|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Krakowiak
Wg mnie to to troszke przesadzasz z tym, że Duski wygrają. Pytanie : jak to zrobią? Jeżeli dalej tak bedzie to komus sie to znudzi i pojdzie se gdzie indziej. Dlaczego nikt nie idzie do Vision ?? - Większość (czytaj: Aristocracy) nie ma honoru. - Boją sie o postacie, bo Vision niby pekuje. Taki kolektyw jak Vision z dowódcą takim jak Imargam oraz z takim zrozumieniem to stawia Vision na pierwszym miejscu do wygrania tej wojny. |
![]() |
![]() |
#4863 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Myślę tak ponieważ Duski jak się zmobilizują i przestaną bać się o postacie to Vision niebędzie miało (moim zdaniem) szans z nimi. Pozatym nawet jak Vision będzie wygrywała kolejne bitwy , to dalej członkowie tej gildi niebędą umieli tego wykorzystać. I znowu Duski będą siupać lvl'e a Vision upojona zwycięstwem będzie siedziała w pz lub na uh makerach robiła uhy. I tak w końcu Vision przegra bo niebędzie w stanie wygrać bez żadnego h lvla w gildi gdyż wszyscy z dusków będą mieli większe lvle. Wiem to trochę bujanie w obłokach ale poczekamy zobaczymy. Btw co z Katrilą? Niewidziałem jej w bitwie.
#4864 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
po pierwsze katrila to ON po drugie skad wiesz czy nie gral na innym charze ![]() vision.. pilnujcie ich tam na expie zeby za szybko nie odrobili lvl ![]()
#4865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
2. nie mozesz pojac ze vision jest mniej?? satysfakcja jest to ze duski dostaja po swoich.... 3. narazie na zadne mobilizajce sie nie zanosi ; ] 4.i jak chcesz wykorzystac wygrane bitwy nie majac najwiekszego na servie lvla? @down kolek tez odrobil ^^
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 15-03-2007 o 17:09. |
|
![]() |
![]() |
#4866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() lol klimek napisales za taifun odrobil lvl to juz lekka przesada 2 lvle w 3 miesiace to Ima tak samo odrobił i katrila i barles 1 lvl wbil
jedynie ymy od poczatku wojny chyba najwiecej wbil restza dusko ok. 1-3lvle~~ w pare miesiecy no to rzeczywiscie extra |
![]() |
![]() |
#4867 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4868 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#4869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin
Imię: HIDDEN
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM!!!!
Poziom: 8+
Skille: 22/18
Poziom mag.: 2
|
![]() Najsłuszniejsze co zrobiles to to:
Stan: Usunięty Imię: Nie mam juz Profesja: Elder Druid Gildia: Nie mam Juz Świat: Nie ma juz ![]()
#4871 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Szarowalem z kolega ktory sie wyprowadzil do irlandii (wiadoma sytulacja w polsce....)Postac loguje sei w szczecinie o godz 18:15 a pozniej w dublinie o godzinie 19:25 (godzine do przodu tam jest czas) delete na miejscu Ostatnio edytowany przez Gwi@zd@ - 15-03-2007 o 18:15. |
|
![]() |
#4872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4873 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
No to czyja wina skoro sharowales?? |
|
![]() |
![]() |
#4874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() @Milten
dobra niech ci bedzie Vision raz przegralo cieszysz sie ? hehe chyba raz na kilkanascie bitew ;s |
![]() |
![]() |
#4876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() ciekawie nam sie zrobilo ^^ chyba jednak kupa...
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 15-03-2007 o 19:51. |
![]() |
![]() |
#4877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Anubis kopiowal w dp dzisiaj wiadomosc od Triondusisa Sevona ze nie wiem dokladnie czy to bylo napisane ze dzisiaj ale aczkolwiek bylo po angielsku ze padnie
![]() edit; Ma'rin sie cos zamulil bo dopiero teraz sie wlogowal w dp veno i polecial przed siebie ;] Ostatnio edytowany przez Bert - 15-03-2007 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#4878 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Cytuj:
bo jeśli robicie to tak logujecie sie all wtedy kiedy jest akurat 6 osob z dusk online i mowicie dobra dawajecie opena to nawet mnie nie rozsmieszaj btw. taifuna nie dzialem online to watpie ze nim ustalałes to ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4879 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin