|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() moja teoria:
przelaczniki na draconii przesuwaja kamienie, a w te miejsca mozemy sie dostac teleportami. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Ciekawe co za tajemnica kryje sie w Hellgate.
A propo tych artyfaktow... czemu wy tylko na ten g-helmet zwracacie uwage? Przeciez tam lezy blessed shield(!), mysle, ze jest to rar, ktoremu warto poswiecic wiecej uwagi niz g-helmetowi.
Prawdopodobnie osoba z największą ilością notek w historii forum tibia.pl. ![]() Ostatnio edytowany przez Regoor - 18-01-2007 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz / Osowa Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blaria
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 32+
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() HEH wszystko ładnie nie raz bylem w Hellgate i nigdy nie mogłem spotkać tej wystawy, nie mogę tam dotrzeć. jeżeli wiecie jak tam dojść to może by ktoś uprzejmy przygotował małą mapkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Szafu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Group Killaz
Świat: Celesta
Poziom: 43
Skille: 19/24
Poziom mag.: ~
|
![]() Co ja widze? Widze swoje eq.
A na poważnie wątpie aby był to jakiś quest. Jest to zwykła dekoracja. Było "furora" z pits of inferno noobki sie podniecały , że wszystko można zdobyć.... I zdobyli ale pare update później ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest quest. Wszystko jest do zdobycia. Widzialem jak 156 rp wystawial Golden Helmet na depo , zapytalem skad powiedzial ze quest i ze dowiedzial sie o nim od GMa za odkrycie Buga. Spytalem gdzie on powiedzial ze nagrody odbiera sie w hell gate i pozatym jest quest na silver mace w Elf Forest i na DSL. I wszystkie inne rary tibijskie. Great Axe itp widzialem w domku. A wiec to jest quest.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @XII
tylko jak teraz dostać się do tych przełączników? btw draconia i hg jest wielkim obszarem więc szukanie na oślep nie ma sensu. co do tych ss danych przez XII to te tp przenoszą do tych trumienek najprędzej. Bo przecież chowano wojowników razem z eq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
|
![]() te dedy cos oznaczają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Moja Teoria:
Taaa... Moim zdaniem to król i jego podani. Jego eskorta. Ludzie z thais którzy założyli w owym czasie ambasade w ab poszli pozwiedzac HG. Tam dorwały króla (może starego już w owym czasie Tibanusa II?) elfy. Zabili wszytkich a dowódca elfów widząc chciwość swoich wojowników wyrzucił ciała i położył na nich rzeczy wojowników by ludzie widzieli ,że z elfami zadzierać nie wolno. I tak zakończył swój żywot Tibanus II i jego eskorta.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 5
|
![]() i wtedy przyleciało ufo i wyrzuciło z talerza kogucika...
idź się dziecko schowaj do szafy przykryj gazetami i śpij !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Według mnie to jest quest (ew. niedokończony) Można gdzieś coś o tych ciałach przeczytać? Próbował ktoś? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
|
![]() mi to wygląda na trap lub więnzienie skusiło ich cos i kamienie spadły i umarły z głodu
![]() 1)dark helmet/spike sword/dark armor=mroczny ryczerz skuszony przez bogactwa. 2)devil helmet/serpens sword/demon shield=zły rycerz skuszony przez bogactwa. 3)crown/laska(nie pamientam nazwy przedmiotu)blessed shield a pod nim jakiś armor wyglonda na studded armor=król skuszony przez bogactwa. ![]() 4)strange helmet/ice rapier/dsm=bohater skuszony przez bogactwa. ![]() ![]() 5)golden helmet/double axe/dwarfen shield(nie wiem po co bo double axe jest dwurenczna)=wojownik skuszony przez bogactwa. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Druid Cite
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Swojego czasu przekopaliśmy z kumplem całe HG. Questu tam nie ma, zwykła wystawa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Druid Ivan
Świat: Guardia
|
![]() Tak sobie to czytałem i doszedłem do wniosku:
Nawet, jakby ktoś zdobył te itemki i znalazł dojście, to przeciesz one nie mogły by się odnowić, bo jakby sie odnawiały, to nie byłby to już rare i każdy mógł by je zdobyć. Zresztą wszytkie questy bierze się ze skrzynek itp. Wieć to nie może być quest. To jest tylko wystawa, sry.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków
Imię: Gajer Ziom
![]() |
![]() To jest poprostu grobowiec jakis tam rycerzy i jakoegoś króla, w jakis tam kutlurach grzebano ludzi z ewipunkiem co mogło by wskazywac ze ten gosc z korona, bessed shieldem to jakis krol .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Druid Ivan
Świat: Guardia
|
![]() Tyle, byś zrozumiał.
Best solo: Banshee/giant spider itp. Best team: Demon L O S T Ostatnio edytowany przez Ivanomen - 07-02-2007 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Willa z basenek i kortem tenisowym
Imię: Vica Kateriell
Gildia: Children of chaos
Świat: Refugia
Poziom: 147
Skille: 19/29
Poziom mag.: 76
|
![]() Posrodku lezy krol bo ma korone i najrzadsze itemki
![]() obok sa gwardzisci i moja teoria (troszke glupia) jest taka Np na arenie sa glowy demonow na scianach i ich nie mozna zdjac moze tak samo jest z tymi itemkami? nie mozna ich podniesc a nagrody sie bierze z cial? Z drugiej strony skoro GH lezy na truposzu to jak mamy z niego wyjac nagrode nie przesuwajac rarkow? Trzeba troszke pomyslec ;p Tak samo moze byc ze skarbcem w kazz chociaz uwazam ze tam nagrode sie dostaje od Kruzaka i nie trzeba do skarbca wchodzic |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Suwałki
Imię: Antica Master
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
Poziom: 91
Skille: 16/25
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
![]() Hmm czemu tak mówię? Hmm ponieważ na Antice jest ich około 10~~ ja widziałem prywatnie 5<z trzema mam screen;p> Także u nas chyba 2 Great Shield są i nie wiem czy jedyny na servie ale także jest vinged helmet jak nie wierzycie mogę posłać tu screeny ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |