|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Wiesz lubie naruto ale ty.....
![]() ![]() ![]() ps.2/10.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() hehehe statek rządzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() jestem załamany fabułą i wyglądem tego fake...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Przeklinam ten dzien w ktorym jetix skalalo jeszcze jedno dobre anime ;/ Juz niedlugo pewnie bedziemy mogli zdobyc kolekcje 50 kapsli z postaciami z Naruto w Lays'ach, albo dzieci na*******ajac sie beda krzyczec "cienisty klon jutsu" czy jak to tam z japonskiego przetlumaczyli.
B.t.w Fake suck 0/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Nie wiem jak ale tak spaprać Naruto(nawet tą wersje z Jetix) to lekka przesada :/ Outfity wogóle niepodobne, może i niektóre teksty są identyczne(albo nawet wszystkie nie dokładnie pamiętam teksty z każdego odcinka ale to szczegół).
Moja ocena to 0/10 za spapranie fajnego Anime. PS: Co to jest tam małe brązowe przy moście? ![]() PS2: Kup sobie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @up:
Kakashi też kage bunshin(Cienisty klon jak wolicie-,-) użył. @topic: Dno, a nawet jeszcze głębiej...
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zobaczyłem nazwę serce zaczęło mi bić szybciej!1 obrazek ... mało co zawalu nie dostałem te outy naruto jakiś knight czerwony?! Bez przesady nawet kolor włosów sie nie zgadza.
... Słabe a nawet gorzej ... 0/10 P.S Teraz większość forumowiczów uzna Naruto za Pokemony?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Gdy tylko zobaczylem temat na forum to sie ucieszylem moze i by byl dobry fake ? Ale gdy zobaczylem juz 1 obrazek to nie wiedzialem co robic, smiac sie czy plakac ?...
Btw. Ten twoj statek paintowy wymiata ! 0/10 Za obraze dobrego anime >.<. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() slabe slabe do dupy bezsensu 1/10 i czemu takie glupie slabe slabeee
SLABEEE |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() A tak pozatym to niewiem czemu Gatou wpadł do wody w anime(a może tylko w tym fake'u, już niepamiętam dobrze tego odcinka) ;d W mandze Zabuza odcina mu kunajem który ma w zębach głowe.
![]()
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() w animce on wpycha mu kunai w prawa strone klaty (czyli nie w serce),wyciaga ciacha pare razy i spycha z mostu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz to przegięcie jak niebyło Naruto na Jetixie to lubili go tylko ci którzy potrafią czcić japonię i anime ,a teraz jak to puścili na jakimś dennym kanale to dzieci Noe sie nagle obudziły i odrazu kochają robiąc denne fakei.
To jest wkurzające!
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() o kim mowisz ,,dziecko neo"? O sobie?? ja nawet neostardy nigdy nie mialem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Boże... Dlaczego tacy ludzie się rodzą ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
Nie szkodzi... @2x up Widze że teraz Naryto sie robi jak kiedyś Shaman King lub Pokemony... Plaga japońskich kreskówek w toku... To ja już wole Power Rangers 0o @topic Więcej japońskich śmieci nie dasz? Mam nadzieje... Jak sie ustosunkujesz do rad jakie ci dają to może coś z ciebie będzie, ale skończ z tymi bajkami.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Syf, wyjdź i nie wracaj.
Jedyny pozytywny akcent w tym fake to statek ![]() Gimli ded a smoki na statku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do fake to ponawiam swoją opinie denny do kwadratu, jedyne co mnie rozbawiło to ta paintowa łódka ![]() ![]() ![]() @Down: Ja wyraziłem już swoją opinie na temat tego fake'a ![]()
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 26-03-2007 o 00:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @DO WSZYSTKICH
Widze ze zamisat [negatywnie] oceniac pseudo fake wy gadacie o naruto-.^
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Przerażasz mnie. :/ I Naruto przez niewtajemniczonych będzie uznawane za kolejną bajkę dla dzieci pokroju Pokemonów.
|
![]() |
![]() |