|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
![]() |
![]() OWN3D!!!!!!
![]() najlepszy trap na celeście ![]() ![]() ![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19358 czekam na comenty Film by film by Adrinel Aaron (thats my nasty boy ;] )
W kategorii "Najbardziej Denerwujący Użytkownik Roku 2006" zwycięża Filthy. Użytkownik ten jest zbanowany na zawsze, więc pewnie w tym temacie jego nick pojawia się po raz ostatni. OWN3D Ostatnio edytowany przez FilthyVampire - 23-02-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() 21:25 Yoozek [145]: i poco mi to mowisz
21:26 Yoozek [145]: ty ejstes jaksi przyjebany acc buyer? 21:26 Yoozek [145]: lal Yoozio się zbulwersował ; ) Fajny trap ;p Jakbyście zrobili to samo na Darashi w tym samym czasie ; ) niezła masa by była ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() huh juz myslalem ,ze zaden hajlevel nie pisze "niepoprawnie"...Yoozek mym idolem normalnie ;d
21:30 Yoozek [145]: co? 21:30 Yoozek [145]: i poco mi to mowisz 21:30 Yoozek [145]: ty ejstes jaksi przyjebany acc buyer? 21:30 Yoozek [145]: lal to jest 1. 100+ ,ktory tak pisze ...no...Yoozek 4 evah ;x |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Fakt bijesz Yoozka na głowe
![]()
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() yoozka czy jak mu tam to ty napewno nie pobiles ale trap perfekcyjny
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() Nie wystarczyłoby zrobić np. ghoula piętro wyżej? Zniszczyłby on parcele i skeletony rozeszły by się. Troche pomyśleć wystarczy
![]() @Down Po to żeby udowodnić Ci, że twój trap nie był perfekcyjny. Ostatnio edytowany przez WielkiSorc - 23-02-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() WIem wiem ownuje juz to mam napisane w notkach ;o
W kategorii "Najbardziej Denerwujący Użytkownik Roku 2006" zwycięża Filthy. Użytkownik ten jest zbanowany na zawsze, więc pewnie w tym temacie jego nick pojawia się po raz ostatni. OWN3D Ostatnio edytowany przez FilthyVampire - 24-02-2007 o 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Żall hahhahaaha ale tez mi trap,i co wam z tego było ? ;p ubiliście yoozka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Ty w ogole widziales przynajmniej jedna akcje Yoozka? Zdaje mi sie ze nie jezeli taki trap na statku to jakas rewelacja 4 u. A Ci trapnieci na statku mogli przeciez uzyc slow: Please bring me to ...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
|
![]() Zeby cie Yoozek za nazwe tematu wiesz... xD Yoozku czekamy na nowy film z serio non-pvp pk
![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Żałosny jesteś i tyle... Taki zajebisty trap ,że żal. No naprawde trudno iść na darashie lub postawić ghoula. ŻAL MI CIĘ!! A ten trap też jest żałosny. Jeśli wogóle można to nazwać trapem bo nikogo nie trapleś.
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nooby się wku****cie szczegulnie kora bo dal mi posta na forum tibi.com ;o ale ghula się nie da kotku postawić
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
|
![]() Żal, sobie najwyżej kłopotów przez to narobisz, ale wądpie ;d
Twierdzisz, że pokonałeś Yoozk'a w trap'ie, widzisz może różnice w waszych trapach ? ;d W Twoim trapie nie jest głównym celem zabicie kogoś, ale w*****anie ludzi a u Yoozk'a zawsze chodzi o ubicie kogoś, więc tutaj różnica kategorii jest między Twoim a Yoozk'a trap'em... Jak źle myśle niech mnie ktoś obeznany poprawi xp Pozdro Kora ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Ancient-Necro - 24-02-2007 o 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
|
![]() @Vasth
Jeżeli o mnie chodzi to ta ,widziałem i wg mnie ten trap sie kryje przy tym na poi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Trapnieci na statku to rownie wielki nooby jak i osoby ktore padly poprzez interwencje Yoozka - nie widac roznicy.
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jedna madra wypowiedz :> Fifthy VampirQQQQu dlamnie mozesz nawet pobic matke krzeslem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Żałosne... nie wiem na jaka cholerę robić coś takiego i narażać się na bana/black liste.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tibia jest po to by grac ban jest po to by zrobić sobie przerwę w tibi na tydzień lub miesiąc...
Trapa zrobiłem bo się wku****em już 2 ded w ciągu 2 dni.... A co do Yoozka to dla mnie jest on jakimś dzieckiem- maniakiem które wrosło w krzesło...
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
|
![]() A bez bana nie da rady przerwy zrobic
![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a powodem byly 2 dedy... Jesli padniesz jutro to co zrobisz? Matke krzeslem oblozysz? Tez nie lubie tego Yoozka czy jak mu tam ale po co tak o nim piszesz odrazu. Allegro ROX!! |
|
![]() |