Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Harmonia

Notki

Harmonia Wydarzenia ze świata Harmonia
-->
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-03-2007, 16:56   #321
Użytkownik forum

fan tibi's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 66
Domyślny

"jak tak was czytam to mi sie zyc odechciewa. Jakby tak sie przyjzec to br sa duzo lepsi niz poacy i bardziej ich lubie niz polakow bo polak potrafi tylko jedno "wy huje !!""

br tez ci wrzucaja w swoim jezyku a nawet nie wiesz kiedy

Ostatnio edytowany przez fan tibi - 06-03-2007 o 16:58.
fan tibi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-03-2007, 16:57   #322
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

@2up

A dla mnie ty jesteś tak zazdrosny, że pociąłbyś się żyletką byle tylko wmówić każdemu, że on jest zerem i że mu nie zazdrościsz.
Erhion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 16:57   #323
Użytkownik Forum

Manek's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Profesja: Elder Druid
Gildia: Saint
Świat: Guardia
Poziom: 126
Poziom mag.: 69
Domyślny ...

Wiecie co? Jego i tak do j*bie co mówicie o nim ^^ Jak sami czytaliście wbija tylko na kompa żeby expić P Fakt połowa ludzi pisze bzdury i mu zazdrości jedni chcą szybciej powiedzieć, że on wbił 300 a drudzy zrobili to później i ich to denerwuje . Ja tylko powiem gz i oby tak dalej ;-)
Manek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 16:59   #324
Użytkownik Forum

zielony-lp's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
Domyślny

czego mu zazdroscic? tego ze na 300 lvl ma zerowe PVP i nawet nie moze byle 8 lvl zabic , a wojny u nich na servie wiesz jak wyglądają? Stoi 10 osob po prawej 10 po lewej i sie wyzywaja , bo nawet sie uderzyc nie mogą !!! dla mnie nie powinno byc takich serverów !

Gdy osiągniesz 10 punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na forum na 30 dni.
zielony-lp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 17:02   #325
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
"czego mu zazdroscic? tego ze na 300 lvl ma zerowe PVP i nawet nie moze byle 8 lvl zabic , a wojny u nich na servie wiesz jak wyglądają? Stoi 10 osob po prawej 10 po lewej i sie wyzywaja , bo nawet sie uderzyc nie mogą !!! dla mnie nie powinno byc takich serverów !"
Dobrze ze nie od ciebie zależy jakie są sewery. Swoją drogą skąd ty możesz wiedzieć jakie on ma PVP? Widziałeś go? Nie wiec nie mow czegoś czego nie wiesz. Poza tym on by cię sieknął z kilku sd i nie potrzebne mu pvp.
stary 06-03-2007, 17:03   #326
Użytkownik forum

fan tibi's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005

Profesja: Knight
Poziom: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Dobrze ze nie od ciebie zależy jakie są sewery. Swoją drogą skąd ty możesz wiedzieć jakie on ma PVP? Widziałeś go? Nie wiec nie mow czegoś czego nie wiesz. Poza tym on by cię sieknął z kilku sd i nie potrzebne mu pvp.

jakby mial bota to moze by fartem zabil 70lvla...
fan tibi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 17:03   #327
Użytkownik Forum

zielony-lp's Avatar

Domyślny

jasne , mam ponad 2 k HP i nie potrafie sie uhac , a on gdyby nie to ze mozna strzelac na battle to by w 50 lvl nie trafił

Gdy osiągniesz 10 punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na forum na 30 dni.
stary 06-03-2007, 17:09   #328
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
jasne , mam ponad 2 k HP i nie potrafie sie uhac , a on gdyby nie to ze mozna strzelac na battle to by w 50 lvl nie trafił
Oczywiście a ja mam 5 k HP. Jakoś nie wierze.

Poza tym skąd wiesz że by nie trafił 50 lvla? No powiedz mi SKĄD TY TO WIESZ? Widziałeś go w akcji czy coś?
stary 06-03-2007, 17:12   #329
Użytkownik Forum

Zummer's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec

Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielony-lp Pokaż post
Dla mnie on jest zerem , czekam az Ktos wbije na na normlanym PVP SERVERZE 300 Poziom , Bo Gdyby nie wojna to taifun By juz dawno mial 300 a jakby MDW gral na pvp to nawet 200 by nie mial
ha, ha, ha. Tafiun sharer i tyle. -.-
@topic
Na PvP jest łatwiej wg. mnie huncić. Na Non-PvP wbija ci się noob i bije potwory/luruje/blokuje ciebie.
Gratz dla niego.
stary 06-03-2007, 17:18   #330
huggae
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zummer Pokaż post
ha, ha, ha. Tafiun sharer i tyle. -.-
@topic
Na PvP jest łatwiej wg. mnie huncić. Na Non-PvP wbija ci się noob i bije potwory/luruje/blokuje ciebie.
Gratz dla niego.
Wole być sharer i mieć wysoki lvl i jednocześnie mieć coś z życia a nie tak jak ty , że poza tibią nic nie widzisz...

Watpie aby na pvp było łatwiej ciągłe wojny itp.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 17:19   #331
Użytkownik Forum

zielony-lp's Avatar

Domyślny

Ludzie czy wy nie rozumiecie? Pomysl stoi Bloker a ten wchodzi i wali spam UE lub Exevo mort hur w potwory bo blokera to lotto , po drugie poslurze sie (w*****ającym) tekstem Bloodwin A Z KĄD TY TO WIESZ ZE TAIFUN SHARUJE? , a po 3 mam 141 EK , a z hp odsyłam scie do kalkulatora na głownej Stronie

stary 06-03-2007, 17:22   #332
murarz89
Guest

Domyślny

up
zielony debilu pochwal sie swoim zajebistym pvp i pochwal sie swoja zajebista postacia na pvp jaka masz podaj nick i server(nie sadze zeby przekraczala 25 lvl...)
po pierwsze moze nie ma najlepszego pvp ale powiedzcie mi kurwa ze tez od czegos zaczynal i moze juz nie ma takiego problemu z potworami ale wczesniej na nizszych lvlach mial wiec musial sie wykazywac jakimis umijetnosciami.Aha jak sadzisz ze ma pvp na poziomie 8 lvl to by sie tak nie wybil noobie tylko by stal pod dp i robil pewnie tak jak ty czyli FRI ITANS.
A nawet to slyszalem ze na Test serwie MDV cos tam wymiatal i nie wygladalo to jak na pvp 8 lvla nawet go widzialem
I na koniec do wszyskich co maja cos do MDW:ladnie wam gula chodzi ze gosc ma taki lvl o ktorym mozecie tylko pomarzyc nawet ownujac jednego chara cala rodzina przez kilka lat nie wbijecie takiego lvla ale wam o sam lvl pewnie nie chodzi do tego jeszcze wchodza kasa i itemy jakie on posiada i ile to wszystko jest warte w rl kasie
Wiekszosc postow pokazuje w tym temacie wypowiedzi typowego polaka
(I to jest prawda bo jak polak widzi jak gosc jedzie zajebista fura to nie mysli ile musial na nia ciezko pracowac itp tylko "ale jebany musial sie nakrasc"
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 17:23   #333
huggae
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielony-lp Pokaż post
Ludzie czy wy nie rozumiecie? Pomysl stoi Bloker a ten wchodzi i wali spam UE lub Exevo mort hur w potwory
oO jakieś nowe czary ma druid ?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 17:24   #334
Użytkownik Forum

zielony-lp's Avatar

Domyślny

Dla mnie topic zamkniety , jest noobem i tyle

stary 06-03-2007, 17:25   #335
Użytkownik Forum

zielony-lp's Avatar

Domyślny

@up chodzi mi ogołem na servie N-pvp tak jest

stary 06-03-2007, 17:27   #336
Botis
Guest

Domyślny

Witam

Generanie nie przpadam za wypowiadanie się na forach na których większość postów powinno znaleźć się w koszu, ale w tym wypadku nagiąłem swoje zasady.
Przedewszystkim gratuluję Mateuszowi nie lada wyczynu.
Ów gracz poświęcił wiele czasu i wysiłku na to osiągnięcie.
Osoby, które mówią, że wyżej wymieniony gracz ma 0 pvp może mają rację może nie mają (nie znam tego gracza, więc nie mogę zweryfikować tej kwestii), jednakże świat na którym gra nie wymaga od niego jakichkolwiek umiejętności pvp.
"Krzykacze", którzy uważają, że na no pvp jest tak łatwo zdobyć wysoki poziom nich najpierw sami spróbują to zrobić, a później niech się wypowiedzą. Moim skromnym zdaniem przemawia przez was zazdrość, bo sami chcialibyści mieć wysoki, jednak czynniki zewnętrzne nie pozwalają wam go osiągnąć.

Ostatnio edytowany przez Botis - 06-03-2007 o 17:33.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 17:31   #337
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Dla mnie topic zamkniety , jest noobem i tyle
Muhahaha tym wspaniałym zdaniem pokazałeś nam, że to ty jesteś noobem. W dodatku tak zazdrosnym, że tyrasz MDW od nooba. Masz tok myślenia małego dziecka: " Buuu on jest lepszy ode mnie A TO Ch*j. To noobbss111!1!"

Cytuj:
po 3 mam 141 EK , a z hp odsyłam scie do kalkulatora na głownej Stronie
A ja 304 lvl ek. Serio. Jak na taki lvl zachowujesz się jak małe dziecko nie umiejąc znaleźć argumentów i nazywając osobę lepszą od siebie noobem.

Ps: Ciekawe jakie ty masz PvP.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 06-03-2007 o 17:32.
stary 06-03-2007, 17:34   #338
Zbanowany

Theand's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zummer Pokaż post
@topic
Gratz dla niego.
A czy na pvp noob nie może ci bić potworów , lurować , blokować ?
Głupie wytłumaczenie , powiedzmy , że na świecie pvp 15 lev będzie to robił jakiemuś 50 , to chyba go nie będzie zabijał -.- ( strata fraga , nic nie zyska )

Hm , a ja już widze jak Mateuszowi na spawn wchodzi 8 lev luruje 5 demonów naraz i nie pada ; )
Theand jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2007, 17:36   #339
Użytkownik Forum

Ganoo's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Gliwice

Imię: Gano Luke
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Amera Team
Świat: Celesta
Poziom: 45
Skille: 73
Poziom mag.: 14
Oczko Witam.

Witam.!! na początek chciałbym Pogratulować MDW za wbicie 300lvl jest to pierwszy tak wysoki lvl w Tibi. i jecsze ciesze sie z tego że to Polak aa i zgadzam sie z Botisem ..... Ten kto niewie jak jest na świecie non-pvp, niech niewypowiada się na ten temat, ja osobiście gram na celeście i powiem że nieexpi sie zafajnie .... z paru powodów... niechce sie tu rozpisywac ale dam jeden przykład ( Nooby wpieprzające sie na twój resp ) ehh.... Jeszce raz pozdrawiam Mateusza. i licze na wiekszy lvl Pozdro
stary 06-03-2007, 17:38   #340
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2007

Profesja: Paladin
Poziom: 33
Skille: 71
Poziom mag.: 12
Król

heh fajnie pvp gra dlateego ze naepwno łatwiiej mu jest bo go nikt niezabija ipewnie chiał wbic duzy lvl i jest lepiej na npvp ciekawe ile on ma kasy XD i zeby normalnie nałądowac sobie mane to musi czekeac ze 3 godziny xD gratz i ciekawe czy sheruje czy nie ja obstwaim ze tak
xenek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania