|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nic, tylko pogratulowac ^^
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
w gim na 100 metrow mialem jakos 13 sekund z groszami, +/- 13.3, dokladnie teraz nie pamietam. W szkole sredniej na krotkie dystanse raczej nie biegamy, robimy sobie biegi 2,5km. Ostatnio edytowany przez hoomik - 22-02-2007 o 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() 198 cm. IMHO waga o jakieś 10kg za duża, ale teraz staram się to zmienić.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Huh już dawno nie miałem "sprawdzianów" z w-f
Ale 60 m 9,5~ 2gimn Palantówka około 40m~ w podstawówce 6 klasa(Nie wiem , jak to mozliwe ze u Slawekmag w szkole , wszyscy maja takie slabe wyniki) Na tysiąca 3,20 chyba w 1 klasie lo Ogólnie to niektorzy w tym temacie lekko przesadzaja , ale co tam ;p kazdy sie w rozny sposob "dowartosciowuje" ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Moje wyniki sa jak najbardziej prawdziwe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Z tym wzrostem to jest jak najbardziej prawdopodobne.
![]() Ja tej sprawności fizycznej praktycznie nie mam, na wfie nie cwicze, bo nie lubie, ale chodze grać w kosza, etc. więc aż tak źle nie jest. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 23-02-2007 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() [edit] Było to 65m~
Lol. Nikt nie musi mi wierzyć. Co do palantówki, to byłem 2/3 w województwie. Mój kolega z którym chodziłem do klasy został mistrzem polski w 2001/2002 albo 2002/2003 (nie pamiętam już) i rzucił około 80m (Bodajże 82). To, że wy jesteście kiepscy, nie znaczy, że każdy musi taki być. I są osoby które wystają "poza mur". Ps. Co do palantówki, to na pełnowymiarowym boisku do piłki nożnej (100m~) rzuciłem około 3/4. Więc stfu. Ps2. Nikt nie musi mi wierzyć, mam to gdzieś :*
Ostatnio edytowany przez Danthorr - 23-02-2007 o 22:36. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzizas co post to lepszy
![]()
![]() |
#134 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Idiota.... =/
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Btw., rozpędź się, a ściana sama Cię.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Smetana fajnie tak patrzeć jak goście się kłócą o te swoje uber-wyniki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zbanowany
|
![]() @Smetana,
Jak będziesz w mieście to postawię Ci Tyskie :-P @up, [ironia-mode="on"]Jak widzisz, każdy ma kumpli, którzy są mistrzami Polski.[ironia-mode="off"] Poza tym dzieci sobie zrobiły wyścig szczurów, kto najbardziej podkoloruje swoje wyniki. Zrobiła się z tego chora rywalizacja. Kiedyś za parę lat przeczytacie swoje posty i się lekko, ale nieznacznie uśmiechniecie do swojej głupoty. PS. Danthorr, nie Smetana tu jest idiotą. @down, Może i jest możlwie, ale niestety nie dla 99% użytkowników ;-P Ostatnio edytowany przez Korektor - 24-02-2007 o 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Na pewno sporo osob w tym temacie swoje wyniki zawyzylo, ale, wbrew temu co mowi wielu z was - nawet te ewentualnie zawyzone wyniki, sa realne. So, Korektor&co - przestancie sie frustrowac, bo 80 m palantowka jest mozliwe, nawet dla 12-13 latka. Oczywiscie, to ze niemal kazdy wpisujacy sie w tym temacie ma wyniki ponad przecietna, moze zastanawiac, ale powiedzmy sobie szczerze - nie beda wpisywac sie tutaj ci, ktorzy nie maja sie czym pochwalic.
@topic 7.28 na 60 m. Tak, wyobrazcie sobie, ze moderatorzy nie zajmuja sie tylko kasowaniem, zamykaniem i banowaniem : d Ostatnio edytowany przez Gimlos - 24-02-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() Taaa... Powiedzcie moim kolegom że są chuchra i obżerają się w Macdonaldzie.
To pierwsze im powiedzcie jak wrócą z kilku godzinnego kopania ziemniaków. Drugie, gdy odwiedzą jakieś miasto gdzie jest Macdonald, czyli gdzieś tak 4 razy w roku. @up:sama prawda więc nie będę powtarzać. @topic:Za cholerę nie pamiętam, nieźle mi idzie bieg na średnim dystansie.