|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() A było już tak dobrze. Aż do czasu, gdy pewien Pkowiec dowiedział się, że mam meduse shield. Teraz mam mu ją dać, albo będzie po mnie. Już 2 razy mnie zabił, ma dobrych protektorów. Blagam o pomoc. Czy Tibia musi być zbiorowiskiem meneli i niewyżytych noobków? Gdzie tu duch współpracy, współzawodnictwa i fair play. Po co tu nie być noobem, skoro tacy wszystkimi rządzą i mają najłatwiej. Chramolę taką grę.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() jak jestes newbie to nie graj na pvp i nie knightem bo to ciezka profesja.....
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Newbie? A co ty byś zrobił, hę? 20 lv knight kontra dwudziesto kilko levelowy druid i z jakimś kolegą. To nie kwestia umiejętności, tylko siły postaci i znajomości. Widać, że 99 % Tibijczyków nie rozumie ducha tej gry, dlatego jest taka, jaka jest. Dalej proszę o pomoc, życzliwych graczy.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() A gram na pvp, tylko dlatego, że nonpvp są potwornie przepelnione, a jedynie na tak pustawym serwerze jak Galana mam pewność płynnej i czystej gry (choć jednego miałem death laga)
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Graj na non pvp i po sprawie ;] tylko jest jeden problem... Musisz czekac po 100-150 w kolejce
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() No i znowu, jakiś hujek mnie zabil, bo zobaczył, jak kupuje crown armora. Oczywiście Polak, bo swojego to trzeba udupić. Rzucam Tibię, moze jeszcze od czasu do czasu posiedze i pohandluje w depo, bo do niczego innego obecnie knight sie nie nadaje. Zegnam, się bez żalu, mam w nosie grać w grę, w ktorej nie ma żadnych reguł fair play.
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 103
Skille: 101/99
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() polecam zmiane swiata a nie konczenie ;] tez gralem na galanie skonczylem na 30 lvl polecam inny swiat np julera dosyc spokojny pk malo -.- polakow tez nie zawiele ale czasami trafi ci sie taki nuub ;s
![]() Banished: until Mar 03 2007, 13:28:04 CET because of excessive unjustified player killing czy to nie piękne pekowac dla zabawy a nie dla lota Killed Xxitzo at Level 51 unjustified Killed Xxxezinha Aline at Level 38 with a fire elemental Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() no niestety life is brutal.
Najgorsze nooby to niestety polacy. Najczesciej widac takich stojacych pod dp i dracych sie gjive maj czajn amor !!oneoneoneone ur hantet u Bubble !!!oneoneoneone Gralem na galanie i to jest tak pozbawiony regul swiat ze sie ma chec podlozyc bombe pod glowny server Ja gram na pvp, niemam kolegow PL zawielu ale w wiekszosc to br i inne narodowosci i jakos potrafie sie dogadac bez zbednego wyzywania przeklinania itp. Zrob postac na innym serverze i zrob world trade itemkow z galany na nowy swiat i bedziesz mial troche gp na start albo odpusc sobie ta gre, jest wiele wiecej ciekawszych ![]() Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 13-02-2007 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Osobiscie wczoraj uciekalem moim 18 knightem przed 30 druidem, i gdyby nie uhy to padl bym po pierwszym combie fe(tylko w jednym momencie bylo naprawde goraco ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Ciekawe, jak na 3 magic levelu mam Uhow uzywac? Wie ktoś może ile trzeba many zpalić na 4 magic level u knighta?
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Mana needed from Magic Level 3 (+0%) to Magic Level 4: 43,200
Time to regenerate ------------------ Time needed to regenerate @ 2 mana per 6 sec: 1d 12h (1% = 21m 36s) Spell counts ------------ Number of 'utevo lux' cast in this time: 2,160 Number of 'utevo gran lux' cast in this time: 720 Mana fluid usage ---------------- Cost if using mana fluids @ ~100 mana / 55gp (wasting flasks) each: 23,760 GP Cost if using mana fluids @ ~100 mana / 50gp (selling flasks back) each: 21,600 GP Time to drink 432 fluids @ ~100 mana each and 1 fluid every 2 seconds: 14m 24s |
![]() |
![]() |