![]() |
#1461 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nielz mowi kazdemu 50~ levelowi ze ma hunta i ma placic ... bo potrzebuje kasy na expienie swoim drugim charem i btw jacy podopieczni plebsa netana ![]() // btw Rev'ico ... na jakim lvl kupiles tego chara ? bo zastanawia mnie ile expa nim wbiles sam Ostatnio edytowany przez Ravuse - 12-02-2007 o 21:32. |
|
![]() |
|
![]() |
#1462 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
21:31 Cavebot script started! Jeśli myślisz to powinieneś wiedzieć teraz jak go wspomogłem. Na forum tibia.com było napisane o niejakim Danielu P V . @ten "ale ja byc wiesniok" na dole Jeśli to ironia... nie wyszła Ci. Ta część posta, którą zacytowałeś jest zaadresowana do Lamoracka i nie musisz odpowiadać na takim poziomie jak on.
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! Ostatnio edytowany przez Mastermind Toothy - 12-02-2007 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
#1464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Cytuj:
Ahaha, zrozumialem tera respokto dlo mnia. Ja przeporszom zo pisuwnia muja ale ja byc wiesniok. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Pzdr all. PS. Grybyś był taki dorosły to pewnie wyjaśnił byś to dostojniej, lecz chyba jesteś jednym z tych co wolą wykrzyczeć swoje zdanie i naubliżać przy tym innym... PS2. Wiesz nie wszyscy piszący na forach zwracaja uwage na jakieś liczby postów, reputacje itp. Piszą bo chcą a skoro temat jest "Wydarzenia z Berylii" to ja pisze co sie dzieje na serwie z mojego punktu widzenia, bo od tego jest ten temat na forum, żeby wyrażać i wymieniać swoje poglady. |
|
![]() |
![]() |
#1466 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdybyś czytał cały temat widziałbyś, że nie jestem za kh/ruin/inqiusition. Forum jest do wyrażania swojej opinii, ale jest też PW. Za insulting przepraszam, koniec sprawy, jak coś masz mi do powiedzenia to zapraszam na PW. down@ znowu coś nie wyszło, albo czytać nie potrafisz ze zrozumieniem ;*
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! Ostatnio edytowany przez Mastermind Toothy - 13-02-2007 o 17:19. |
|
![]() |
![]() |
#1467 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wiec ja mysle ze takto moze blokowales twarza wszystkie ciosy gdy go okladali? |
|
![]() |
![]() |
#1468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Guest
|
![]() master Petiq
Feb 13 2007, 18:37:11 CETKilled at Level 71 by Sparkin and by Soena. Rhayog nasz ulubiony ziom ;d Feb 13 2007, 18:10:12 CET Killed at Level 79 by Arwyn Shard |
![]() |
#1470 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Nareszcie Rhayog padł
![]() Ludzie nie bulwersujcie się tak to tylko gra która niszczy wam mózgi /// Squn HAHAHA |
![]() |
![]() |
#1471 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teoria, teoria..w niej wszystko jest mozliwe. Chora Berylia wciaz zyje ,a zycie toczy sie dalej i madrzy boja sie glupich ![]() ![]() ^/_\^ Guapo rojo luna.. |
|
![]() |
#1473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
![]() Rhayog padl i to najwazniejsze
![]() i noob na 79 Nie mial blessow o kurwa ^^ Za.Rhayog.com.pl ^.- niech caly swiat ujrzy jego glupote ;O
#1474 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szykuje sie Rekordzik wbitego expa na Beryli Arwyn shard wyruszyl na dl Hell Z Delvinesem
![]() ![]() ![]() Pozdro :>
"Kill one and you'll be a murderer, kill 10 and you'll be a monster, kill 100 and you'll be a hero." ~~~ Hail Lifestyle ~~~ Ostatnio edytowany przez Gemaro - 16-02-2007 o 16:19. |
![]() |
![]() |
#1475 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arwyn Shard +3,471,382 Najwięcej exp na erig.net.
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
![]() |
![]() |
#1477 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1479 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja będę pier... że to Guardian.
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
![]() |