| 
 | |||||||
| Notki | 
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #101 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2006 Lokacja: Krotoszyn Posty: 141 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Świat: Selena   | Właśnie oglądnąłem ten filmik i jestem pod wrażeniem i sam ostatnio mam iść na Non-PvP a więc jak się uda to takie coś wykorzystam. Gość sprzedawał itemki i wiedząc, że jest to Non-PvP to nie wysłał tego Parcelem do miasta do którego idzie tylko to sobie zabrał no ale wszedł w to coś i się nie wydostał...Ale taki loot to jest cudo(Dla przeciętnego, 39 Sorcerera) a więc Gratz za ten pomysł. 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | 
|  | #102 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 01 2006 Lokacja: LB Posty: 45 Stan: Niegrający Imię: Beliar The Druid Profesja: Elder Druid Świat: Nebula Poziom: 36 | Ehh to smierdzi na odleglosc.... 50 druid bez run uhow i manasow z TAKIM EQ (na dodatek wiekszosc w bp)...a ten koles nie wygladal nawet na zaskoczonego...Na 100% to bylo ukartowane. 
				__________________ http://img118.imageshack.us/img118/4397/milten5kz.gif -Adanos The Druid -Beliar The Druid -Undead Matej Noobs Elimination Team. | 
|  |   | 
|  | #103 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 02 2005 Lokacja: polack Wiek: 37 Posty: 597 Stan: Usunięty Profesja: Master Sorcerer Gildia: Pl brothers in caves of hunt Świat: selena/xerena Poziom mag.: 45   | uhy mial ale nie korzystal o.0 
				__________________ 20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? | 
|  |   | 
|  | #104 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2006 Lokacja: Krotoszyn Posty: 141 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Świat: Selena   | Napisz mu to ktoś bo będzie aby te posty nabijał i tak offtopował. @Topic: Może i miał UHy i ich nie używał ale miał ich mało z tego co pamiętam to nawet nie cały Backpack bo je dopiero robił no i coś dziwnego, że tak dał się na to nabrać i, że tak stał i nic nie robił. Ale chociaż było to ukartowane to pewnie jakimś mniejszym lvlem by to zrobili a przecież trochę, żal by tak zginąć 50 lvlem no nie? No bo przecież jak by było to ukartowane to jakimś małym lvlem i by się dziwili, że taki loot z niego i w ogóle strata tego lvla na 50 lvlu to już jakiś krok. Jest to dziwne ale wydaje mi się, że prawdziwe. No po prostu szczęście. 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #105 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 24 04 2006 Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze Posty: 215 Stan: Niegrający Świat: Została pustka Poziom: Czy Skille: ToWazne Poziom mag.: ?? | jak debil z ciebie szedl sprzedac itemy i mial w bp ... a eq mial cale na sobie ... myslisz ze dla jaj włożył sobie eq do bp i szedl  ? Pro sami ... do szkoly ! | 
|  |   | 
|  | #106 | 
| Użytkownik Forum | Dobre, dobre, złodzieji trzeba tępić!   Na 50lvl uganiają się za lootbagami... żal. Osobiście jeden jedyny raz do lootbaga podszedłem moją praktycznie pierwszą postacią na mainie... cóż... musiałem zapłacić two-handed swordem... a to było przydatna broń dla maga na ok. 12 lvlu.  Stare dobre czasy bez 'ruszczek'... Teraz ignoruję lootbagi... aż miło patrzeć jak takie nooby umierają w ten sposób. ;] @edit Co ciekawe "prank" to coś w stylu "żart", "dowcip". W znaczeniu "zrobić komuś dowcip"... pasuje do tego gościa.  
				__________________ A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 10-03-2007 o 19:51. | 
|  |   | 
|  | #107 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2006 Lokacja: Krotoszyn Posty: 141 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Świat: Selena   | Widać, że tak jak ich nazwałeś "Debile" piszą posty a nie czytają innych bo już o tym wcześniej napisałem... 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #108 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 06 2006 Posty: 21 | ooo kur**, obejrzalem filmik i jestem zaskoczony, na h** on wlozyl swoje eq do bp ?? nawet uhów nie uzyl. Zenada 50+ level taki noob... w końcu non-pvp mi to wyglada na rezyserke... 17:53 Granakru Iron [51]: plx 17:53 Granakru Iron [51]: mu yitems 17:53 Granakru Iron [51]: pxl | 
|  |   | 
|  | #109 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2006 Lokacja: Krotoszyn Posty: 141 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Świat: Selena   | @UP:Czy wy ludzie na prawdę tylko piszecie posty a posty kogoś innego nie czytacie! 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #110 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2006 Lokacja: Thais depot... Wiek: 34 Posty: 600 Stan: Niegrający Imię: Petersaber Profesja: Druid Gildia: Silver Cross Świat: Julera Poziom: 43 Skille: 22/25 Poziom mag.: 49   | I dlatego zawsze mam przy sobie 3 runy GFB i dużo UH na Knighcie lub 5bp manasów na Druidzie   Gratz loota... poza tym, nie sądzę żeby to było podstawione, mi by było szkoda tych kilku lvl i mlvl 
				__________________  Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #111 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 06 2005 Lokacja: Darashia Posty: 50 Imię: Dovaka Profesja: Elite Knight Gildia: White Eagle Świat: Nova _/ Poziom: 100 Skille: 88/84 Poziom mag.: 7 | Trzeba sobie radzic na NON-PVP co by nie  Filmik 10/10 Pomysl trapa ciekawy  Najlepsze to że sobie poszedl itemy do dp odnieść. Ja jestem przyzwyczaony do parcelki po podobnych akcjach  Jedna hail pvp _/ | 
|  |   | 
|  | #112 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 01 2007 Lokacja: Exiva me :S Posty: 81 Stan: Aktywny Gracz Imię: Mboc Profesja: Knight Świat: Azura Skille: 65/65 Poziom mag.: 5 | Ehh... ten Druid chyba Utamo Viat wlonczyl i exita dal bo jak sie daje exiita i nawet jak sie pz ma da sie loga   @Loot Zajebisty!! i kazdy sie pyta czemu takei itemki w backpacku.Bo jak szedl ten druid to mowil Sell cos tam cos tam  i to byly te itemki  a ze aola niemial to tylko bo noob  tak to jest jak sie kupuje postac          
				__________________ ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs    äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz | 
|  |   | 
|  | #113 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 01 2006 Lokacja: Leśna Posty: 223 Imię: Kavson Profesja: Knight Gildia: Gladiators of Future Świat: Secura | No dobra gratuluje loota na 3** k ^^ , ale czy to nie przesada? Część ludzi grających w tibie (przynajmniej te "nupki" czy nooby jak kto woli) okazuje sie złodziejami bez honoru. Dla nich gra to robienie komuś innemu na złość i przeszkadzaniu innym w grze.  Nienawidzę takich ludzi jak nagrywający film. Pozdro | 
|  |   | 
|  | #114 | 
| Użytkownik forum | Bardzo fajny filmik a loot jak sami wiecie ^^ Tylko dręczy mnie myśl, czy jak się bedzie lurować tego mino (on jest z wedding ring quest chyba 0.o) to czy nie zadziała anty-luring system, albo czy mino nie lurnie się na droge. Bo dość trudno go w to miejsce ustawić ;/ | 
|  |   | 
|  | #115 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 01 2006 Lokacja: Łódź Wiek: 33 Posty: 414 Stan: Aktywny Gracz Imię: Arask Profesja: Elder Druid Świat: Harmonia Poziom: 53 Poziom mag.: 47 | Cytuj: 
  | |
|  |   | 
|  | #116 | 
| Użytkownik Forum | nikt mu nie kazal rzucac d hama na bp a pozniej biec za tym bpkiekm i go brac ^,- 
				__________________ yoo | 
|  |   | 
|  | #117 | |
| Zbanowany | Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #118 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 05 2005 Lokacja: przed kompem Wiek: 33 Posty: 38 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Secura Poziom: 45 Poziom mag.: 5 | dziwne, po oglądnięciu tego filmiku dziś widziałem tego trapa, a mój kolega prawie w niego wszedł ale go ostrzegłem  , kiedy film został nagrany? a co do filmu to trochę wygląda na ukartowany  ale taki loot...   złapałem zonka  jak 50~ lvl druid nie miał nic oprócz 350k w bp... Ostatnio edytowany przez endykoł - 10-03-2007 o 22:35. | 
|  |   | 
|  | #119 | |
| Moderator Data dołączenia: 10 09 2005 Posty: 2,348 Stan: Na Emeryturze | Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #120 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2006 Lokacja: w Thunder Bluff xDD Posty: 136 Stan: Aktywny Gracz Imię: W Tibii: Gone xDD Gildia: Undead Family _/ Świat: Nagrand // WoW Poziom: 63 | Hahahaha   Żal mi tego druta - takie eq w bp  Miał wystarczająco czasu, żeby założyc na siebie. Slusznie powiedziane, że sam jest sobie winny - trzeba było uważac  Gz loota  
				__________________  Cytuj: 
 | |
|  |   |