Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-02-2007, 19:21   #121
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Stan: Niegrający
Finch ma numer GG 3884618
Domyślny Walentynki

Moim zdaniem walentynki to jeden z tych dennych pomysłów Cipów Uważam że to już przesada aby żywo ściągać z reala rzeczy do tibii. TO jest bez sensu. Co to da ze dasz komuś ciastko czy kartkę ?! Od razu powstanie wielka miłośc?! heuaheua BZDURA. CO do walentynek na real to moga być jako ogólnoświatowe święto w którym sklepy z zabawkami i kwiaciarnie więcej zarabiają hEHe

Finch jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-02-2007, 23:08   #122
Burns
Użytkownik forum

Burns's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 60
Skille: 82
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cipy zrobiły walentynki dla no-lifeów. Teraz nawet dzieci spędzające większość życia przy kompie, mające żałosne życie towarzyskie mogą przeżyć walentynki, prawie jak na żywo.

Prawie robi wielką różnicę...

Zamiast tego powinni napisać na stronie głównej wielkimi literami:
ODEJDŹ WRESZCIE OD TEGO KOMPUTERA I ZNAJDŹ SOBIE LASKĘ

Oczywiście to nie dotyczy wszystkich.
Burns jest offline  
stary 15-02-2007, 09:46   #123
Radlic
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2005

Domyślny

W tibii glownym zalozeniem jest RPG, niestety przez takie osoby jak wy, ( up - up - up etc ) to nie wypala :x
Radlic jest offline  
stary 15-02-2007, 12:43   #124
Bobi
Użytkownik Forum

Bobi's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radlic Pokaż post
W tibii glownym zalozeniem jest RPG, niestety przez takie osoby jak wy, ( up - up - up etc ) to nie wypala :x
Powiedz mi, co jest RPGowego w Walentynkach?
Bobi jest offline  
stary 15-02-2007, 13:54   #125
Tom@$Z
Użytkownik Forum

Tom@$Z's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk

Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Tom@$Z ma numer GG 646353
Domyślny

Ehhhh... Jak CIPSoft wpadł w komerchę, tak z niej nie wyjdzie..

Sam się bardzo cieszę, że wreszcie rzuciłem tą grę (gorsza niż narkotyk..) i jak widze (a raczej czytam, bo klienta na kompie nie mam [i nie chce]) te bzdury, które teraz Cipy pakują w Tibię to aż mi się niedobrze robi...

Polecam olać tą grę bez przyszłości i albo zagrać w coś innego (polecam L2, tyle czasu nie zżera i nie jest taka monotonna) / albo (co polecam dużo bardziej) olać w ogóle gry netowe (bo nigdy się nie kończą..) tylko wziąść się w garść i "odwiedźić RL".

/\ Ten akapit jest poświęcony wszystkim graczom, którzy grają jak ja grałem (a tych jest pewnie 80% z całej Tibijskiej społeczności).
stary 15-02-2007, 17:50   #126
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Finch ma numer GG 3884618
Domyślny Up

Zdecydowanie popieram kolegę z góry, gdyz mówi on najświętszą prawdę. Po co marnowac czas na grę w której końca nie ma?! Po co siedzieć przed kompem tracić czas i zdrowie... Nie lepiej wyjść na dwór pograć w coś ,, iśc na siłownię albo robić to co po prostu się lubi?! Ja osobiście nie gram w tibię nie dlatego że uzależnia bo ja sie nie uzależniłem i wiem ile czego trzeba i ile czego wystarczy...ale dlatego że Cipowietak ją udupili że to już nie jest Tibia tylko Simsy...
Tyle no coments please....

Finch jest offline  
stary 15-02-2007, 18:13   #127
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Żal mi tych co napisali, że walą Walentynki, jak ktoś wcześniej powiedział mają chyba problemy w RL przez to że zamiast w okresie dojrzewania "zajmować się" dziewczynami grają 24/h w Tibie na 8 postaciach, ale ja w to nie wnikam.

Do tych co mówią, to denne amerykańskie święto to powiem tak: nie dacie nikomu walentynki dlatego, że to przyszło z kapitalistycznej, "liberalnej" Ameryki, a na dzień kobiet nie zrobicie przyjemności, to komunistyczne święto, które mamy dzięki Matuszce Rosyji (napisałem fonetycznie). Koment do tego: EGOIŚCI

Co do "mikroklimatu" Tibii to powiem tak: Może jest on zatracany, ale na pewno nie ze względu wprowadzenia Walentynek, przecież każdy z was czeka na święta aby dostać prezent, jak by tego było mało wszyscy łapczywie się rzucali na 10-leciu Tibii na prezenty i jakoś nie spotkałem człowieka który by nie zostawił w stworze czerwonego prezentu, co więcej ludzie po mimo wielu balonów do zdobycia (wystarczyło iść w miejsce ataku i można było znaleść tam kilka bp balonów) zabierali je ze ścian.

Co do tych wszystkich świąt, one nie są robione po to, żeby Tibia wyglądała jak RL świat, tylko po to, aby można było czasem oderwać się od monotonnych zajęć i rozluźnić się, pobawić się itp.

A bezpośrednio do walentynek: MOC SŁODKICH BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH KOBIET URZĘDUJĄCYCH NA TYM FORUM - przepraszam że troszkę spóźnione życzenia.
Andrew jest offline  
stary 15-02-2007, 19:35   #128
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radlic Pokaż post
Co mają walentynki do RPG? Wyjaśnisz mi?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew Pokaż post
Co do tych wszystkich świąt, one nie są robione po to, żeby Tibia wyglądała jak RL świat, tylko po to, aby można było czasem oderwać się od monotonnych zajęć i rozluźnić się, pobawić się itp.
A żeby ktoś odrywając się od monotonnych zajęć nie oderwał się przypadkiem od Tibii (tego byśmy przecież nie chcieli...) i nie wrócił przypadkiem do realnego świata, to trzeba mu ten świat przenieść do Tibii...
Duch Niespokojny jest offline  
stary 15-02-2007, 20:29   #129
Kraon
Użytkownik Forum

Kraon's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2005

Domyślny

Pff... komercyjne święto już w tibii...

Zu0. Definitywnie Zu0
Kraon jest offline  
stary 15-02-2007, 22:54   #130
Yatter
Guest

Domyślny

banda zrytych pojebów
  Received Infraction
stary 16-02-2007, 17:57   #131
czarek74
Użytkownik forum

czarek74's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Domyślny

w tibie wogule grajom dziewczyny ?????? znam jednom ake na pewno to hlop bo wali takie wyjebiste teksty dziewczyna by nie była do tego zdolna
czarek74 jest offline  
stary 16-02-2007, 18:17   #132
Frezer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Rosnowo

Imię: Tharryan
Profesja: Druid
Frezer ma numer GG 8262697
Domyślny Omg...

Te święta chcialem dodac ze czemu jeszcze nie mua tłustego czwartku i pączków w tibi... jak by sie tylko to by sie wolniej chodzilo i trzeba by bylo kupuwac legi na rozmiar ;] <joke>
Frezer jest offline  
stary 17-02-2007, 11:50   #133
Tyrus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: W domu mieszkam :P

Domyślny lol

Tibia suxx. Tera to wogule zryli tą tibie. Kiedyś była lepsza. Nie gram w ten shit. Która inna gra obciaża tak moj procesor? San andreas 50 % uzycia, Nfs Carbon 67% tibia 98% - lol

Ostatnio edytowany przez Tyrus - 17-02-2007 o 11:52.
Tyrus jest offline  
stary 17-02-2007, 12:20   #134
Lobuziara
Guest

Domyślny bo ja wiem

HEhehe .. ja znam Kilka dziewczyn (moze ze 2) grajacych w Tibie ... i sama jestem jedna z nich ale zupelnie nie rozumiem chlopakow ktorzy podaja sie za dziewczyny heheeh i powiem jeszcze ze wcale nie jest latwiej grac babeczka xP ... heh ale znam powod czemu nie graja .. bo mysla ze to zryta gra ale jak sprobuja to graja ... lepiej od niektorych chlopakow . ale tak nawiasem rzadkoktora probuje .. (jestem wyjatkiem .. Yee )

Ostatnio edytowany przez Lobuziara - 17-02-2007 o 12:32.

stary 17-02-2007, 15:18   #135
Shiantis
Użytkownik Forum

Shiantis's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Domyślny

A ja oczywiście nic nie dostałam

Popieram Lobuziare - dziewczyny też powinny grać w Tibię. Ostatnio przeprowadziłam interesującą rozmowę z moją koleżanką. Uważała, że w Tibię grają tylko babochłopy i niedorozwoje. Jej chłopak też gra w Tibię, ale na niego złego słowa nie powie :/ Sama jestem dziewczyną, to uważam, tak samo, że dziewczyny nawet lepiej sobie radzą.

Ostatnio jak wyjaśniałam zasady Tibii koledze... horror... nic nie łapał... A w końcu - wiem, że na początku na pewno byłam newbie, ale sama się musiałam połapać, jak się deda potwory, jak się pisze, zmienia outfit, wszystko. Nikt mi niczego nie pokazywał, parę razy widziałam, jak grają na infie.

[CHAR]Vanessa Thylia[/CHAR] <--shackowana
[CHAR]Arya Thylia[/CHAR] <--aktualny char

Elysia is my server
Shiantis jest offline  
stary 17-02-2007, 17:08   #136
Kinia14
Guest

Domyślny Hehe... ;D

AAA... Laski Góra! Buhaha... ja tez jestem dziewczyna i gram w tibie... nie wiem jak to sie stalo ze mam 36 lvl... moze to nie jest wysoki ale mi on zupelnie wystarcza i chyba juz dosc graniaa... i raz na zawsze daje sobie spokoj... hmm... moze troszke bedzie mi szkoda Kumpli z ktorymi juz nie porozmawiam... eh... na szczescie jest jeszcze GG Nie wiem czy dam rade z tym skonczyc, raz juz probowalam i nic z tego...
Buziaczki dla wszystkich chlopcow(^.^)

stary 17-02-2007, 17:44   #137
Bolo_21
Użytkownik forum

Bolo_21's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Wrocław

Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 24
Bolo_21 ma numer GG 8665753 Send a message via Skype™ to Bolo_21
Brak ikony :berserk:

A no tak juz bywa, ja nic nie dostalem w tibii, ale w realu zostałem miło zaskoczony przez ... nieważne kogo, powiem tylko że takie "święta" jak walentynki dobrze wpływają na ludzką psychikę i samopoczucie. A tak przy okazji to pozdro dal całej Furory
Bolo_21 jest offline  
stary 19-02-2007, 14:23   #138
Przemeklew
Guest

Domyślny ja

www.tibiagowno.pl

stary 19-02-2007, 20:04   #139
Piciorek
Guest

Domyślny

Ja na Venore u NPC Maria kupilem ten tortona cos tam paplala o tym ze dostala od kolezanki przepis na pyszny tort i ze tylko za 100 gp kupisz
-.-

stary 21-02-2007, 15:17   #140
katja of isil
Użytkownik forum

katja of isil's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006

Profesja: Elder Druid
Gildia: White Army
Świat: Refugia
Poziom: 78
Poziom mag.: 62
Domyślny dziewczyny a Tibia

Rzeczywiscie to rzadkośc dziewczyna w Tibii (mam na myśli prawdziwa dziewczyne a nie faceta w sukience) u mnie w gildii bywalo max 2 czy 3 dziewczyny na ponad 30 facetow , a tak naprawde to przy pisaniu i tak sie odruchowo ujawnia prawdziwa plec ,jak raz zrobilam sobie chlopka postac to zle się mówiło i tyle , wcale nie gram nim.
A przy okazji znam kilka real women na dosc wysokich lvl na Refugii , np Mudaris i jeszcze kilka by się znalazło.............pozdawiam wszystkie dziewczyny grajace w Tibię
katja of isil jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania