![]() |
#3401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() haha no ja tez jakbym kuropatve widzial
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#3402 |
Guest
|
![]() dajta jakis team i tez nie musze placic za czyszczenie dhq, bo czekac mi sie niechce.
|
![]() |
#3403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Myllion, a ty idziesz w sobote?
|
![]() |
![]() |
#3404 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() Kto powiedział, że dużo padam ;o Mar 06 2007, 12:35:27 CET Died at Level 108 by a dragon
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3405 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3406 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() @up
Nie widze w tym nic strasznego -.- ![]() @Suv a ty tez z Valorii jestes? Valoria Rox,chyba wroce tam kiedys =D Moze na POI bym sie zalapal ![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie nie jestem z valorii
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() a Suv'xzin czy jakos tak?
![]()
#3409 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3410 |
Użytkownik forum
|
![]() Jakieś "halo" do Kuro??
![]() ![]() a btw macie lagi ? mi sie jakies ostre zaczely i widze ze nie tylko mi : 20:40 Polathanem [100]: man net dropeed 3 times in 2 min. Wiec czas na mala przerwe z expem ![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja z lagami na wrl expilem i na freezie padlem tylko raz
![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 07-03-2007 o 22:50. |
![]() |
![]() |
#3414 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Xuso ty tak padasz od kikow chyba bo nie powiesz ze tak dedzisz z braku skilla?
Wogole ci wszyscy ktorzy dadza 80k czy ile tam dorpaz chce za demon helmet quest to sie sfrajerują dajac tyle siana jak sam helm wart 200k a znam przypadki nabycia owego helmu juz po cenie 150k~ A co do lagow, to Obsidia to taki zjebany server pelen noobow i na dodatek nie brak na nim lagow.. |
![]() |
![]() |
#3416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Ja tam nie mam lagów xD. Noo może takie malutkie ostatnio miałem, ale da się wytrzymać
![]()
![]() |
#3417 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Poziom: 60+
|
![]() Cytuj:
Mnie bylo stac tylko na 64 lvl a ze bylem knightem i zbankrutowalem przez takich jak:Zuzun,Ponkey ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3418 |
Użytkownik Forum
|
![]() za to gdybys ty nie mial tego usmiechu to nie wbilbys tutaj nawet 50tki
![]()
![]() |
![]() |
#3420 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |