|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Wiesz mam 12lvl ale moge wiecej wiedzieć od Ciebie, ponieważ lvl chyba nie świadczy o tym czy ktoś wie dużo czy nie, lub czy umie grać... Zastanów się najpierw co napiszesz, bo ludzie na forach tego typu oceniają bardzo pochopnie więc spróbuj zachować o sobie dobre zdanie w oczach innych. PS: Wogóle to o ile pamiętam to grałem od początku furory i znam większość ludzi(tych znaczących w tej wojnie) na tym serverze...
![]() |
#4262 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() po 4-5 h bycia nieobecnym na forum robia sie 3-4 stronkim z tego 80% to bluzgi ;]
#4264 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hmm Zobaczy sie ; )
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4265 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Ja nie jestem również dziadem, ciekawe skąd taki wniosek? Może dlatego że prawde napisałem...
![]() |
#4266 |
Guest
|
![]() Nie Bluzgajcie tutaj to nic
nie da... |
![]() |
#4267 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() @up
to swiadczy o waszej nieudolnosci i o Taifunie jako liderze ktory jest tylko maszyna do expienia a pvp 0 ... macie ponad trzykrotnie wiecej ludzi w tej wojnie , przewage w levelach , i smieszne jest dlamnie ze na frag list jest wynik 32-10 , szczerze mowiac nie widzialem jeszcze zadnej udanej akcjii w waszym wykonaniu bo poza nabijaniem leveli niewiele wiecej potraficie
#4269 |
Guest
|
![]() Zwidek ma sam z 10 fragow (Nie wiem dokladnie) a ma 138 lvl czemu Boski taifun tak nie kosi jak on a ma 2 x wiekszy lvl...?
|
![]() |
#4270 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozatym ciekawe co możemy zrobić kiedy Vision ustawi sie, np. na Anni. Ty miszczu na pewno wpadłbyś tam i zabił wszystkich z GFB. Pewnie nikt nie pamieta juz akcji gdy Yamahaha kozaczyl ze skullem na Edron. Bylo nas 10 na TS i stwierdzilismy, że zaryzykujemy, wkońcu to tylko gra. Ubiliśmy go i czekaliśmy na double hero. Vsion miało wtedy przewage liczebną, ale wygraliśmy te bitwe. Od nas padł chyba tylko Magiq a od nich między innymi Yeetro, Yamahaha, chyba Nordmark i paru innych. |
|
![]() |
![]() |
#4271 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak taifun ma zdobywać fragi skoro nie ma na kim ich wbijać?
#4272 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
|
![]() Cytuj:
Ta i to byla ostatnia bitwa jaka wygraliscie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4273 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Thais
Imię: Sitho Dimi
Profesja: Druid
Poziom: 18
Poziom mag.: 39
|
![]() Cytuj:
Żal mi cie... Na kim Dusski Maja wbijac fragi, jeżeli Vision wyskakuje 3 min przed savem serva zabijaja 3 osoby i happy ze fragi nabili... Jezeli doszlo by do open battle to Kati i ekipa mogla by uciekac.. chyba ze chcieli by miec szybki TP... Pozdr |
|
![]() |
![]() |
#4274 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin
Imię: HIDDEN
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM!!!!
Poziom: 8+
Skille: 22/18
Poziom mag.: 2
|
![]() juz byla "open" i ile pamietam 4:0 dla vision? huh wiec nie jest tak jak mowisz.
#4276 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Cytuj:
Denerwuja mnie takie posty, bo dla duss macie zawsze wytlumaczenie dlaczego ktos padl, albo dlaczego przegrywaja, a jak z vision ktos padnie to od razu sie wszyscy podniecaja...TROCHE OBIEKTYWNIE PATRZCIE LUDZIE-.-
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 08-03-2007 o 20:13. |
|
![]() |
![]() |
#4277 |
Guest
|
![]() Jak Duski mają wygrywać wojny jak każdy z nich dba o swoją dupe.. np. War na Gobilnach na Edron... Fenix stał jak jakiś poj3b i tylko blokowal zeby nie trapneli go i Taifa.. Przez to padł Kolek i Patriarh podajże..
|
![]() |
#4278 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Thais
Imię: Sitho Dimi
Profesja: Druid
Poziom: 18
Poziom mag.: 39
|
![]() Hmm Moze i Bylo Open Battle, i moze bylo 4-0 dla Vision...
Może i bym tak też ja rozegrał... Ale Wq.rw.ia mnie to.. Gdyby nie war...Taifun Devilry lvl 310 ![]() I wszyscy żyli by w zgocie... Ale widac ze musialo tak byc... I DOBRZE JEST JAK JEST .. ![]() |
![]() |
![]() |
#4279 |
Guest
|
![]() Może żeby temat był ciekawszy zaczniemy wklejać swoje fotki?? Co o tym sądzicie? Bo stary temat założony przez Veltaxio juz prawie upadł;o
Pozdro |
![]() |
#4280 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. Levele postaci nie mają nic wspólnego z losowymi spawnami potworów.