![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Ups
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Svargrond
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
Poziom: 200
Skille: 99
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
zal juz odpowiadac na takie posty - jak twoj. Ze ty jestes ci**a i jedziesz ani z blackd badz TA badz masz 50lvl, to twoja sprawa. Jak bys n00bie nie widzial, leczac sie wbudowanym botem nie da rady stzrelac BA, i nikogo nie mialem zamiaru blokowac, poprostu sie leczylem aby nie pasc. Gdyby brat avana nie nacisnal sdka tez by go wykonal. (gdyby zdazyl walnac 2 ue tezbysmy wszyscy zrobili, ale mniejsza o to) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Big
|
![]() Xerizzezo.
Żal mi ciebie. Znasz go? Chyba nie. Więc łaskawie, nie nazywaj go noobem i zamknij ryj. Dziękuje ![]() Jeżeli ktoś jeszcze ma problemy to niech obejrzy filmik dwa - trzy razy. Statystyczny polak w wieku 13-16 lat słuchający techno ma problemy z myśleniem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Iris~ wystarczylo zebys z bursta walnol tego fe.
|
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Naab plx? Skoro spamowal z UHow to dlaczego to on zabił FE? Czasem odnoszę wrażenie, że niektórzy gadają byleby coś gadać, bez jakiegokolwiek sensu, logiki i przemyślenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Fartuch
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Wszyscy z was już ich opluli że nooby że cioty że pajace że annihilatora nie umieją na non pvp zrobić....
a 90% z was nawet nie osiągnie lvla by móc spróbować wykonać ten quest, co wiecej duża większość z was nie widziała jeszcze Demon'a gdziekolwiek poza filmem/tą stroną. gówno możecie na ten temat powiedzieć. annihilator u sorców to jest loteria, tzn wiadomo jak wejdzie 4x 150 (na non pvp) to poskładają demonki rach ciach ciach (ahhhh komentatorzy eurosportu ![]() to był czysty pech, aa i spróbuj zbloczyć chociaż jednego demona majac te 700 hp bodajrze.
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() @up
Niemow, ze wszyscy bo ja nie obrazilem zadnego. Ale racja jest taka, pare burstow na koniec i fe lezy i takim o to sposobem 2 wykonuje tego jakze trudnego questa ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Old Maka
Świat: Candia
![]() |
![]() Heh ciekawe anni
![]() smieszne i tragiczne co dla niektorych. Najbardziej szkoda mi Arro ![]() ![]() Arro gl next time ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Szacunek dla Kolirna. Widać, że jeden z niewielu tutaj myślących.
A, i pozdrowienia dla suchego |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 14-03-2007 o 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Zabawny filmik... nic wiecej pisac nie trzeba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2007
|
![]() Według mnie, Stone Skiny mogły by byc bardzo użyteczne? Nie wiem czy reszta ekipy ich uzywała, ale raczej by bardzo pomogly.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() Doombanor, stony skiny są przydatne tylko dla osoby blokującej Demona.
W innym wypadku lepiej używać might ringów i elven amuletów (stone skin redukuje obrażenia tylko fizyczne, więc ogień demonów oraz popularny krzyżyk z beamów, który tak często teleportuje gracza do temple wchodzi z takim samym damage). Btw. Jeszcze raz ktoś skomentuje Iris, że zjebał to chyba mi ręce opadną. Po pierwsze, gdyby Avan nie stał zaraz za Iris tylko pole dalej to by nie padł. Zapytacie czemu? Proste, gdyż tam nie było u góry demona, czyli nie dostałby e beama, który jedzie ponad połowe HP sorca. Po drugie, każdy kto chce jeszcze skomentować niech napisze czy robił kiedyś annihilatora, do tego najlepiej jaką profesją i w jakim teamie. Wolę mieć kompetentnego towarzysza do dyskusji niż kogoś kto gówno wie, a powiedzieć potrafi tylko "Iris zjebał" Pozdrawiam, wasz MoD |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() 13:40 Avan Daen [116]: brat mi sd strzelil
13:40 Avan Daen [116]: i exuhased UAHUAHUAHUAHuAHUAH ja bym juz bratowi na rl najebal annihilator dosyc smieszny XD omg =] szkoda ze tak wyszlo.. "smiesznie".. jak by troszeczke inaczej by popadali to by bylo poprostu zwyczajne |
![]() |