|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Chciałbym wszystkim ogłosić, iż właśnie zakończyła się narada elity z gronem moderatorskim, ktora miała na celu wyłonienie forumowego Plebsu. Rozmowy były wyjątkowo owocne i wyłoniły następującą listę osób.
Plebejusz: Korektor Plebs: Walekifa PiXiK spider-bialystok gorgi Maethi slawekmag Ryba Straznik Monopolowego. OnlyM Czarna_Mamba Majines ~>Salmon<~ (Lista może ulec zmianie) Podpisano, Naczelni przywódcy Elity. - Przypominamy, że plebs jest bezpośrednio podporządkowany i zależny od elity. Dziękuję za uwage. Ostatnio edytowany przez TehRegent - 20-02-2007 o 23:45. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Niech to będzie tak zwana przestroga dla innych.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dobrze, ze taka lista powstala, teraz jest juz wszystko jasne.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
@ontop, wam sie musi naprawde zajebiscie nudzic
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Rege
Znowu się zaczyna? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej, pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników.
Chyba tak wyksztalcony czlowiek jak Ty, powinien to wiedziec. Rowniez powinienes domyslic sie dlaczego zostales przylaczony do tej grupy, |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@down, Żadne z tych słów. Najbardziej chyba pasuje "użytkownik". Ostatnio edytowany przez Korektor - 20-02-2007 o 21:08. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a Megaloman? Bardziej Ci odpowiada to slowo?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#11 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Kul, czuje sie zaszczycony, chętnie będe podwładnym oksysia i w ogóle całej elyty. Ale czemu do jasnej cholery na górze listy stawiacie tego plebsa naczelnego - Korka. Mam nadzieje, że on nie jest moim przełożonym? Inaczej rezygnuje z tej posady.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() @up,
O niczym tak nie marzę jak byś przywódcą plebsu, który w sumie składa się z porządnych ludzi. Ja tam nie widzę kretynów. Najlepsze jest to, że grupka zakompleksionych dzieciaków rządzi tym forum w garści trzymając moderację... Jak za komuny, też kretyni i wieśniacy rządzili a ziemianie i studenci byli "niesocjalistyczni". |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() (20:14) <+Ville_V> Walekifa ja uwazam ze ty jestes tak zdesperowany w udowadnianiu ze wszystko co zle to metal ze az mi zal dupe sciska... po prostu boli cie to ze nie jestes lubiany na tak duzym i pojemnym forum
(20:14) <+Ville_V> caluski - Ville ~~By Me Ale on jest lubiany, przez Tekno stary, umc umc umc. Ostatnio edytowany przez Oxygane - 20-02-2007 o 21:20. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Lista za obszerna o jakieś 5-7 osób...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
I uważaj na słowo metal. Ostatnio edytowany przez TehRegent - 20-02-2007 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Rege ja też chcę być plebsem! ;<
Prowokacja, prowokacja i każdy wciąga się.
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ja1 20:18:46 http://www.forum.tibia.pl/showthread...=1#post1279776 Ja1 20:18:50 usun double prosze, zamiast edytuj dalem cytuj. Raul 20:19:10 ok O fak, potwierdzilo sie ;<<< |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() A tak wogle, to na czym polega istota tego topicu? Bo widzę tylko bluzgi, niedopowiedzenia i noobostwo.
Ehh.. A już się bałem, że będe musiał iść spać, nie zgłosiwszy żadnego reporta. Co my tu mamy? Obraza użytkownika? Spam? Trolling? Oj uzbiera się, uzbiera. |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@Lista Po co? Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 20-02-2007 o 21:28. |
||
![]() |