|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??
|
![]() Jak mnie pogryzły 3 bezpańskie psy dostałem 100zł (lol?) a było to poszarpane udo, uszkodzony staw kolanowy i pęknięcie kości. Nie mówiąc już o 6 zastrzykach przeciw wściekliźnie, jeden przeciwko tężcowi i WEILKI plaster na udo. Pie******e psy
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() za zwichnięcie chyba nic
![]()
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Witam. Chciałem się dowiedzieć czy mogę liczyć na jakieś odszkodowanie za skręcenie stawu kolanowego. Składkę ubezpieczeniową zapłaciłem w szkole na początku roku szkolnego.
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Forum.tibia.pl, forum o tematyce prawnej ;P
Tu jest odpowiesz na twoje pytanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
@Up Prawdopodobnie dostaniesz, jednak nie jakieś specialnie duże. @Down Złamanie palca wskazującego z przemieszczeniem, wybicie palca środkowego i zmiażdżenie kości śródręcia - 80zł ;[ ****e mają szczęście. A ja od wakacji nie mogę ruszać tym palcem tak samo jak w drugiej ręce. No ale cóż, mam tylko ubezpieczenie szkolne... Ostatnio edytowany przez Ditto - 06-11-2008 o 16:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie wiem, jak już odkopałeś ten temat, to możesz go też przeczytać. Wszystko zależy od ubezpieczyciela i widzimisię wypłacającego. Ja za głupie rozcięcie nogi (pięć szwów) dostałem 140zł bodajże. Osiem lat temu.
![]() |
#50 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cziban, jest duże prawdopodobieństwo, ze dostaniesz. Ale jeszcze większe, że za marne gorsze będziesz musiał latac z papierami i się prosić: ) Oczywiście to zależy od organizacji szkoły.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() No dzięki, może parę groszy się uda od nich wyciągnąć
![]() Ale nie mam nogi w gipsie, chirurg jedynie zalecił okłady z kwaśnej wody na opuchnięte kolano. Mówił że jest silnie skręcony staw kolanowy. Ostatnio edytowany przez CzibAN - 06-11-2008 o 16:38. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Mi za złamany nos chcieli wkręcic ~50 zł. Uznałem, że szkoda czasu i zrezygnowałem z odszkodowania ; p.
![]() |
#53 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Ja za naderwane więzadła stawu skokowego dostałem ~400zł+100zł z klubu (najniższa stawka) 2 lata temu. W tym roku miałem ten sam uraz... 6 tyg. gips od połowy kwietnia kwietnia do czerwca..... baba na komisji powiedziała mi, że mam kategorie C.. i ze została mi tylko D a to jakby mi juz noge urwało czy cus
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Ja za "nadłamany palec" złamał się, kawalek kości ukruszyło się, nic mi nie nastawiał dostałem 120 zł
HaHaHa |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Jak sądzicie, czy jeśli w czerwcu złamałem nogę, ale nie zgłosiłem się z tym nigdzie (oprócz lekarza oczywiście), mam szansę teraz to nadrobić? Bo w sumie dokumentacja (zdjęcia i opinia lekarza) jest a noga dalej boli (!).
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Ja mogę się tylko pochwalić, że kiedyś złamałem rękę (lewa) - wywrotka na rowerze.Odszkodowanie? 320zł, ale ile było problemów i chodzenia po lekarzach...
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Ja z tą nogą miałem wypadek w kwietniu... miałem gips itp. dokumentacje, ale papiery do PZU zlozylem jakies pol miecha temu. Ponoć masz rok czasu na zlozenie tego shitu. Myślę, że nic nie straciłeś.
|
![]() |
![]() |