|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Zaraz koniec miesiąca, a mi zostało 44GB transferu.. znowu uruchamiam mojego hosta
![]() Jako, że są problemy z w.m.v na tibia.pl to nie bede postowal kazdego linka oddzielnie. Lista linków dostepna pod adresem: www.tibicams.eu FILMY: (tak, strona jest pełna keyloggerow i trojanow... nic nie robie tylko CHaCkUjE noobki) Na stronie filmy: Endless Shine - The Killing (~85M ![]() Wanyn (~75M ![]() Toxic Fire (~75M ![]() Q3A-The-Badge-3.0 (~165MB - 5 minut) Lisi (rehost filmu z tibia.pl) (~19M ![]() Def_Life (rehost filmu z tibia.pl) (~75M ![]() TAIFUN DEAD - montowany przez Gesior'a (mnie) - 2 minut (~19M ![]() Retaliation Trailer (trailer filmu nowego Unit'u ktory juz jest na tibia.pl) (~13M ![]() DoU_Trailer - trailer filmu o gildi Defenders of Ulthuan, narazie tylko 2 min akcji Orła ( Orzel ) (~20 MB - średnia jakosc) NOŁ NEJM - Spid - Niebezpieczna szybkość (czy jakos tak) - film kabaretu NOŁ NEJM - warto obejrzeć (~25M ![]() NOŁ NEJM - Smerfy - metalowa wersja piosenki SMERFY ("Dzieci lubią misie, misie lubią dzieci... ale z MUSZTARDĄ i KECZUPEM! HA! HA! HA!.." - początek) -nagranie z występu (~4MB - video) MP3: war.mp3 - nagranie z TS z wojny na furorze (~7M ![]() ziobro.mp3 - nie wiem skad nagranie, ale śmieszne ![]() www.tibicams.eu Linki działają tylko do końca Lutego! Ściągajcie szybko! (jak chcecie potem to priv msg na tibia.pl)
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 28-02-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() ToxicFire mam i mogę ocenić. Filmik jest świetny
![]() Reszte zasysam dopiero ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() cieniutki transferek:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() I nic Ci GetRight nie pomogl? o0
Widać nie miałeś szczęścia.. niektórzy ściągali 700KB/s Jak wczesniej dalem linki to uzytkownicy tibia.pl sciagali do 6.7GB/godzina, wiec raczej nie ma zbyt duzych problemow z transferem.
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() (to 204.0 to średnia prędkość) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
![]() Ja tam blokade umiem obejść, ale dlatego, że mam prawa admina ![]() ![]() Może GetRight jakoś oszukuje server.. ja tam się nie znam. Może jakieś komentarze na temat filmów? Jakieś propozycje co jeszcze powinienem wgrać (28.6 GB wolnego miejsca jeszcze)? To pisał Gesior. //Można już wstawiać zdjęcia normalnie na Tibia.pl? (chciałem poradnik napisać jak robić filmy .avi, ale nie będę pisał jeśli zdjęć wstawić nie można) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Smerfy wymiatają xP!!!
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2007
|
![]() Super stronka i temat
wiecej takich filmow, przeszukuj inne stronki albo chociaz w tym temacie w pierwszym poscie dawaj linki do innych filmow. ja sam jestem kolekcjonerem (poczatkujacym) filmow wmv z tibii moglbys kazdy film ocenic i krotko opisac (chodzi mi o to zeby to byl standard) poza tym czekam na uploady ;] Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() ale neostrada to gowno
![]() zostawilem na chwilke kompa omena poszlem oglodac bylo gdzies 87% wracam patrze net wyloczany i na nowo walic ![]() dobrze ze niedlugo umowa sie konczy to zaloze se w chelo albo neti PS a moze ktos Q3A-The-Badge-3.0.avi zazucic na youtube albo cos innego ?? bardzo bym prosil ![]() Ostatnio edytowany przez Lopeik - 30-04-2007 o 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Q3A - TB na youtube to koszmarny pomysł... Ten film to 100% najwyższej jakości i świetnie dobranych efektów a na takich stronkach z filmami nie było by nic widać :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prace nad strona trwaja.
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() dobra jakos to sciognolem Q3A-The-Badge-3.0.avi z predkoscia UWAGA ! 32kb/s a neo niby mam 1,3mb
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stronka juz jest. Filmy maja opisy dokladne i ocene wedlug mnie.
www.tibicams.eu Jak ktos ma jakis program do robienia grafik to moze zrobi jakies logo o wymiarach 800x200 tylko, zeby mialo mniej niz 150KB :> Nie slyszalem, zeby powstala kolejna czesc filmu retaliation. Teraz sa wolne dni, wiec moze w nocy wrzuce jeszcze pare filmow z dysku. ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2007
|
![]() Polecam film Indestructible Wall jest na forum
moglbys go zamiescic na swojej stronce. ma nienajlepiej dobrana muze do akcji ale swietna fabula i calkiem niezle akcje pozdr i powodzenia w dalszym tworzeniu stronki |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
|
![]() ![]() Jednak nie ma to jak radiówka... ;] |
![]() |
![]() |