|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() i o co tyle krzyku? o to ze grupa rookstayerow odkryla trick po czym szpanowali ze zdobyli spike sworda
upsss juz sie skonczylo szpanowanie panowie ![]() ![]() gratzz panowie rookstayerzy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() oto cyctaty z tematu SOF DONE
Cytuj:
![]() Cytuj:
a myslalem ze poprostu lvl i obiec jasknie ![]() ![]() ![]() Cytuj:
ZNIKL KURDE ZNIKL ZE SKALY a nie ze znikl po 1 hicie ![]() Cytuj:
ty tez taki nie jestes ![]() ![]() to "ciekawsze" posty od 1 do 12 storny w temacie SOF DONE a stron jest 54 i co fajnie bylo oklamywac cale forum ze go macie a jak jeden pokazal ze to tylko trick to juz jest ivul i wogole, ukamnienowac go ![]() osmieszacie sie... sorry za double ale widziaem ze duzo ludzi oglada temat wiec myslalem ze ktos cos odpisze ![]() @down dzieki ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-02-2007 o 14:01. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: Kaniek from Azura
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Po co wy tak panujecie z tego całego QS..odkryta została zagadka i co? ktoś sie wygadał..i co? trza żyć dalej ... @edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kaniek - 06-02-2007 o 14:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() Może to tibia.pl... i nie warto wspominac o pewnych stronach tu... ale QS dotyczący Spike został usunięty z tibia.org.pl
Co z tego że rpgowy klimat tibii to przeszłość?? To nie jest powód by ktoś dał solucje!!
![]() |
#25 | |||
Kapłan Preclanski
|
![]() K***a
... A więc tak, punktami: 1) QS Ok, czas na adminów/modów/innych z tibia.pl Czas na męską decyzję QS albo jest, albo go nie ma WCALE. Jest też jedna możliwość poboczna-tak jak jest w tej chwili 1szy i 2gi etap podglądania questa (lista questów-podpowiedź-spoil) 2) A-bo-Coray-jest-be-bo-dał-spoil Czy on wam kazał go czytać? Nie? No właśnie. Wleźliście tam z własnej nieprzymuszonej woli. Chcecie się czepiać że-inni-wiedzą? To im powiedzcie że są be bo tam weszli. Tak naprawde jesteście tacy źli bo "my-umeliśmy-i-byliśmy-pany-a-teraz-inni-wiedzom-i-jusz-nie-jestemy-pany" Prawda...? 3) "Coray chciałeś być sławny to jesteś teraz sławny u noobków" A wy (Ci-co-umiom") nie? Poco w takim razie powstał temat "Sof dobe!"? Nie pie***lcie mi tu że "żeby pokazać że userzy są łatwowierni" ani "żeby im pokazać że rook jest teges a oni nie wiedzieli" NIE! Zrobiliście to dla sławy, i ewentualnie dla "dżołka". Co co co? Nie czytam w waszych myślach? Nie trzeba być geniuszem żeby to zrozumieć. To widać zbyt wyraźnie. Nie zaprzecze, że Coray zrobił to "by-być-suawny" ale wy też! On przynajmniej zasłużył sobie na to, bo pokazał/dał coś sensownego. 4) Cytuj:
5) Cytuj:
Więc: a)To jest quest, i wiecie że jest kompletny, i znacie jego zakończenie bo można dawać wskazówki do nieodkrytych, ale częściowych spoili nie wolno b)nie stosujecie się do własnych reguł i coś jest nie-teges 6) Cytuj:
Jeśli macie zamiar mnie zwyzywać, zbluzgać, obrzucić gówn*m, i powiedzieć że "Tfoja krarera na tym Worum siem skoniczyua!11!" to proszę bardzo @edit @up Nie, no zaromb*sty podpis -.- Jakie quest wykonałeś bez ŻADNEGO QS (podpowiedzi kolegów też się liczą)? Torch quest?
