|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc.
Mam druida - 20 lvl 19 mlvl, Eq : Devil Helmet , Crown Armor, Plate Legs, Volcanic Rod, Dragon shield, Croco Bootsy, Scraf. Mam 9 k i gram na servie secura. W przypadku kupienia obsidian knifa, gdzie najlepiej zbierałoby się skóry(minoski), i po ilu wypadach w to miejsce zwrócił by mi się koszt zakupu tego pięknego nożyka. Czy to się wogóle opłaca ??
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 26-02-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adik Pedziwiatr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() Też gram na securze i wiem ,że kosztuje on ok. 7-8k Długo będzie ci się zwracało,bo ostatnio zabardzo nie kupują skorek ,a żebt ci się zwróciło musiał byś mieć 70-80 skór. A to się dłuugo zbiera nawet z o knifem ( wiem bo mam
![]() Topic@ Najlepiej idź na mintwalin albo na minosy tam koło kopalń dwarfów <-- Choć tu kręci się najwięcej ludzi i lubią podkraść ci ciałko minosa ![]() OffTopic@ Czy do jakiegoś addonu są potrzebne green dragon leather? Bo mam 3 i nie wiem co znimi zrobić a są raczej więcej warte od mino leathera bo to z draga ![]() PoZdro ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Gdybyś miał PACC to na darashie, zwraca się 2h+ i masz 8k. W sklepie skórke możesz sprzedać po 80 gp, czyli 100 skórek i zwraca ci się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Fenzopi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 50
|
![]() Elo , na minoskach ci sie predko niezwruci co innego na dragach albo dl'ach a najlepiej na behemotah gdzie bardzo czesto wylatuja behe fangi u mnie warte po 4k each
![]()
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Poziom: 101
![]() |
![]() Cytuj:
Uzbierałem 80 skór w mino tower w max 4h więc to chyab nie tak strasznie duzo, a żeby sprzedać w sklepie też trzeba mieć pacc, lepiej nie kupuj
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
@Topic Wydaj lepiej na Runki/Mana fluidy, obsidian do 35lv~ jest zbedny. @Pomocny Jak nie wiesz to sie nie odzywaj ![]() Po 1, szybkosc zbierania zalezy od szczescia Po 2, zalezy takze od wolnego respawnu, a na Securze ciezko taki znalesc Po 3, lepiej sprzedaz ludziom za 150 gp each niz za 80 gp each NPC |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() i bedziesz sprzedawal 2 tygodnie.
Ostatnio edytowany przez sat - 28-02-2007 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Zależy jaki serv. Na swoim po 100gp za sztuke sprzedaje w ciągu 15 minut. Po 150gp trzeba poczekać z 1-2h na kupca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |