![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() Ej a ja nie moge tego flimu obejżeć w całości bo w mniej więcej połowie filmu wyłącza mi sie tibia i wyskakuje taki oto błąd:
Tibia error-debug asseration The tibia client encoutered a cricital error and had be stopped. A detailed error report has been written to the error file wnich you are asked to submit at your next login. O co z tym chodzi ????????? na 10 filmików jakie to tej pory próbowałem obejrzeć tylko jeden poszedł w całosci ![]() Mam tibia clienta tego najnowszego. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Skróć nazwę filmiku, podczas odtwarzania powyłączaj niepotrzebne okienka, takie jak np. trade i PM oraz wyłącz otwarte plecaki itp. Rehost w swoim czasie. @EDIT Rehost: http://www.MegaShare.com/125897 Ostatnio edytowany przez Foto_scr - 09-03-2007 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Przednia sztuka
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
milo sie oglada, zwlasza jak padaja ludzie przez dobry, zgrany team
"Na trzy cztery składamy litery Litery w wyrazy, które we frazy a Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy... giną bez wieści..." Ostatnio edytowany przez Eriziel - 10-03-2007 o 06:13. Powód: wieeeeeeeeesz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Cytuj: