|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
Spoko wygramy... Veltis od jakiego levelu przyjmujecie??
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
|
Heeh...za swojego czasu grania na Hibernie sam niezle kozaczylem. No moze sam to za duzo powiedziane (Lendark, max 28 lvl, 13 mag, 68/54). Dziwi mnie, ze nigdzie nie widzialem Vic'a De'sala ani nikogo z de'Saint albo Smith... El Biris na pewno musiał gdzieś przemknąć zostawiając trupa z lvl ~40. Niestety szkoda ze moi hiszpańscy przyjaciele (począwszy od Smith na Garganie skonczywszy) tluka sie z nami =/. Zawsze byli aroganncy, i tera mam nadzieje ze w dupe dostana!
Jak to mówił Articorz po hacku: "Sometimes shit happens..."
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
siema veltis wygracie archonts silniejsze z archonts mniej ludzi padlo a w redrum to som piz.. pozdro dla veltis -.^
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
veltis przyjmijcie mnie do archonts plx :>
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
myslalem zeby zaczac tam grav na tej hiberni smiesznej ale sull system sux
i jednak pozaostane na inferni ![]() Pozdro |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
|
czy to nie dziwne że na infernie sa też czensto zamieszki w ab???
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Białystok
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
Mam pytanie jak mogą Wam pomóc niskie lvl?? (sam jestem takim ;] )
Moja przydatność bojowa jest 0, wiem że potrzebujecie ringów, runek itp. więc w miarę możliwości powinniśmy pomóc naszej elicie Ale jeśli macie jakieś inne zastosowanie dla niskich lvl to mówcie jak my możemy pomóc Wam w tej wojnie. PS: Mam prosbę do Veltis i reszty zróbcie tutaj na tibia.pl temat o tej wojnie i opiszcie o co w niej poszło i o co chodzi. Będziecie rówież zdawać świeże relacje z pola bitwy ![]() Pozdrowienia i powodzenia! Hail Archonts! Jesteśmy z Wami duchowo i chociaż psychicznie wspierani jesteście ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
@ Przemlu ( Jaks )
Spoko odezwe sie ) Jak bede mial czas to skocze do BB i wypijemy cos P z Kielonem i Wladkiem ( koniecznie z tym ziomem )Czemu ja nie zostalem mianowany BB squad??? PP Tak pozatym od zdzis jestem a Archonts i bede sie bic. Zyczcie mi szczescia i jak najmniej deadow:/ Pozdr Fenix @ Low lvlki Jak chcecie koniecznie pomoc to runy runy runy UH/SD i time ringi Ostatnio edytowany przez Podpalacz - 26-09-2004 o 16:40. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
Ta , ja ci rzycze szczescia , i dawajcie ssy z wojny albo niech ktos nagra filma jak sie bijecie
![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
|
Co sie na tej mojej hibernie porobilo. Nie bylo mnie 2 tygi i odrazu wojna.
Co do pomocy to mam time ringa 9 minut i uh makera i uhy ![]() Hmm moze niektorym z archonts pomoge Np. kamikazemu ![]() Veltis nie pomoge bo jestem ivul i mam dobra pamiec jak veltis splawil mojego knighta ![]() Ogolem to trzymajcie sie (ramy i majtek mamy ) i skopcie redrumow ale nie bijcie bixi ![]() Magic knight of hiberna |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Imię: Bykuu Mawr
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
|
@Tompior
To jest wazna wojna, polacy musza sie jednoczyc i zapomniec przynajmniej na czas wojny wszelkie urazy do rodakow. Tylko w ten sposob mozemy wygrac. Ja tez niedawno mialem nieprzyjemny incydent z mutsumi i kielonem ale mimo to jestem w archonts i pragne zwyciestwa z calego serca. Ostatnio edytowany przez bykuu - 27-09-2004 o 20:23. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Guest
|
bixi została zmieciona w walnej bitwie i porzegnała sie z hiberna...
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
Slyszalem ze dzis byla fajna zadymka
SPire gral Podem i mowil ze poszlo troche UH i bp xpl![]() Mam nadzieje ze porzadnie skopaliscie im dupy -.- Wpadne w jakis dzien pograc to ich przegonie troche przez mainland ![]() Pozdr Fenix |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
a mnie nikt niekocha?...
prze***ane kielon wpadajcie mam pol litra xDDD staczy dla kazdego podwarunkiem ze sam pije xD |
|
|
|
#37 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
|
Name: Articorz
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 126 28.09.2004 13:28:36 CET Killed at Level 127 by Fuseka and by Castin Artila Gratulujemy archontsom zabicia articorza trzeci raz Trzymajcie tak dalej.Dla nie pokapowanych articorz to najwyzszy lvl na hiberni. Archonts (duuuuzo polskich high lvl) vs Redrum (duzo br i reszty spoleczenstwa z najwyzszymi lvlami) !!!!!!! ARCHONTS WIN PLZ!!!! |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
znow zadyma.... ehh najlepsze mnie omija
pewnie by byl trzeci ded ale co tam wazne zeby skopac im tylki i tyo porzadnie ^^ |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Guest
|
hehehe, widzialem jak polacy przygotowywali sie przed brama w ab na sieczke i przyszly n00by sie patrzec, i jeden mowi lol, moze jakis loot wypadnie drugi, no fajnie by bylo, ktos walnal gfb i zmyli sie jak by ich ktos gonił ;]
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
Fenix chyba zaczynam robić uhki etc Mamy to wygrać jasne????
![]() (potem mi sypniesz blue roba lub cos w tym stylu )Podpalacze Rulez!! |
|
|
|