![]() |
#5541 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
150+7*5+281*15=4400 Brawo moj kalkulatror dostaje piatke z matmy! |
|
![]() |
|
![]() |
#5542 | |||
Guest
|
![]() @szymon287
Cipsoft powiedział, że wszytsko w Tibii jest dostępne. I to naprawde są słowa Cipsoftu, Dragon Scale Legs też są dostępne. Może was to zdziwić, ale tak jest i spotkałem się z tymi słowami kilka razy. Więc Orshaball też jest dostępny. A pozatym uczepiłeś się tego Orshaa ,a to był taki przykład, że nie tylko kick cie może zabić. @Kasztaniaczek I nie skończył mi się zasłób słów, bo uważam się za mądrzejszego człowieka od Ciebie, może nie widać tego po świadectwie, bo niestety nie jestem wzorowym uczniem, ale na testach kompetencji miałem komplet punktów w 1 Gimnazjum. A pisząc to sam pokazałeś jaki jesteś poprawny ortograficznie. Cytuj:
Teraz nie mścij się i nie wyszukuj mojego błedu ortograficznego, bo robie ich napewno mniej (może je robie, ale na pewno dużo, dużo mniej). @Ho'lu Mówiąc, że się z tobą zgadzam nie o Upie i ulepszenie profesji mi chodziło, a miałem miedzy innymi to na myśli: Cytuj:
Cytuj:
A z Rekinem to się zgadzam w większości jego wypowiedzi (nie wiem czemu, chyba myślimy podobnie). @Michalakmee i Adrius No tak, mój błąd przyznaje się. Ale fajnie, że umieliście to normalnie powiedzieć, dzięki. Obecnie ma 4400 życia, 1440 many oraz 7495 capacity. Ostatnio edytowany przez Krova - 08-03-2007 o 21:06. Powód: Zapomniałem napisać ostatnich dwóch zdań. |
|||
![]() |
#5543 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dawn of the New Era
Świat: Silvera
Poziom: 65
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
Ultimate Healing leczy 250 ![]() Odpowiedz sobie idąc na annihilator quest.
![]() |
#5544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Taak, ale chyba źle zrozumiałeś mojego posta SSA ma tylko 5 ładunków orsh + 4 demki każdy na 1 sec wali jeden hit i SSA jest zużyty, więc co sec by musiał zmieniać ssa żeby przeżyć a to jest praktycznie nie możliwe, chyba że ma jakiegoś bota żeby mu przekładał ciągle te ssa, ale nie jestem pewny czy taki istnieje. Więc to jest prawie nie możliwe żeby 80 ek zbloczył orsha...
|
![]() |
![]() |
#5545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Rekin
dokladnie, jakby lvl nie zwiekszal sily magii to najt uhalby sie tak jak powiedzial Carrion za 250... czyli wiekszosc questow bylaby niemozliwa do wykonania ![]() @Shinhoshu zazwyczaj Orsha sie blokuje w miejscu gdzie moze dojsc do blokera tylko on sam i 1 demon, wiec da rade ssa zmieniac ![]() ![]() @Krova "skonczyl ci sie zasob slow" w tych slowach nie ma bledow ortograficznych tylko Kasztanowi najprawdopodobniej tak jak i mi, nie chce sie uzywac polskich znakow typu "ó,ł etc."
