|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Zabrze
![]() |
![]() Piękne miasto Carlin leży na północ od wybrzeża Gulf Kings. Carlin, w którym władze sprawuje królowa Eloise, zawsze był rywalem Thais. Zarówno królowa, jak i wszyscy starsi oficerowie, kupcy i nawet miejskie straże są kobietami. Carlin to bardzo śliczne miasto, z ładnymi parkami, plażą, miłymi domami i czystymi ulicami. Nauka i piękne sztuki też kwitną. Każdy cech założył reprezentację i spróbował zebrać wiedzę od podróżników. Silna miejska ściana ochrania prosperujące miasto przeciw potworom i dzikim zwierzętom otaczających obszarów.
Carlin: Królowa: Eloise NPC: Bambi Bonecrusher: Strażnik z północy Trisha: Sprzedaje czary rycerzom Karl: Sprzedawca piwa William: pijak Barbara: Strażniczka królowej Fenbala: Strażniczka królowej Queen Eloise: Królowa Carlin Eva: Pracuje w banku (zmienia nam pieniądze) Tibra: ........ Legola: Sprzedaje czary Paladynom Busty Bonecrusher: strażnik ze wschodu Rowenna: Sprzedawczyni w sklepie z broniami Cornelia: Sprzedawczyni w sklepie z armorami Sarina: Sprzedawczyni w sklepie z akcesoriami (Shovel, Backpack, Rope, Torch) Liane: Sprzedaje parcele Lector: Tutejszy rzeźnik Alia: Jest w świątyni, może nas wyleczyć Imalas: Prowadzi sklep z jedzeniem Phillip: Mówi która jest godzina Shauna: Szeryf z Carlin Blossom Bonecrusher: Strażnik z zachodu Captain Greyhound: Kapitan statku Rachel: Sprzedaje "czyste" runy i napoje Lea: Sprzedaje czary sorcererom Nydala: Sprzedawczyni sklepu z meblami Dane: Pracuje w barze Padreia: Sprzedaje czary Druidom Perac: Sprzedaje sprzęt dla paladynów Uwaga: - To tylko część mojego poradnika więc się nie rzucać ![]() - Za niedługo będą zmieny w tym temacie ![]() - Jeśli popełniłem jakieś błędy to pisać tutaj ![]() - Jeśli znacie jakieś ciekawe informacje o Carlin to pisać na PW ![]() Ostatnio edytowany przez Gorzi - 06-06-2005 o 18:40. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
-Rycerz piszemy przez "rz", a nie 'ż"; -Paladyn pisze sie przez jedno "L -"rzucać", a nie "żucać" Jezeli zrobisz cos takiego o wszystkich NPC we wszystkich miastach to bedzie sie nadawac na poradnik - na razie za krotkie.
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Lepsze są mapki. Od razu widać kto gdzie jest i co robi. Z opisu trudniej trafić niż używając mapy. @Autor. Jak to jest "Wszystko o Carlin" to znaczy, że o tym mieście można mało powiedzieć-.-
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() Mam dwa pytanka:
Po co jest szeryf w carlin ? Jak zapytac NPC-a o questa ? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze byc z tego fajny przewodnik, lae musisz co nieco pododawac.
|
![]() |
![]() |
Traffic Woman |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
|
![]() |
merlottori |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
|
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aler Hamit
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 16
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() siemano
![]() mam 16 lvl a mialem 18.powiecie mi gdzie mozna spokojnie poexpic i zeby szybko miec duzy lvl . kto wie nich pisze plzzzzzz!!!!!!!! szukam fajnych kumpli piszcie ![]() Ostatnio edytowany przez Shinjix - 11-03-2007 o 22:57. |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: South, Pomiędzy Dunajcem, a Popradem - Stary Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dragon-Rook
Gildia: ---
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: ---
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() 1. Używaj opcji edytuj
2. Nie rób OT'ów (2)3. To nie jest temat o tym Nom, fajny ale ja kompletnie nie wiem gdzie kto jest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aler Hamit
Świat: Danubia
Poziom: 16
Poziom mag.: 15