|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Za słabe zabezpieczenia...żadnych ftp, i tym podobnych !
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Rybnik
|
![]() Trza by zrobić jakiś system który przed wysłaniem posta sprawdza linki. Co myślicie?
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Ah, ta skromność.
Oj, chyba cos slabo z informacjami stoisz. Wejdz sobie i zobacz. Ja róznicy nie widzę, jesli jakas jest, to tylko w godzinach szczytu, spowodowana tym, ze na torgu jest wiecej userow, tutaj tylko wchodza jako goscie i wychodza. |
![]() |
#44 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@bosal - pare postów niżej Dobra, może przesadziłem z tą połową, ale nie włożysz zdjęcia z foteka.pl do taga IMG na tym forum tak, żeby nie było tego idiotycznego linku. @tibia_org_pl Dla mnie to jest noobowskie forum i trzymam się z niego z daleka (np. forum OTS to 3/4 tematy z problemami który poradził by sobie każdy z IQ powyżej 90).
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 25-02-2007 o 15:50. |
||
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ciekawe czy members.cheelo.pl działa. @Edit Nie działają wasze własne linki ^^
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Składam petycję!
![]() Każdy widzi mój podpis. Przy każdym linku widać dopisek. Jest to nieestetyczne. Chciałbym, aby wyglądało to tak: [Tibia.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody wynikające z klikania w poniższe linki] Rookgaard Library • Rook Balanced • Trening na Rookgaardzie • Fallen Sword • Insomnia • The best site of Rookgaard albo: [Klikasz na własną odpowiedzialność!] Rookgaard Library • Rook Balanced • Trening na Rookgaardzie • Fallen Sword • Insomnia • The best site of Rookgaard Przecież widzicie, że teraz jest brzydko. ![]() ![]() ![]() Vial
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Hm... a co o dodaniu stron z działu linki na stronie jako 'bezpiecznych'? Albo zmiana na ten znaczek stop, bo teraz to jest syfne jak cholera.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() @2x up
To samo zauważyłem, przydałoby się zmienić w sygnaturkach to zabezpieczenie i wykorzystać jeden z jego pomysłów ![]() ![]() |
![]() |
#50 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Świat: Obsidia
|
![]() @slimaczek
wszystkie serwisy pobieraja i wypluwaja obrazek przez php, ale zauwaz ze zawsze masz pelno linkow podanych i umieszczasz taki jaki podalem wtedy pokazuje Ci obrazek. Nie wglebiajac sie w szczegoly, umieszczasz po prostu nie ten link co trzeba ![]() @ co do Tibii.org no comment, my dbamy o reputacje ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i jeszcze ataki na stronę przynajmniej raz na 3 miesiące ^^
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A nie dałoby się połączyć rozwiązania tego i tego z tibia.org.pl? (idiotyczne napisy + od 100 postów napisów nie ma) Bo na całkowite usunięcie napisów się nie zgodzicie na 100%. ;P
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nareszcie CoŚ Nowego
![]() ![]()
#54 | |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Tymczasem wprowadzilem zmiany, zamiast napisow jest po prostu maly wykrzyknik ![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nooo, nareszcie ktoś rozsądny. ;>
Vial
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Vial
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 25-02-2007 o 17:25. |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Cytuj:
Czemu nie odrozniacie tibia.org.pl od tibia.org ? ![]() @topic Pomysl taki sobie, ci co uzywaja IE maja po prostu problem i tyle .... |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() @up
ja używam tibia.org w skrócie i tak wszyscy wiedzą o co biega, a przynajmniej większość. @topic napewno poprawi się bezpieczeństwo na forum, mi to troche w podpisie szkodzi, ale co tam.