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 06-02-2007 o 14:41. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Jest tak, jak myslalem:
Cytuj:
Cytuj:
O zadaniach na Outfit nie wspominajac. Nikt juz nie rozwiazuje sam questow. Ostatnio edytowany przez XIII - 06-02-2007 o 14:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() @up
Dlatego zaprzestałem gry na mainie, a poświęciłem się rookgaardowi
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Polska
|
![]() Miejcie pretensje do ludzi którzy jakiś czas temu zaczęli temat o niby zdobyciu
SS-a i dali małe wskazówki do niego.Dzięki nim nastąpiło wielkie ruszenie ktoś prędzej czy różniej by rozwikłał zagadę z podpowiedziami i ujawniłby sekret.I co wszystko to wina Coray?? Ostatnio edytowany przez Warlord - 06-02-2007 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up up
i przez xx stron w temacie SOF DONE oklamywales ludzi ze masz spike sworda ![]() i wszystko bylo wporzadku teraz jak ktos powedzial jak to zrobic to nagle sie burzysz moze mi odpowesz dlaczego sie wkurzasz ? bo co bo juz nie jestes ten slawny i popularny ktory ma spika na rooku? Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-02-2007 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Jakby tego było mało, Mopsmaster na forum.tibia.de podał filmik, pokazujący co i jak zrobić, aby SS zrobił <puff!>. Teraz ma tyyyyyyylu kumpli i jest taaaaaaki dżezi! Obrońca biednych, uciemiężonych niedorozwojów żyjących na spoilach przez całe życie. Jak bende durzy, zostane wikipediom.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ukłony dla wszystkich spoilcjalistów. * - zakłądając, że jesteś nowym graczem w Tibii.
![]() |
![]() |
#31 | ||
Guest
|
![]() Ja powiem tak. Cała słabość modków tego forum polega na nie organizacji. Ten pisze, że nie skasuje, a drugi pisze do mnie, że skasował ale się rozmyślił i przywraca, a po chwili kasuje.
Cytuj:
TEN TEKST REGULAMINU TYCZY SIĘ QUESTÓW ODKRYTYCH. No ale cóż ja poradzę, że Klocek i inni panowie, mają wpływ na swoich kolegów moderatorów. [!?] : Cytuj:
I proszę was, już skończcie i tak każdy kto chce znać solucję zajrzy do mojego podpisu albo na inne fora. @ Klocek A ty już sam sobie zaprzeczasz. Link w moim podpisie nie jest dosłownie do tibia.org.pl tylko do forum.tibia.org.pl a to jest ogromna różnica. I się już tak nie broń, bo prawdą jest to, że najlepiej nikomu byś nic nie dawał, a tylko sam all robił. Sam jednak przyznałeś, że ty się dowiedziałeś solucji od ekipy niebieskiego jeepa... Czyli od kogoś dostałeś solucję. A na pw to mi napisałeś, że źle zrobiłem, że dałem to na forum, bo n00bki dostały to w swoje ręce. Nazywając mnie n00bem pokazujesz to, że nawet znaczenia tego słowa nie znasz. N00b czli newbie zaprzeczający, że jest nowy i mówi, że all wie. Przeszkadza itp. Koniec. @down2 Siebie nazywasz całym ludem. [?] Daj spokój, mówisz, że grzecznie napisałeś ? Żal... Cytuję : "Zaczęli spamować mi na gg" - taka treść mieści się w jednym z pw. Kul ? Ehhhh Ciebie to tak bardzo boli, że opublikowałem spoila... Żyj dalej. Już niczego nie zmienisz :> Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 16:06. |
||
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Podobnie jak większość z was jestem przeciwny QS, ale na tym forum jest kilka tematów o Rookgaardzie (np. Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki), które składają się jedynie z garści faktów, tysiąca przypuszczeń i tyluż kłutni, a gdy pojawi się tam coś co zbliża nas do rozwiązania, to już QS. Czy one (tematy) mają sens?
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ja mu grzecznie dałem znać o zaistniałej sytuacji. Tak samo jak waldowi i bosalowi. No ale z drugiej strony, wiesz - jeśli lud czegoś chce, a nie łamie to żadnych ogólnie przyjętych norm ;- ) ) . Ale wiesz, też mi przykro, że nie możesz być już taki kul. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() A ja chciałbym podziękować Corayowi. Niedawno spędziłem ~40 godzin na poszukiwaniu sposobu zniknięcia spike sworda i okazało się, że szukałem we wszystkich złych miejscach. Przynajmniej Coray oszczędził mi zmarnowania wielu kolejnych godzin.
