|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Imargam 1:0 Orshabaal
Imargam 1:0 Morgaroth Imargam 0:0 Ferumbras Imargam 1:2 Taifun Devilry Imargam 0:1 Hydra (stare ![]() ![]() Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka ![]() Pathetic ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Krakow
Imię: Xerizzezo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rainmakers
Świat: Elera
Poziom: 120
Skille: 98
Poziom mag.: 22
|
![]() Jest ale sie ciesze !
hahahaha, juz nie jestes taki kozak |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Wiadomo ziomki wiecie lepiej jak bylo bo tam byliscie
![]() ![]() ![]() ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Świat: Aldora
![]() |
![]() Dość ciekawe.
A metody Taifuna uważam za przegięte... I pomyśleć ze to qmpel qmpla z rl ;d Ale cóż, Tibia ma służyć jako rozrywka, więc walczcie dopóki wam run, pacca oraz chęci nie zabraknie ![]() GL & HF!
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Dajcie rehosta ktoś plz, musze to zobaczyć
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ima wez na cos normalnego wsadz filmik np upload cos tam albo jeszcze co innego bo polowa nie sciagnie z rapida
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ziomków to Ty masz w piaskownicy..
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Serio :O ? <szok>
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() wiesz, moge sie mylić ale jak tajfun ciśnie 120 msa z utamo vita i ssa na 1 mort hura?? o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
![]() |
![]() @Loterrs: Dałem Ci licencje, żebyś mógł kopiować moje cytaty do opisu?xD Odpowiedź jest jasna a więc jeśli możesz to usuń to...Bo zacznę Ja Ciebie cytować i zobaczysz, że to nie jest miłe...
@Offtopic: Ci co wchodzą tutaj aby nabić posta który będzie brzmiał mniej więcej "Imargam jesteś Newbie i kłamiesz, że ratowałeś Zwidka" to niech wyjdą.
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() omg ale nooby... co myslicie ze imargam wam da jakis fri item ?? ogarnijcie padl jak noob i nic tego nie zmieni a to wolne forum wolny kraj wiec s*******ajcie ... IMARGAM TO NOB I NIE RATOWAL ZWIDKA!!
|
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To, że akurat powiedziałem, że też coś twojego wkleję to było dla żartów. A tak na prawdę to jeśli byś mógł to usuń to z twojego posta bo to może jednak tak za brzmiało, że jednak obraża moją osobę.
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() jacy wy jestescie zalosni rotfl
@ItamThou Imargam 1:2 Taifun Devilry Congratulations! You've been added to the brain transplant list, as yours obviously ain't working. @Wielki Mancyz zamiast sie zjednoczyc polak z polakiem h-lvle i razem expić to sie na*******ają jaki to ma sens skoro i tak nikt niewygra bo ani jeden ani drugi nieustąpi i ciągle będą na siebie robili wjazdy ?.. expowac to ty sobie mozesz na non pvp jak ciebie to tak bardzo jara, servery pvp sa po to zeby expic i walczyc miedzy soba, ja oczywiscie popieram ta druga opcje ![]() WOJNY SA PIEKNE @wrogonastawiony zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;] ktos tu nie umie czytac :\ Zlamiłeś, wystawileś im sie na tacy, chciales zgrać bohatera a tu cyk myk i gleba widac ze potrafi sie poswiecic dla swoich ludzi, przynamniej ma dla kogo ![]() Ziomków to Ty masz w piaskownicy.. a ty rozmawiasz ze swoim dmuchanym przyjacielem lol btw. zaczynasz sie juz powtarzać, a jak masz pisac to samo to lepiej wogule nie pisz. a ty sie lepiej wogUle nie odzywaj klopsie @Always hunted Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka zwyczajnie coś nie wyszło, Zwidkowi udało się uciec, więc mówisz że miałeś zwrócić ich uwagę etc etc. jakby nie chcial nikogo ratowac to w odpowiednim momencie mogl pobiec na dol w strone PH zszokowany taifun prawdopodobnie by go nie zauwazyl bo zajal sie zwidkiem Pathetic naprawde mocne slowo :O @Tom@$Z A metody Taifuna uważam za przegięte... I pomyśleć ze to qmpel qmpla z rl ;d o jakich ty metodach rozmawiasz? @Misiuuu wiesz, moge sie mylić ale jak tajfun ciśnie 120 msa z utamo vita i ssa na 1 mort hura?? o.O chyba nie ogladales dokladnie filmiku, obejrzyj jeszcze raz i sprawdz jak padl barles karste. a tak na marginesie to bardzo ciekawe bo z tego co mi wiadomo ssa nie dziala na mort hury? o.o ale moge sie mylic :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Tajfunek 1 raz poczuł smak walki.
|