|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moim zdaniem walentynki to jeden z tych dennych pomysłów Cipów
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Burns Newman
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 60
Skille: 82
Poziom mag.: 16
|
![]() Cipy zrobiły walentynki dla no-lifeów. Teraz nawet dzieci spędzające większość życia przy kompie, mające żałosne życie towarzyskie mogą przeżyć walentynki, prawie jak na żywo.
Prawie robi wielką różnicę... Zamiast tego powinni napisać na stronie głównej wielkimi literami: ODEJDŹ WRESZCIE OD TEGO KOMPUTERA I ZNAJDŹ SOBIE LASKĘ Oczywiście to nie dotyczy wszystkich. ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() W tibii glownym zalozeniem jest RPG, niestety przez takie osoby jak wy, ( up - up - up etc ) to nie wypala :x
|
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() Ehhhh... Jak CIPSoft wpadł w komerchę, tak z niej nie wyjdzie..
Sam się bardzo cieszę, że wreszcie rzuciłem tą grę (gorsza niż narkotyk..) i jak widze (a raczej czytam, bo klienta na kompie nie mam [i nie chce]) te bzdury, które teraz Cipy pakują w Tibię to aż mi się niedobrze robi... Polecam olać tą grę bez przyszłości i albo zagrać w coś innego (polecam L2, tyle czasu nie zżera i nie jest taka monotonna) / albo (co polecam dużo bardziej) olać w ogóle gry netowe (bo nigdy się nie kończą..) tylko wziąść się w garść i "odwiedźić RL". /\ Ten akapit jest poświęcony wszystkim graczom, którzy grają jak ja grałem (a tych jest pewnie 80% z całej Tibijskiej społeczności).
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce
![]() |
![]() Zdecydowanie popieram kolegę z góry, gdyz mówi on najświętszą prawdę. Po co marnowac czas na grę w której końca nie ma?! Po co siedzieć przed kompem tracić czas i zdrowie... Nie lepiej wyjść na dwór pograć w coś ,, iśc na siłownię albo robić to co po prostu się lubi?! Ja osobiście nie gram w tibię nie dlatego że uzależnia bo ja sie nie uzależniłem i wiem ile czego trzeba i ile czego wystarczy...ale dlatego że Cipowietak ją udupili że to już nie jest Tibia tylko Simsy...
Tyle no coments please.... |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Żal mi tych co napisali, że walą Walentynki, jak ktoś wcześniej powiedział mają chyba problemy w RL przez to że zamiast w okresie dojrzewania "zajmować się" dziewczynami grają 24/h w Tibie na 8 postaciach, ale ja w to nie wnikam.
Do tych co mówią, to denne amerykańskie święto to powiem tak: nie dacie nikomu walentynki dlatego, że to przyszło z kapitalistycznej, "liberalnej" Ameryki, a na dzień kobiet nie zrobicie przyjemności, to komunistyczne święto, które mamy dzięki Matuszce Rosyji (napisałem fonetycznie). Koment do tego: EGOIŚCI Co do "mikroklimatu" Tibii to powiem tak: Może jest on zatracany, ale na pewno nie ze względu wprowadzenia Walentynek, przecież każdy z was czeka na święta aby dostać prezent, jak by tego było mało wszyscy łapczywie się rzucali na 10-leciu Tibii na prezenty i jakoś nie spotkałem człowieka który by nie zostawił w stworze czerwonego prezentu, co więcej ludzie po mimo wielu balonów do zdobycia (wystarczyło iść w miejsce ataku i można było znaleść tam kilka bp balonów) zabierali je ze ścian. Co do tych wszystkich świąt, one nie są robione po to, żeby Tibia wyglądała jak RL świat, tylko po to, aby można było czasem oderwać się od monotonnych zajęć i rozluźnić się, pobawić się itp. A bezpośrednio do walentynek: MOC SŁODKICH BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH KOBIET URZĘDUJĄCYCH NA TYM FORUM - przepraszam że troszkę spóźnione życzenia. |
![]() |
![]() |
#128 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
A żeby ktoś odrywając się od monotonnych zajęć nie oderwał się przypadkiem od Tibii (tego byśmy przecież nie chcieli...) i nie wrócił przypadkiem do realnego świata, to trzeba mu ten świat przenieść do Tibii... |
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Pff... komercyjne święto już w tibii...
|
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]() banda zrytych pojebów
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ciogle zmieniam postac
Profesja: Sorcerer
|
![]() w tibie wogule grajom dziewczyny ?????? znam jednom ake na pewno to hlop bo wali takie wyjebiste teksty dziewczyna by nie była do tego zdolna
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Rosnowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tharryan
Profesja: Druid
![]() |
![]() Te święta chcialem dodac ze czemu jeszcze nie mua tłustego czwartku i pączków w tibi... jak by sie tylko to by sie wolniej chodzilo i trzeba by bylo kupuwac legi na rozmiar ;] <joke>
|
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: W domu mieszkam :P
|
![]() Tibia suxx. Tera to wogule zryli tą tibie. Kiedyś była lepsza. Nie gram w ten shit. Która inna gra obciaża tak moj procesor? San andreas 50 % uzycia, Nfs Carbon 67% tibia 98% - lol
Ostatnio edytowany przez Tyrus - 17-02-2007 o 11:52. |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() HEhehe .. ja znam Kilka dziewczyn (moze ze 2
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lobuziara - 17-02-2007 o 12:32. |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() A ja oczywiście nic nie dostałam
![]() Popieram Lobuziare - dziewczyny też powinny grać w Tibię. Ostatnio przeprowadziłam interesującą rozmowę z moją koleżanką. Uważała, że w Tibię grają tylko babochłopy i niedorozwoje. Jej chłopak też gra w Tibię, ale na niego złego słowa nie powie :/ Sama jestem dziewczyną, to uważam, tak samo, że dziewczyny nawet lepiej sobie radzą. Ostatnio jak wyjaśniałam zasady Tibii koledze... horror... nic nie łapał... A w końcu - wiem, że na początku na pewno byłam newbie, ale sama się musiałam połapać, jak się deda potwory, jak się pisze, zmienia outfit, wszystko. Nikt mi niczego nie pokazywał, parę razy widziałam, jak grają na infie.
#136 |
Guest
|
![]() AAA... Laski Góra! Buhaha... ja tez jestem dziewczyna i gram w tibie
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki dla wszystkich chlopcow(^.^) |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
|
![]() A no tak juz bywa, ja nic nie dostalem w tibii, ale w realu zostałem miło zaskoczony przez ... nieważne kogo, powiem tylko że takie "święta" jak walentynki dobrze wpływają na ludzką psychikę i samopoczucie. A tak przy okazji to pozdro dal całej Furory
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]() Ja na Venore u NPC Maria kupilem ten tortona cos tam paplala o tym ze dostala od kolezanki przepis na pyszny tort i ze tylko za 100 gp kupisz
-.- ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Katja of Isil
Profesja: Elder Druid
Gildia: White Army
Świat: Refugia
Poziom: 78
Poziom mag.: 62
|
![]() Rzeczywiscie to rzadkośc dziewczyna w Tibii (mam na myśli prawdziwa dziewczyne a nie faceta w sukience
![]() A przy okazji znam kilka real women na dosc wysokich lvl na Refugii , np Mudaris i jeszcze kilka by się znalazło.............pozdawiam wszystkie dziewczyny grajace w Tibię ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |