![]() |
#1561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Zobacz na 66 stronę, post 9 od dołu ![]()
|
![]() |
#1562 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Galeril Airos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Aosis
Świat: Harmonia
Poziom: 77
Skille: 85/50
Poziom mag.: 17
|
![]() Nie nikt mie nie prosił o wsparcie ty pewnie byś prosił kumpli ale to już nie moja sprawa. Ale grałem na azuze wienc mogę się wypowiadać na tematy o kturych coś wiem nie to co ty pi....isz głupoty O których wiesz tyle co tu przeczytałeś
![]() Edit: Ty chyba też niegrasz na azuze bo niema takiego lvla z takim mlvlem Ostatnio edytowany przez ARRX - 14-02-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
#1564 |
Zbanowany
|
![]() Oj chłopcze najlepiej naucz się wogóle pisać , bo widać , że z lekcji polskiego uciekałeś ; ] , na Azurze już nie gram , ale może kiedyś wróce i napewno mam więcej wspólnego z nią niż ty , więc chłopcze śmieszny jesteś w tym momencie , a tak btw. popłakałeś się jak nie znalazłeś takiego levela z takim mlev w highscores ?
P.S Najlepiej wracaj na swoją krainke non-pvp i pokaż swoje evul mega pvp noobkom z pod dp ; ) Ostatnio edytowany przez Theand - 14-02-2007 o 23:03. |
![]() |
![]() |
#1565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Wafle z Dof'u uzalaja sie na forum :/ yhym idzcie expic chociaz noobcharami, moze trapniecie kogos
![]() @Theand ARRX'owi udało sie wiecej osiagnac na n pvp niz Tobie w całej Twojej grze moze z tego powodu jakis dziwny zal do niego? Wogole jak by To Arrx powiedział "Bujaj bombe Buraku" . POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#1566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
|
![]() [quote=Grebol;1268796]Wafle z Dof'u uzalaja sie na forum :/ yhym idzcie expic chociaz noobcharami, moze trapniecie kogos
![]() Grebol wzywasz doff ze sa lamami ,ze sie uzalaja na forum ale co by nie bylo to oni walcza i cos znacza w porownaniu do ciebie jestes tylko nieznaczacym kibicem wanted niczym wiecej Ostatnio edytowany przez Gammbler - 15-02-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
#1567 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() @up Kibicem? Raczej pseudokibicem ;p Pewnie ma szalik z Napisem "WANTED" i chodzi po ulicach krzycząć WANTED PANY DOF TO CHUJE ;p
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 15-02-2007 o 11:35. |
|
![]() |
![]() |
#1568 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111447 @DOWN Ja sądze , że koleś od którego kupił chara nie powiedział mu co robić wrazie przypadku kiedy zobaczy dark monka = ] Ostatnio edytowany przez Theand - 15-02-2007 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |
#1569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: *** *** ***
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Maciek twoj kolega pro pvm mastah Feb 10 2007, 15:28:06 CET Died at Level 77 by a dark monk :< zapomnial uhy?:>
Naucz go pisac ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Edit: @Zolwik Kicki chodzą po ludziach btw sam się pisać naucz "twoj" "zapomnial" w szkole nienauczyli cie pisać ó i ł ?? @Theand lol?? no to czemu nie podaż nicku swojej postaci Hmm.. morze dlatego ze niema takiej poza tym kto powiedział że ja kupiłem to postać ty pewnie swoją kupiłeś. i śmiejesz się zemnie bo na kicku pedlem od dark monka a urbexx padl od cantipade jak na mnie też to był kick @zeus1985 maciek nie opuścił serwa przez dedy tylko był inny powód tego ale to już nie wasza sprawa "Co mnie nie zabije to wzmocni" Ostatnio edytowany przez ARRX - 15-02-2007 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
#1571 |
Zbanowany
|
![]() Dobra dzieciaczku to ostatnie słowa , które do ciebie pisze , bo już mi cię żal ; ) to tak o jakie uciekanie ci chodzi ? hm do mojej ortografii nie mam żadnych zastrzeżeń , znajdź w moich wypowiedziach jakiś błąd = ] , no i także zauważyłem , że masz ogromne problemy z czytaniem ; ) chłopcze mowiłem już , że nie gram na Azurze , zresztą już jakiś czas , wyżej masz link do mojego tematu z pk tam masz mój nick itd. ; ) , a więc nie jestem żadnym oszustem xD i to , że jestem lizodupem DoF , gdzie to wyczytałeś ? dla twojej informacji nigdy nie byłem za DoF-em , więc n/c , rada na przyszłość naucz się czytać .
Ostatnio edytowany przez Theand - 15-02-2007 o 15:13. |
![]() |
![]() |
#1572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() @Gammbler
Walcza i padaja ;o Znacza ...hmmm 80 lvl jakis w ta czy w ta. Bardzo duzo znaczy ![]() @Zeus 1985 Na azurze mam kilka postaci 60+ o których mało ludzi wie ,wiec dedy knightem mnie jakos nie bulwersowały. 200 tys expa w ta czy w ta ... jeden dzien roboty. Zmieniłem serv z innych powodów i nie powinny Cie interesowac. A z drugiej strony po co grac na takim zacofanym servie? @down To była ironia Głombie POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. Ostatnio edytowany przez Grebol - 15-02-2007 o 15:53. |
![]() |
![]() |
#1574 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1575 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A Ciebie nauczyli ? ![]() Ostatnio edytowany przez Mioduch - 15-02-2007 o 18:42. |
|||
![]() |
![]() |
#1576 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
podaż? o co ci chodziło zapewne o podasz < pisać się naucz to postać? hmm zapewne tą postać ale to się pominie "pedlem" << to mnie rozbroiło nienauczyli to się pisze rozłącznie wytłumaczyć? nie nauczyli podsumowując dzieciak do potęgi z kompleksami sam mówi o kimś że źle pisze a nie umie poprawnie pisać n/c następnym razem albo pisz poprawnie albo nie poprawiaj kogoś samemu mając błędy albo po prostu nie pisz tu wcale bo nic nie masz tu mądrego do powiedzenia dziękuje za uwagę ! pozdro szmytek Ostatnio edytowany przez szmytek - 15-02-2007 o 17:57. |
|
![]() |
![]() |
#1577 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
uwagę?? To ty może swojej mamusi zwróciłeś i huj że parę błędów zrobiłem ale jak pisze szypko to nie zwracam na to uwagi. Ty chyba cały teks co napisałęś przepuściłeś przez jakiś program do poprawiani błędów "Dzieciak" to może ty jesteś nie ja bo nic mądrego to ty tu niewniosłeś. ![]() tylko pierdolisz o błędach co to ma wspulnego z tematem. Kąpleksy też widać odrazu że masz i to wienksze odemie. Edit: P.S IDŹ PSZEPADNIJ Ostatnio edytowany przez ARRX - 15-02-2007 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
#1578 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty rzeczywiście masz jakiś kompleks twoje teksty stylu "To ty może swojej mamusi zwróciłeś" świadczą o twojej dziecinności. Twoje zachowanie jest nie adekwatne do mojej egzystencji. Zapewne i tak nie będziesz wiedzieć o co chodzi no ale "cUz" taki mądry jesteś i wszystko wiesz n/c @EDIT Naucz się w końcu pisać Ostatnio edytowany przez szmytek - 15-02-2007 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
#1579 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2007
|
![]() Dobra przestancie pier*olic o poprawnej ortografi bo kazdemu sie moze zdarzyc
Wogole to jest temat o azurze a nie od sprawdzania cudzych bledow ![]() . |
![]() |
![]() |
#1580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"wienc, kturych, wyrażeniach, twoj, zapomnial, nienauczyli, podaż, morze, pedlem, szypko, wspulnego, wienksze" a teksty typu "To ty może swojej mamusi zwróciłeś..." to se dla kolegów zostaw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |