![]() |
#1861 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pablofon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alea Iacta Est
Świat: Kyra
Poziom: 151
Skille: 14/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
wogule pablofon dlamnie ty byles jestes i bedziesz nikim szkoda btw: znajdz znaczenie slowa :"lol"[/quote] znam je 1 tylko z expem na - wychodzilem xD 2 mowi sie trudno 3 mam 17 lvl 4 ee nie lubilem tego szybciej dragon ball 5 ged nigdy nikogo nie zdradzil lol on nie byl z nimi, od kiedy wszedl do wiw caly czas byl z nami,w innym wypadku ja i masoj w nf bysmy nie byli 6 szkoda ze jestem dla ciebie nikim 7 znam wszystkie 3 (1 z tibi, 2 uzywane w slungu angielskim) Ostatnio edytowany przez Crivo - 18-02-2007 o 11:17. |
|
![]() |
|
![]() |
#1862 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Pablofon
Gildia: Alea Iacta Est
Poziom: 151
Skille: 14/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Nawet jezeli wezme go to mam kolege go i Kewseborgersa i z nimi moge isc na non pvp jak beda chciec |
|
![]() |
![]() |
#1863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Te up we no pisz w jednym pocie a nie 3 pod rzad robisz -.- Na innym forum juz bys 3 warny dostal i bylby spokoj...
|
![]() |
![]() |
#1864 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
lol odrazu 100 sklonowalismy sie Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#1865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
ja wczoraj (jeszcze przed tym jak padlem:>) przebieglem miedzy herineeem i jeszcze kilku ziomkami z wiw by wejsc tam na skalke do kolegow...WOW jestem herosem? |
|
![]() |
![]() |
#1866 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() Olik tak fauder jest jedna z najporzadniejszych osob w WIW ale za to ty otwierasz liste najwiekszych Noobów kyry w NF gonia cie pablofony og'thuny demonic pelego masoj rhara
a co do klonowania nie musicie tego robic tylko pi********** j******* oliku wystarczy umiec licyzc w zakresie 1-20 i otworzyc vip co za debil ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() Ja nie musiałem płacic żeby wyjśc z wojny :<
#1868 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() Cytuj:
1 tylko z expem na - wychodzilem xD 2 mowi sie trudno 3 mam 17 lvl 4 ee nie lubilem tego szybciej dragon ball 5 ged nigdy nikogo nie zdradzil lol on nie byl z nimi, od kiedy wszedl do wiw caly czas byl z nami,w innym wypadku ja i masoj w nf bysmy nie byli 6 szkoda ze jestem dla ciebie nikim 7 znam wszystkie 3 (1 z tibi, 2 uzywane w slungu angielskim)[/quote] No w sumie to fakt, że ty i Masoj nie mogliście się bic przeciwko Geddowi bo tylko dzięki niemu jeszcze tu gracie... Gdyby nie on już byśmy was dawno wycieli ale on was zawsze bronił, więc jest jak jest...
![]() |
#1869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Patrzac na ilosc osob w No Fir ma sie wrazenie ze rekrutacja jest tam jak Carlsberg : Everyone's invited.
A tak swoja droga to skonczcie czcze gadanie na temat kto z kim szarowal etc. BTW ma ktos filmik z ostatniego ołpen batla!?
#1870 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Imię: Foriuss
Poziom: 102
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
bla bla bla .... a potem się obudziłeś co nie ? |
|
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
#1872 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Tak bardzo boli Cię to że on jest z NF a ty dalej próbujesz wyjść z rooka?
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Tak tak tak wyklnij mnie, a później moich rodziców jak Ci nie starczy... Proszę... Boisz się prawdy..
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() Btw.Skibo jak tam ,,kurzynioki" ?? ;D
![]()
#1876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() NIc... spałem wtedy ale poszedlem później zobaczyć ale nie mogłem rozróżnić którzy to którzy.
Do tych co mówią że albo jak awer że jestem ownerem Patteha lub gram szufim jest to nieprawda. Zrobiłem sobie kiedyś postać Pusar a tak to gram Noga Irenka teraz, więc elo. Nie umiem grać tak wspaniale jak NIVAR bo to jest potęga całej tibi, przynajmniej on tak twierdzi. Może by podał swój nick bo jestem aż ciekawy.
#1877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() nivar to solarins
|
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() ************?
KTO GRA SZUFIm ? gandamir evil'eye: skiba rl Olika ************?? Pobil cie ktos w rl ostatnio za tibie ? gandamir evil'eye: nie. Skiba k**** ty jestes chyba wszechwiedzący wszystko hahaha Ravin Te'Be ma 20 lat ? ale typ a gandamir ma 3 ownerow Nikt nie pobil gandamira wiec nie kumam ciebie a nie nazywam siebie bogiem kyry j***ny ****u szufi =skiba gz Feb 18 2007, 12:36:58 CET Killed at Level 56 by a demon skeleton of Grinax HUAHUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAUHAUHAUHAHUAUHH UAUHAHUAHUAUHAUHAUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAUHAUHAHUAUHAU HAUHHAUHUAUHAUHa Zal czlowieku w jakim trapie cie ziomki pykneli nie wiedzialem ze jestes az taki pusty OMG Ged TY pusta dzido HAHHAHAA nie jestem SOLARINS I TRAFIAJ DALEJ TEMPAKU idz lepiej ze swe siedz i liz im dupe i zapomnij o grze na kyrze hahaha debil ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 | ||
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
a twój 2 ovner z ukrainy zgodzil sie na dojscie do war?
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 18-02-2007 o 18:02. |
||
![]() |