|
|
#902 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Tia zostaw w spokoju hm ciekawe...Wytłumacz mi za tem jak ma 28 mlvl na 19 lvl nie uwierze ,że stał w i pocie czoła robił ihy przez tydzień non stop. -.- Hm Graba Gz lvl Mamm to samo ^^ Który masz mlvl Szkapą ^^? Nie..LH i przezroczyste itemy to nie bot to ułatwienie w grze -.-... Żeby nie total off... Gz aLl More SS ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 17-03-2007 o 14:05. |
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
|
Wszystkich boterów, userów macro, mc czy jakiś tym podobnych trzeba raportować i oduczyć tego noobostwa, bo każdy kto tego używa jest noobem.
|
|
|
|
|
#904 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
gz adwensów lotów itd
![]() ![]() ![]() ![]() ja też bede grać na Neranie ![]() |
|
|
|
|
#905 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
xD Zdarzył się ktoś normalny ^^... Teraz mi powiedz ,który Szkapa ma mlvl... ^.^ ![]() @Down nie to jest oznaka expienia na tombach ^^ po zatym masz 37lvl jak pamiętam a nie 19 ^^
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 17-03-2007 o 15:05. |
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zbanowany
|
@DJ Necro
Szkapa ma 40mlvl, czy to oznaka bociarstwa? ;] |
|
|
|
|
#907 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#908 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() Jak widać jestem 'troche' biedny... Jak ktoś by był miły, może ktoś by przysłał jakąś dwarvenke i plate-seta Dziękuje za wsparcie. |
|
|
|
|
#909 |
|
Guest
|
|
|
|
#910 |
|
Użytkownik forum
|
takie tam z questów na sam początek
desert: ![]() stealth ring: ![]() Cruseader: ![]() ehh i najglupszy quest ( wg. mnie ): ![]() |
|
|
|
|
#911 |
|
Zbanowany
|
Nooo, Paradox jest rly najgłupszy. A Postman na 2. miejscu ;p
|
|
|
|
|
#912 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: llll
Stan: Niegrający
Imię: llll
Poziom: 66+
|
www.flogao.com/lordthine ![]() ArOtIcK MaStEr SoRcErEr MeMoRy Of LoRd ThInE ![]() 14:34 Valheru Mort [10]: TFOIJA ZSTARZA TO PIEKARNIG AHAH |
|
|
|
|
#913 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 5
|
30lv wbiłem wczoraj...
![]() |
|
|
|
|
#914 |
|
Zbanowany
|
A mi podczas robienia runek wleciał mlvl :>
![]() ~!~~Hail Almost, Hail Friends~~!~ |
|
|
|
|
#915 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#916 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Imię: Mammoon
Poziom: 70
Skille: ?/?
Poziom mag.: 55
|
Ehh.... narQ wszytkim
dzis stracilem konto:/ eh...zycze wszytkim powodznia w expieniu i biciu lvla! dozobaczonka jak cos na new servie!!Yours Mammoon bylo zajebsicie ale sie skonczylo! narQ all i pozdro |
|
|
|
|
#917 |
|
Zbanowany
|
@up
współczucia ![]() |
|
|
|
|
#918 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska
Imię: Asherinis
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
|
Mammoon powiedz że to nie prawda!!!! Co to będzie za gra bez Ciebie??? Nie miałęś recovery???? Powiedz kto to zrobił i koleś już nie żyje!!!!!!!!!!!!! Zrób coś i wróć!!!!!! Zrób new chara!!!!!! zA 2 miechy znowu będzie new Mammoon!!!!!!!!!!! Nie chce tracić z Tobą kontaktu!!!!!!!!!!! Nieeeeeeeeeeeeeeeee
Jestes moim best................[*] FeraX![]()
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda
|
|
|
|
|
#919 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Imię: Mammoon
Poziom: 70
Skille: ?/?
Poziom mag.: 55
|
mialem r key:/ kurde mailem wszytko w pliku textowym bo nigdy nie wpisywalem haslel tlyko kopiuj wklei itd! gdy zobaczylem ze jest hack hcialem odzyskac konto i wszedlem na tibia.com i zaczolem sie logowac i all zmienaic pzrez r key i nagle komp mi sie wylonczyl:/ gdy go wlonczylem pliku juz nie bylo:/ przywrucenie systemu nawet nic nie dalo:/ nie dize odzyskac pliku:/ na posatc juz nigdy nikt sie nie lognie;/ no chyba ze ten hacker;/ a najlepsz ejest to ze nic nie sciagalem co moglo meic hacka do tibi:/ tzn nic z tibia zwiazanego! ten hack niebyl pzreznaoczony dla tibi tak mi sie wydaje bo ani filmikow ani zadych bottow ani nci nie ciaglem;/ nawet linkow z fotkami nie otwieralem na tibia.pl:/ eh..cos zawiodlo:/ cya all
![]() pozdro dla ferax urza, aurieto, sir agri, lord bonio, furka barbarian, zam ziro, slayter, cwaniako, karlou, coomadno, firenzo fetelito i innych kumpli naprawde zajebiscie mi sie z wami gralo choc czasem byliscie denerwujacy <zart> p.s jak sie dowiem kto to zorbil to gosciu ma pozamiatane po calej lini:/ :/ Ostatnio edytowany przez Mammnon - 18-03-2007 o 02:07. |
|
|
|
|
#920 |
|
Guest
|
kurwa gdzie nie look to hack kurwa... zrob nowe passy i dalej graj, polowa nerany ci pomoze... |