|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Porażające możliwości umysłowe mieszkanców Ankra~ -.-
[I ci którzy to zrobili, i ci którzy tego nie rozwalili w 4 sec [tyle sie stawia 2 ghule]] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
![]() |
![]() ZAblokowałem2 raz statek nie da się stawić ghula
![]() ![]() Btw przypomnijcie to tych ludziach których okradliście lub zdedaliście... Ja zablokowałem statek na 1 godzinę a ty kogoś okradliście co jest gorsze??? NOOBY...
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
|
![]() No wyżyj sie vampirku xD
W sumie nie wiem, na blokowaniu ludzi lepiej wychodzisz, jest zysk nie podpadasz o ile wybierasz ofiarę i znasz jej możliwości. ![]() Takie blokowanie i wkurzanie ludzi, żałosny wyczyn noob'ków xD Co z tego masz ? ;> kłopoty, co jak jakiś 150+ się śpieszy, bo robi lub pomaga w Hota xD mam na dzieje, że nie nawaliłem i da sie coś z tego wyczytać ;d
![]() Ostatnio edytowany przez Ancient-Necro - 24-02-2007 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak myślałem większość z was to N()()BY!!
Nie da się uczciwe kasy zarabiać? Dzieci...
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() A takie pytanie z ciekawosci. Desintegrate rune nie dziala ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() jak dla mnie zal, na non-pvp to noobostwo ale z drugiej strony gz pomysłu
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Nic ghoule nie zdzialaja? To jak oni je postawia to co on? Nie chodza? Jakby 2 osoby postawily 4 Ghoule i potem 1 z tych osob by sie wylogowala to 2 pozostalem ghoule powinny przejsc w blizsze miejsce. Moze na celescie to wszyscy tacy ulomni, ze nikt nawet nie sprobowal.. (mistrzowie postowania..) Tam nie ma GM? Jesli chodzi o to co jest gorsze to blokowanie przejscia jest gorsze wedlug mnie niz okradanie kogos.. -jesli kogos okradles to najczesciej to byl noob (1 noob mniej to lepiej) [nie mowie o hackowaniu] -jesli kogos okradles to masz z tego kase, a z blokowania przejscia nic nie masz.. tylko inni traca.. @tworca trapa.. Kolejny EMO dzieciak ktory chce sie wyżywac(wypłakać) w Tibii... nie zrobi tego w zadnej grze FPP, bo na serio nie potrafi w nic grac i tam gdzie kazdy ma rowne szanse on przegrywa..
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 25-02-2007 o 00:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Above the Clouds
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Patrząc na nazwę tematu spodziewałem się jakiegoś zachwycającego trapa w którym zabiłeś pełno ludu, a ty się jarasz tym że zablokowałeś statek....
Naprawdę nie wiem jak można być tak głupim i porównywać twój trap w którym osiągnąłeś zablokowanie statku w jednym mieście do trapów Yoozka w których on zabija ludzi.. i jeszcze uważasz się za lepszego.. Gz dla ciebie..
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Hahaha trap wymiata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Poziom mag.: 7
|
![]() Tym co robisz nawet nie umywasz się do Yoozka. On przynajmniej coś z tego miał, a ty tylko denerwowałeś innych. Myślisz, że to zabawne? Poza tym, każdy kto chciał płynąć do\z ankh mógł popłynąć do\przez darashii\darashię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
PS: dla niegrających w AA, maksymalny honor to 100. Wbija się tyle samo czasu co na tibii. ![]() A mi nie chodziło oto żeby w*****ać ludzi tylko się pobawić a przy okazji w*****łem, kilku ludzi, a co najważniejsze moich wrogów ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Smieszysz mnie Fif~ Vamp~ ale z samej foty co umiesciles w Fotki z rl na www.Celesta.pl widac odrazu ze czegos Ci brakuje
![]() ![]() a tu jesli komus sie niechce szukac i moze szybko porownac percepcje mentalnosci tego osobnika z kwestia zdjecia ![]() http://celesta.pl/forum/viewtopic.php?t=118&start=30 Ostatnio edytowany przez Monouth - 11-03-2007 o 20:30. Powód: Add link |
![]() |
![]() |