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 08-03-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
#5546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Holu & Carrion
ale powiedzcie mi szczerze...w kogo to bardziej uderzy? W maga czy w najta?Taka exura vita za 600hp~ na 300lvl-u z 82magiciem....zajebiste ![]() Te 2-3 pkt ataku chuja daja (np d-lance i sca) ![]() ![]() Btw: wy to zle zrozumieliscie....ja nie traktuje tego, jako propozycje wyrownania profesji, bo gra byłaby baaaaardzo trudna ![]()
#5547 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
|
![]() Cytuj:
Profyan padl bo nie zmienil SSA Kotr na Margaroth(tak sie pisze xd?) z celesty tez padl bo nie zalozyl ssa i padl na hita (1800~) z lapki... Tylko mi nie mowcie ze na non pvp inaczej sie bije margarotha czy orsza ;SS @Krova Ziom jesli jestes naprawde taki inteligenty....To sie domysl dlaczegol napisalem "skonczyl ci sie zasob slow" a nie "skoŃ(edit ;p)czył ci się zasób słów" Po 2 Ja twoih blenduw nie wyszukujem.... Po 3 Wiesz gdzie sie bloczy orsza? Bo ja widzialem na 2 servach jak go bija(dla zainteresowanych silvera i celesta) i jakos nie laly go 4 demce i orsz.. Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-03-2007 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
#5548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @Holu
No wlasnie chcialem to powiedziec ze tez nie znalazlem bledow poza nie pisaniem znakow polskich tak jak robi 80%? forumowiczow ![]() @Rekin Z uhaniem na pewno trafilo by to knightow, MDW by robil 3 vity? i by mial maxa a taki EO 15,6 uha(oczywiscie od 0)Ofc MDW ma utamke ![]() @Up Zapomniales napisac "ń" w skończył.xD Ps.Nie wiem po co to wlascie napisalem ![]() Ostatnio edytowany przez adrius - 08-03-2007 o 22:22. |
![]() |
![]() |
#5549 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Jeszcze w tamtym roku, zdaje się, że jakoś pod koniec widziałem filmik jak 50 lvl + zdaje się, że 54-56 lvl blokował Orshaabala. Zbloczył do końca, ale w sumie nie było dużego wysiłku, bo orshaa dostał takie combo, że szok
![]() ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#5551 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#5552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
![]() @Pulpet
Pacca aktywujesz kiedy chcesz, nie ma ograniczen ![]() Edit: I wszystkiego najlepszego wszystkim dziewczyna grajacym w tibie xD i piszacym na forum xd Ostatnio edytowany przez Kacperka - 09-03-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#5554 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw. o jakim commbie mowa? Orsz ma 20k hp+? Wiec bedzie problem ;SS Gdyby co to ciebie nie atkauje znowu ^.^ |
|
![]() |
![]() |
#5555 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Polska
Gildia: Dawn of the New Era
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
Co do Orsha~, to występuje on niezmiernie rzadko, na niektórych serwerach wogóle go nie odnotowano jak dotąd. Domeną człowieka inteligentnego jest to, iż nie mówi o tym, że jest lepszy od kogoś. Rozumiem. Chcesz pokazać, że ktoś się myli czy coś ale chełpić się z jakichś osiągnięć typu test kompetencji w gimnazjum to nie jest dobry pomysł. Nawet jeśli ktoś tak postępuje w stosunku do Ciebie.
![]() |
#5556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Jak dla mnie to przydałoby się aby knightowi szybciej leciały skille bo mnie to lekko wnerwia że na 1% muszę poświęcić 40-45 minut
No i jakieś tam kamienie którymi knight mógłby ulepszać swą broń lub tarcze. EDIT@ Oceny w szkole nie zawsze mówią o czyjejś inteligencji
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 09-03-2007 o 09:09. |
![]() |
![]() |
#5558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @50~ Ek blokujacy Orsha
Zapraszam na tibia.erig.net i proponuje zobaczyc hity Orsha. A jezeli jestes zbyt leniwy to ci skopjuje Abilities: Summons 0-4 Demons, Melee (0-1750?), Berserk, Great Fireball(0-800?), Great Energy Beam(0-1300?), Strong Haste, Self Healing. A wiec zakladajac ze 55 Knight ma 900 HP pada na jednego hita z Meele. Lub chociazby GFB >.> |
![]() |
![]() |
#5559 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
#5560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Neo
Nie wierz we wszystko co jest napisane na stronach fanowskich ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |