|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Wspaniala byla rowniez reakcja pozostalych skoczkow Simona Ammanna i Thomasa Morgensterna, ktorzy podniesli naszego Adasie i umiescili na swoich ramionach okazujac tym samym wielki szacunek skoczkowi ze "starej gwardii".
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Adam Małysz znów zapewnił kibicom radochę ( mi też = P)
Ogólnie mistrzostwa uważam za udane , chociaż mogło być lepiej ![]() A co do Matei to ułożyłem nawet wierszyk o Nim. = )
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
![]() |
![]() Cytuj:
@Down Myśl jak chcesz CyA
Podpis Ostatnio edytowany przez ~>Salmon<~ - 03-03-2007 o 20:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
![]() |
![]() @up
dajcie se siana ![]() @co do Mateji Noo dzisiaj pokazal klase jak nic, na treningach po 92 -94 metry a tu hop siup 86m totalnie te pseudo do niego pasuje "Kowadlo" lub" Rasiak polskich skokow" |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() Oj, najeżdżacie tego Mateję, bo go porównujecie z Małyszem. W rzeczywistości jego skoki dla przeciętnego człowieka nie jest nawet w sferze marzeń. Chłopak się stara i powinniśmy go wspierać, nie dowalać do gleby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Btw Zauważyliście, że jak Małysz w tamtym sezonie słabo skakał to na Onecie były komentarze typu "pan małysz się skończył bueheuhe" a teraz nagle "WPISUJCIE MIASTA, KTóRE GRATULUJą ADASIOWI!!111" :\ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() @UP: Oczywiście ze nie udane
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
No jaki złol, wymaga od zawodowych sportowców osiągnięć w ich dziedzinie! @topic Skoków nienawidzę.
![]() |
#51 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Uważasz, że jeden medal to sukces? Gratuluję. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Ja wiem ze wy byście chcieli żeby zdobył to i to, ale lepszy rydz niż nic. Jeden medal to nie sukces dla ciebie bo sie znasz na tym jak zawiązać buty, a dla innych ktorzy znaja sie to jest sukces, rozwalają mnie tacy "sezonowi kibice" jak ty.
|
![]() |
![]() |
#53 | ||
Zbanowany
![]() |
![]() Rotfl człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem! Zauważ, że Polska jest 40 mln krajem i to ma być sukces?! Spójrz na mapę świata, zobacz jakimi potężnymi krajami są Szwajcaria, Austria czy Czechy (które to są przed nami w klasyfikacji medalowej!).
Cytuj:
Powiedzieć Ci czym jest prawdziwy sukces? Wice-mistrzostwo świata w piłce siatkowej mężczyzn. Wice-mistrzostwo świata w piłce ręcznej mężczyzn. A wiesz dlaczego? Bo tego nikt się nie spodziewał. Porównaj euforię, jaka by była gdyby polscy koszykarze zdobyli mistrzostwo świata z euforią po zwycięstwie Małysza. Na Małyszu siedzi większa presja, bo tacy jak ty nie dopuszczają do siebie myśli, że może nie wygrać a całą resztę mają w dupie. Niech to do Ciebie dotrze, że Małysz też się kiedyś skończy. Oby jak najpóźniej ale się skończy. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cos mi sie wydaje ze masz porzadnie najebane lub mylisz MŚ w narciarstwie a MŚ w (samych) skokach narciarskich.
Uważasz , że 50% tego co mozna bylo wogole zdobyc to jest malo? Bo medale druzynowe i innych zawodnikow z gory wykluczam xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
![]() |
![]() Cieszmy sie bo mamy 1 zloty medal a moglismy nie miec wogole. Kibicuje Małyszowi od 2001r. gdy pokazal ze jest skoczkiem dobrym, a same skoki interesowaly mnie jeszcze przed "Małyszomanią" i naprade dziwie sie tym jedno sezonowym kibicom wypowiadajacych sie na onet.pl
zaobserwowalem takie cos ----------------------------------------------------------------------------- Gdy Małysz miał 4 miejsce i nie zdobyl medalu <jakis gosc> Nie wierze ze Adam moze wygrac co kolwiek. Jest zwyklym nielotem Gdy Małysz wczoraj zdobyl medal <ten sam gosc> Adam jest wielki !!!! zawsze w niego wierzylem !!!11oneoneone ----------------------------------------------------------------------------- Ten to nawet jedno sezonowym kibicem nie jest. I wkurza mnie to, ze tylko polacy potrafia wygwizdac swojego mistrza w danej dyscyplinie bo raz mu sie nie udalo. I nie tylko ja to widze..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
![]() |
![]() No właśnie! I każdy, kto myśli racjonalnie robi tak samo. Jak na polskie warunki medal Małysza to jest sukces ale patrząc z perspektywy światowej to nie jest dużo. A myślę, że mamy prawo oczekiwać, że sukcesów będzie więcej. ; ]
|
![]() |
![]() |