![]() |
#2641 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
szkoda ze sharuje z ukrainciem;p
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
|
![]() |
#2642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Lykontorna to już przeszłość.
|
![]() |
![]() |
#2644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Błagam cie człowieku zamknij się raz na zawsze i nigdy więcej nie odpisuj na moje posty...
Czy ty potrafisz czytać? Może wróć się parę klas wstecz?Czytaniem ze zrozumieniem się kłania ![]() To było do thalle bo on wcześniej detektywa udawał... ![]()
#2645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Świat: Xerena
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() GOGO Bien Shiray Kasztanki Buvufaw i inni
![]() Dacie rade ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Jak to czytam to mi sie plakac chce. Czas zeby moderatorzy czynili swoja powinnosc i zbanowali pare osob...
Tetrowy (czy jak ci tam) zachowujesz sie jak dziecko neo... Bez komentarza. I jescze jedno. Zanim zaczniecie sie wypowiadac kto ma lepsza taktyke: 1..Ogladnijcie przynajmniej 4-5 filmow 2. Juz raz NF w podobnym skladzie jako FG z tego co wiem wygrało wojne wiec nie sa pionkami którzy niewiedza co to znaczy "taktyka" 3. WiW jest duzo ale co z tego jak ich taktyka pozostawia wiele do zyczenia 4. Jak niemacie co robic to idzice sie w piaskownicy pobawic bo na forum sie dyskutuje a nie roz*******a swoja glupota.. ![]() Ostatnio edytowany przez Decek - 24-03-2007 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#2647 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() Cytuj:
Na poczatku all wyzywales taki kozak byłes pro.. Jak poznalismy twoj nick to nagle umilkłeś i zaczołes lizać dupe kazdemu WYJDZ! |
|
![]() |
![]() |
#2648 |
Guest
|
![]() Z checia bym jego nick poznal
![]() |
![]() |
#2649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Me too;s Signed...
#2650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Szkoda że ty sharowałeś awera w trzech...
#2651 |
Użytkownik Forum
|
![]() hihi, takie klotnie;s
#2652 |
Użytkownik Forum
|
![]() Codo jego nicku to zlukaj w tym temacie strona 224 bodajże
Dla leniwych Shadowless Akiro oraz Ray Cut a jego zdjęcia z tetro i noxina są jak sam powiedział zrobione przez program zmieniajacy nick i outfit ![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Cytuj:
Ray Cut last login: Mar 24 2007, 12:20:35 CET - tak więc widać że nim gra. Shadowless Akiro last login: Mar 24 2007, 18:04:51 CET - tym charem też. Cortino (Candia) last login: Mar 24 2007, 11:25:24 CET - tam raczej mu nic nie zrobicie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2654 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm, to nie ejst wystarczajacy dowod, ale skoro jestescie pewni, to nie bede sie z wami spieral, bo troche dlugo nie gralem na Kyrze. Sam powiem szczerze, ze Tetrowy to podejrzany typ;d
ub-ek, sb-ek, komuch, albo cos innego, xD
#2655 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() I co bys zrobil ?? Ja bym poznal twoj nick z checia
pff co cie boli w ilu sharowalem moglem sharowac z calym miastem i co mi zrobisz ?? Ty tez sharowales gandamira we 3 potem wyhuj***%#$ 1 z ovnerow zostalscie we 2 Friends Forever Ever
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 25-03-2007 o 10:40. |
![]() |
![]() |
#2656 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
Po 2 Evan'ek to nie ja ani zaden z ownerow gandamita. po 3 nie oszukalem zadnego ownera Gandamira i nie wiem o czym mowisz, ale jesli tak twierdzisz to powiedz jak niby tego kogos oszukalem. po 4 nie wiem o kim myslisz mowiac we 2 Friends Forever Ever po 5 nie mow nic o mnie jak gowno o mnie wiesz po 6 zgrywasz teraz takiego kozaka, a jak grales na kyrze to byles taki przydupas do kazdego kto rzadzil, zebys tylko mogl expic. teraz jedziesz po mnie i po moich kumplac bo nie masz nic do stracenia. aha i jak cos mowisz o mnie to przedstaw jakies fakty, to sprobuje to skonfrontowac z prawda o mnie i o Gandamirze, bo takie puste slowa to moze mowic kazdy i nic one nie znacza. p.s. pisze sie 'owner' a nie ovner. pozdrawiam, 0lik Ostatnio edytowany przez 0lik - 25-03-2007 o 11:59. Powód: literowka, blad ortograficzny |
|
![]() |
![]() |
#2657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2658 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olik sie pojawił zmień staty z ostatniego ob ;s
|
![]() |
![]() |
#2659 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 69
|
![]() Cytuj:
Prawda jest taka Paior ze kazdy toba gardzil , nawet 50lvl'e ktorych znam w brud Zrobiles sie taki kozaczek tylko dlatego ze nie masz juz chara na kyrze wczesniej bales sie nawet mordy odezwac n/c |
|
![]() |
![]() |
#2660 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trudno mi powiedziec cos o paiorze, bo nie kojarze ziomka, moze jakby ktos mi dal jego name, to moglbym sie wypowiedziec...Nie lubie siedziec bezczynnie, wiec podajcie mi ten name jak najszybciej, xD