|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Tak się zastanawiam... czy serwis umarł bardzo młodo, czy tylko tak wygląda?
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @ MatKus
Cytuj:
![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zapewniamy wszystkich, ze serwis nie umarl
![]() _____________ Edit: Na stronie zrobilismy maly update, pojawil sie wywiad ze Scorem,Mayem, Nemesisem i wieloma innymi, dodalismy dzial ciekawostki, w ktorym znajdziecie mase informacji o modach, zrobilismy takze quiz o Dromadrze, zapraszamy do lektury. Ostatnio edytowany przez Oxygane - 22-08-2005 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Odwiedziłem stronę i mi się podoba. Co prawda graficznie nie jest idealnie, ale po co więcej. Podoba mi się dział cytatów.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A mi, na ten przyklad, grafika sie podoba. Ciekawe tematyka i ogolnie humor
![]() ![]()
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Chętnie przyjme do ekipy (którą stanowimy ja i Parys, który zajmuje sie techniczną stroną serwisu) kogoś do pomocy. Jeśli chcesz zostać redaktorem tibia-moobs zgłoś się do mnie na gg - 4386432
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Omg to jest załosne kto to przyklejił ?? Jak ja bym zrobił takie forum o sobie i dał tu link to albo by skasowali i napisali " a wykupiles bleble " albo " to jest forum o tibi" i taka prawda to jest forum o tibi a nie o modkach !! Jak ja bym byl modkiem to bym tego za nic nie przyklejił a ten kto to stworzyl chyba chce byc modem czy cos ze sie tak podlizuje. Taka jest moja opinia i h.. mnie to obchodzi czy dostane bana czy nie ale ten temat nie powininen sie na tym forum znalesc a w przyklejnych to juz całkiem .
down: chlopcze?? to moze powiesz mi jak to wygląda tatuśku ?? nie masz nic na swoją hm "obrone" wiec nie pisz mi tu tekstow chlopcze i nie pisz tekstow ktore nie maja sensu nie mowie ze tamto forum jest glupie czy cos widzialem i podoba mi sie ale to jest forum o tibi wiele bylo takich temtow typu np" kody do gta" a wy kasowaliscie i pisaliscie " idz na forum gta" ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 12-09-2005 o 02:23. |
![]() |
![]() |
#68 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Chłopcze, skoro nie wiesz jak to dokładnie wszystko wygląda, to z łaski swojej nie odzywaj się (a w tym przypadku nie pisz) już nic więcej.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
jest to poniekąd integralna część tego forum i modków, więc nie rozumiem co masz za złe temu, kto stworzył topic na ten temat, jeśli chodzi o reklamy innych - jest to uzasadnione, nie są one związane przecież w żaden sposób z forum i dlatego ulegają anihilacji, oczywiście dozwolona jest ona we własnym podpisie - tego nikt im nie zabronił, a tu mamy coś związanego z samym 'życiem' forum, nie jest to reklama czegoś obcego, a raczej wskazanie na coś, co 'dopełnia' to forum (argh.. masę powtórzeń jestem zmuszona robić.. jak ja tego nie lubię) jeśli tu nie powinien się znaleźć to gdzie? w twórczości? grafice? a może stricte tematach tibijskich? tu jest temat 'o wszystkim i o niczym', tak więc i o tym może być, a jest przyklejony, gdyż wielu ludzi tam sobie wchodzi i zapoznaje się z obecnymi 'stróżami porządku', gdyż to jest informacja i to taka, którą każdy może odświeżyć i nikt przez to nie zakłada masy nowych tematów z racji tego, że by gdzieś zaginął i dlatego, że coś mu nagle nie pasiło i o czymś nie wiedział jestem zarejestrowana na wielu forach i każde ma swój odmienny klimat i własne życie, tak więc nie wiem, czemu nagle Ciebie razi taka drobnostka jak mały objaw tutejszego.. powiedz mi jeszcze, że się komuś ‘podlizuję’ pisząc przeciw twoim słowom w obronie tego tematu.. proszę bardzo, uśmiech nie zejdzie mi z twarzy chyba do samych egzaminów tak dobrze mnie rozbawisz.. wiedz, iż nie zarzuca się czegoś komuś, kogo się nie zna i nie wie się nic o tym co kieruje jego poczynaniami, tak więc nie możesz zarzucić komuś tak po prostu, że się komuś ktoś podlizuje, jeśli np. coś sprawia mu przyjemność i jest to dla niego zabawą, nie znaczy to, że robi to 'pod kogoś', jeśli ja sprawdzam opowiadania to podlizuję się słownikom poprawnej polszczyzny? może mi to sprawia satysfakcję, może temu, kto założył ten topic i prowadzi tamtą stronę też sprawia to satysfakcję? edit: @down 'o wszystkim i o niczym' - z założenia traktuje o tym co nie jest związane z Tibią, czyli nawet o filmach, polityce, kompach, mandze i anime, prywatnym życiu użytkowników, tak więc nie wiem, czemu uważasz, że to tu się nie nadaje i że to też jest z Tibią związane, mi się wydawało, że został ten dział stworzony właśnie dla tematów z nią NIE związanych (a skoro o użytkownikach może być temat, to czemu nie o modach? poza tym, gdyby nie było o tym tematu, to gdzie by się ludzie wypowiadali o tej stronie? sam link jest linkiem ale nie można pisać w kodzie URL) a tak na marginesie ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 12-09-2005 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() hmm ten temat powininen się znaleść w linkach nie sądze ze należy go przyklejić tak jak juz mówiłem, to jest forum o tibi.Nic nie mam do modkow wręcz przeciwnie swietnie sie spiują w swoich obowiązkach na tibi de syf totalny na xx to juz ja mam czysciej po imprezie
![]() ps. powo na testach ciesze sie ze moglem pomóc ![]() srry za literowke up: skoro jest o wsztkim to czego tematy typu "kody do gta" są kasowane?? Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 12-09-2005 o 13:43. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Rumia Janowo
Imię: Salfaere
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 46/38
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Tak czy siak forum jest spoko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Wr0cław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warhammerlord
Profesja: Paladin
Gildia: Pretoria
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 77
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Bardzo fajny serwis. Ciekawe informacje i fotki. Oby był często aktualizowany!
|
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: London, UK
Poziom: 6
![]() |
![]() Ludziom się nudzi ^.^'' Ale fajne ; d
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Iława
![]() |
![]() fajnie fajnie ale mozna by powiedziec...The page is dead..
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() pipczok ma bana i nie moze postowac, wiec zrobie to za niego ;]
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Pieprzeni archeolodzy...
-.- |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-.- @topic: a co trzeba w tym podaniu napisać?
![]() |
![]() |
#79 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#80 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004