Ale popieram usunięcie qs z www.tibia.pl, w tym sof i języka orków - jeśli ktoś zechce sobie zepsuć przyjemność, są od tego inne strony. I jeszcze taka jedna uwaga. 3 tematy, ~800 postów pełnych wyzwisk i kłótni. Już wiadomo, skąd nazwa Sword of Fury ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Po pierwsze Coray: tak dostalem solucie, niejestem przeciwny przekazywania solucji ale nie w formie QS na forum. Prosze bardzo dawaj kolegom na PW ale nie niszcz tego dajac ja n00bom. I tak wiem co oznacza slowo n00b, nie newbe tylko n00b bo to jest wielka roznica, nazwalem cie tak calkowicie swiadomie.
@Michoss Cytuj:
@Warlord Cytuj:
Co do ludzi ktorzy pisza ze tibia.ergi.net podaje spoile wiec tutaj tez mozna. Zauwazcie ze ona nie ma znaczka "Supported Fanste" tego ktory znajduje sie na tibia.pl. Mysle ze to tlumaczy jesli nie to sie zastanowcie jeszcze raz co to oznacza. @Coray Nie spamowalem modkowi, napisalem raport i 1 PW z konkretnymi argumentami. Dajmy juz spokoj tematowi Coraya, sprawiedliwosci stalo sie zadosc. Krzywd uczynionych nie da sie juz naprawic, niech idzie do swoich fanow. Kolejny wazny temat to co zrobic z Jezykiem Orkow? Bo co do Spike Sworda niektorzy maja watpliwosci ze to qs to tutaj takich watpliwosci chyba raczej nikt nie ma.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() @up
"Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina ..." -.- Moim zdaniem : zasługa. Twoim : wina. To tyle. Primo: Podpis prowokujący ... Ehh :/ i co przez to chcesz uzyskać ? To, że jak sam ich nazwałeś : "inne n00bki" z tego forum go zobaczą ? ... na tym forum nie ma sprawiedliwości, a niktórzy nawet nie potrafią poprawnie zinterpretować regulaminu. W tym modkowie. Żal na to patrzeć. @down Wyprzedziłeś mnie. Pisałem to samo ... :> Klocek chyba źle to rozumie. U niego wygląda to tak : Jeżeli jakaś strona ma opublikowane questy (sposoby ich wykonania) - automatycznie nie może być fansite. Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 16:56. |
![]() |
![]() |
#38 |
Kapłan Preclanski
|
![]() http://www.tibia.com/community/?subtopic=fansites
A co to jest to na górze? To, że nie ma tam bezpośredniego linka do tibiawiki nie oznacza, że to nie erig...
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @Coray.
Większość, która cie popiera to newbie którzy cieszą się, że potrafią zniknąć Spike... a, że są kim są to sprawia im wielką radochę... nie rozumiem tej satysfakcji. Przeczytanie paru zdań i dostosowanie się. To co wy, cieszycie się, że czytać umiecie? Aaa, trzeba było jeszcze kliknąć LPM na "Pokaż". Niedługo pojawią sie filmiki "paczcie jak znikam spajke nikt tego nie umi". Powstrzymuję się od powiedzenia "a nie mówiłem"... Vial
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() Moim skromnym zdaniem Coray (którego w tym momencie pozdrawiam) dobrze zrobił, że napisał to co napisał. Ci z forum, którzy już wiedzieli zaliczają się do -nazwe to - 'Śmietanki Tajemnic Rookgaardu'. Myślicie, że jesteście lepsi bo WY wiedzieliście jak znika SS podczas gdy inni nad tym główkowali? Piszecie, że odkryli to najbardziej zaslużeni rookstayerzy. Więc skąd WY to wiecie?Pewnie jeden z WAS dowiedział się o tym i w ten sposób się dowiedzieliście. Założe się, że nawet połowa z tych osób co o tym wiedziała nie kiwnęła nawet palcem, żeby zrobić coś w tym kierunku. Jak Coray mógł zdradzić waszą super hiper mega strzeżoną tajemnicę. Przecież ona należy tylko do WAS! Nikt nie może się dowiedzieć jak spowodować zniknięcie SS'a bo przecież WY to odkryliście. Jestem ciekaw czy chociaż jedna osoba, która robiła wkrętke w temacie SOF Done odkryła to sama. Raczej w to wątpie. A WY teraz macie pretensje, że ktoś rozwiązał tą zagadkę i podzielił się nią z innymi.
Edit: I jeszcze jedno. Pewnie WAM żal dupe ściska, że to już nie tylko znacie tą tajemnicę. Tyle mam do powiedzenia. Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 06-02-2007 o 19:01. |
![]() |
![]() |