo, skąd nazwa Sword of Fury
Valderor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 16:39   #35
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Domyślny

@up
hmh...właściwie masz racje XD
Co wywołało ujawnienie sposobu zniknięcia SSa? Totalny zamęt i furię XD
hehe
stary 06-02-2007, 16:45   #36
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Po pierwsze Coray: tak dostalem solucie, niejestem przeciwny przekazywania solucji ale nie w formie QS na forum. Prosze bardzo dawaj kolegom na PW ale nie niszcz tego dajac ja n00bom. I tak wiem co oznacza slowo n00b, nie newbe tylko n00b bo to jest wielka roznica, nazwalem cie tak calkowicie swiadomie.

@Michoss
Cytuj:
3) "Coray chciałeś być sławny to jesteś teraz sławny u noobków"
A wy (Ci-co-umiom") nie? Poco w takim razie powstał temat "Sof dobe!"?
Nie pie***lcie mi tu że "żeby pokazać że userzy są łatwowierni" ani "żeby im pokazać że rook jest teges a oni nie wiedzieli" NIE! Zrobiliście to dla sławy, i ewentualnie dla "dżołka". Co co co? Nie czytam w waszych myślach? Nie trzeba być geniuszem żeby to zrozumieć. To widać zbyt wyraźnie.
Nie zaprzecze, że Coray zrobił to "by-być-suawny" ale wy też! On przynajmniej zasłużył sobie na to, bo pokazał/dał coś sensownego.
Nie chodzi o to "nie chcesz to nie czytaj". Zobacz jeszcze raz adres strony na ktorej jest to forum. Taaak! To jest tibia.pl = no quest spoiling. Wiec wymowka nie chcesz nie czytaj nie pasuje tutaj. Osoby ktore podawaly ze maja spike sworda NIE ROBILY TEGO DLA ROZGLOSU! Doklanie wyjasnila to pani de' Bove wiec nie ma sensu tutaj ja przytaczac. Przeczytaj ze ZROZUMIENIEM to moze zakapujesz o co chodzilo.

@Warlord
Cytuj:
Dzięki nim nastąpiło wielkie ruszenie ktoś prędzej czy różniej by rozwikłał zagadę z podpowiedziami i ujawniłby sekret.I co wszystko to wina Coray??
Jego jedyna wina jest zamieszczenie Spoila na oficialnym forum. Tego nie zaprzeczysz bo to jest prawda.

Co do ludzi ktorzy pisza ze tibia.ergi.net podaje spoile wiec tutaj tez mozna. Zauwazcie ze ona nie ma znaczka "Supported Fanste" tego ktory znajduje sie na tibia.pl. Mysle ze to tlumaczy jesli nie to sie zastanowcie jeszcze raz co to oznacza.

@Coray
Nie spamowalem modkowi, napisalem raport i 1 PW z konkretnymi argumentami.

Dajmy juz spokoj tematowi Coraya, sprawiedliwosci stalo sie zadosc. Krzywd uczynionych nie da sie juz naprawic, niech idzie do swoich fanow.
Kolejny wazny temat to co zrobic z Jezykiem Orkow? Bo co do Spike Sworda niektorzy maja watpliwosci ze to qs to tutaj takich watpliwosci chyba raczej nikt nie ma.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 16:49   #37
Coray
Guest

Domyślny

@up
"Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina ..." -.- Moim zdaniem : zasługa. Twoim : wina. To tyle.
Primo: Podpis prowokujący ... Ehh :/ i co przez to chcesz uzyskać ? To, że jak sam ich nazwałeś : "inne n00bki" z tego forum go zobaczą ? ... na tym forum nie ma sprawiedliwości, a niktórzy nawet nie potrafią poprawnie zinterpretować regulaminu. W tym modkowie. Żal na to patrzeć.

@down
Wyprzedziłeś mnie. Pisałem to samo ... :> Klocek chyba źle to rozumie. U niego wygląda to tak : Jeżeli jakaś strona ma opublikowane questy (sposoby ich wykonania) - automatycznie nie może być fansite.

Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 16:56.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 16:52   #38
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Domyślny

http://www.tibia.com/community/?subtopic=fansites

A co to jest to na górze?
To, że nie ma tam bezpośredniego linka do tibiawiki nie oznacza, że to nie erig...
stary 06-02-2007, 16:57   #39
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

@Coray.
Większość, która cie popiera to newbie którzy cieszą się, że potrafią zniknąć Spike... a, że są kim są to sprawia im wielką radochę... nie rozumiem tej satysfakcji. Przeczytanie paru zdań i dostosowanie się. To co wy, cieszycie się, że czytać umiecie? Aaa, trzeba było jeszcze kliknąć LPM na "Pokaż". Niedługo pojawią sie filmiki "paczcie jak znikam spajke nikt tego nie umi". Powstrzymuję się od powiedzenia "a nie mówiłem"...

Vial
macha swoim fiutem do taktów partytury
Tom The Tanner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 16:59   #40
Ciufcia
Użytkownik Forum

Ciufcia's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby

Świat: Eternia
Skille: 26 fist
Strzałka

Moim skromnym zdaniem Coray (którego w tym momencie pozdrawiam) dobrze zrobił, że napisał to co napisał. Ci z forum, którzy już wiedzieli zaliczają się do -nazwe to - 'Śmietanki Tajemnic Rookgaardu'. Myślicie, że jesteście lepsi bo WY wiedzieliście jak znika SS podczas gdy inni nad tym główkowali? Piszecie, że odkryli to najbardziej zaslużeni rookstayerzy. Więc skąd WY to wiecie?Pewnie jeden z WAS dowiedział się o tym i w ten sposób się dowiedzieliście. Założe się, że nawet połowa z tych osób co o tym wiedziała nie kiwnęła nawet palcem, żeby zrobić coś w tym kierunku. Jak Coray mógł zdradzić waszą super hiper mega strzeżoną tajemnicę. Przecież ona należy tylko do WAS! Nikt nie może się dowiedzieć jak spowodować zniknięcie SS'a bo przecież WY to odkryliście. Jestem ciekaw czy chociaż jedna osoba, która robiła wkrętke w temacie SOF Done odkryła to sama. Raczej w to wątpie. A WY teraz macie pretensje, że ktoś rozwiązał tą zagadkę i podzielił się nią z innymi.

Edit:

I jeszcze jedno. Pewnie WAM żal dupe ściska, że to już nie tylko znacie tą tajemnicę.

Tyle mam do powiedzenia.

Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 06-02-2007 o 19:01.
Ciufcia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania