|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() No to ołkej ;p wracam do obserwowania dłoni.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @OnlyShadow
Stworzenie widzialnego psyballa "podobno" nie jest takie trudne, wystarczaca ok. 2 miesiace cwiczen (czasem nawet mniej). Co do ogrzania termometru, sprobowalem ale efekt byl zalosny - nic sie nie stalo. Ale ja wciaz jestem calkowicie w tym zielony. Cwicze zbieranie energii, a dzis sprobowalem czegos nowego - uleczyc rane. Wzialem noz lekko rozcialem palec i probowalem wyslac w rane energie. Udalo mi sie! Choc ranka naprawde byla plytka to nawet strupa nie bylo. A wracajac do psyballi, na stronce ktora podalem tez sa widoczne psyballe (ich zarysy) Przed operacjami plastycznymi prawie niewidoczne (ale costam jest widac) a po operacjach (zmienianie gamy kontrastu itp.) dostajemy zarys naprawde widoczny. @Panowie Up(niewszyscy ![]() Jak niechcecie wierzyc, naprawde nie wierzcie ale to naprawde dziala. Ja nie zbieram energii z zadnych saturnow, bo az tyle energii nie potrzebuje, ale z pewnoscia tylko do czasu ![]() PS: Sory za brak polskich liter ale klawiatura sie zepsula.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 25-03-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Stronka którą podałeś owszem, dosyć ciekawa. Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 25-03-2007 o 22:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Temat ten zrobiłem po to by się czegoś dowiedzieć o psi ballach czy energii chi. Jeśli ma ktoś zamiar "nabijać się" z tego, niech sobie oszczędzi czasu i niech nie pisze posta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP:
Chciales sie dowiedziec to ci mowie - choc jest to trudne to mozliwe i wykonalne. Chcesz wiedziec wiecej to przestudiuj dokladnie te forum ktore sam podales + poszukaj stron w necie bo na tym forum chyba nikt sie tym nie interesuje (oprocz mnie i to tez od niedlugiego czasu) ![]() Brak polskich liter przez klawiature jak juz wspominalem w poprzednim poscie. @onlyshadow Niestety jest to niemozliwe(prawie) ![]() A co myslicie o servitorach (cialach astralnych ktore moglyby robic za nas pewne rzeczy) Podstawy Servitor z angielskiego „serve” oznacza służyć, są to więc myślokształty, które mają za nas wykonywać pewne zadania. Jest to technika Magii Chaosu, zależnie od przyjętego obecnie światopoglądu servitory są bytami astralnymi, lub tez programami dla naszej podświadomości. Można je wykorzystywać zawsze tam gdzie potrzebne jest stałe działanie, a nie możemy ciągle utrzymywać w świadomości naszego celu. Przypuśćmy, że chcemy ciągle drenować naszego wroga. Programujemy, servitora, aby wysysał energię z tej osoby. Należy jednak pamiętać, że jeżeli sami nie umiemy tego zrobić, to servitor również nie będzie tego umiał, gdyż jest to cząstka nas samych. Sposób na stworzenie servitora: Na samym początku trzeba dokładnie zaplanować servitora. Należy wiedzieć: -Jak będzie wyglądał servitor oraz jego imię -Jaka będzie jego funkcja -Jak długo będzie miał on działać -Wybrać dla niego źródło energii -Wybrać fizyczny odpowiednik – mieszkanie (można, ale nie trzeba) Usiądź wygodnie, odpręż się i zbierz w sobie energię. (Wizualizuj jak z całego świata spływa do Ciebie energia). Gdy zbierzesz jej wystarczająco dużo wizualizuj jak przez Twoje ręce spływa energia i tworzy pulsującą kule. Po chwili z kuli wyłania się Twój servitor. Podam na przykładzie wampira – czarna kulka z kłami. (Forma jest dowolna, ja wybrałem taką, bo taka symbolika odpowiada mi). Gdy już servitor ma określoną formę, tłumaczymy mu, co ma robić, jak długo działać i całą resztę. Gdy nasza praca jest skończona należy wizualizować, jak servitor odlatuje i rozpoczyna naszą pracę. Trzeba pamiętać, że servitory cały czas korzystają z naszego źródła energii. Jeżeli jesteśmy nim my sami to może to spowodować duże osłabienie. Wampir natomiast będzie się karmił z ofiary. Zdarza się, że servitor uzyska świadomość i zbuntuje się przeciw twórcy, dlatego też, nie zaleca się tworzenia świadomych servitorów przez początkujących. Jeżeli chce się pozbyć servitora to należy użyć komendy ‘destrukcja’, która najlepiej zainstalować podczas tworzenia. Lub, jeżeli tego nie zrobiliśmy, wizualizować jego wybuch oraz wchłonięcie energii przez twórcę. Jest to część artykułu z TempleOfTruth.(http://templeoftruth.one.pl/readarti...?article_id=40)
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 25-03-2007 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() @ cala zgraja nie wierzacych
czlowiek to jest taka 40 watowa bateryjka.. mozg wytwarza tyle energii.. a skoro mamy w sobie energie to czemu nie mozemy jej kontrolowac, uwidaczniac i uzywac ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 25-03-2007 o 22:53. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Bastash - 25-03-2007 o 23:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2xUP:
Ja zrobilem plytka ale dluga rane. Pozatym po takim dziabnieciu przez jakis czas (czasami bardzo krotki) zostaje znak, u mnie zadnen znak niezostal, jakby nic sie nie stalo. Chodzi o zaprogramowanie servitora (czyt. co ma robic) wiem ze twoj tekst jest ironiczny ale niechce zeby ktos sobie cos zle pomyslal;d @up: nie, koles po prostu uzywa sily swoich miesni i praw fizyki. Psiballow prawa fizyki moga nie ograniczac.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 25-03-2007 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Chi ball, psi ball, czy nawet koci ball... teoretycznie wszystko jest możliwe, problem w tym, że człowiek gdy czasem czegoś mocno chce a nie może osiągnąć oszukiwany jest przez swój umysł złudnymi obrazami i/lub uczuciami, których pragnie. Pamiętajmy, że ludzie to ignoranci, co nie jest udowodnione, nie musi istnieć... (Możecie i bardzo wierzyć, że istnieje czwarty wymiar, ale póki nie macie odpowiednio umieszczonego oka by móc go postrzegać, nie możecie być pewni, że on istnieje). Wiecie dlaczego tyle tu sceptycyzmu? Ponieważ ja też mogę napisać: "A ja to umiem zrobić psi'balla o sile wybuchu 40 megaton!!111 i Ruski chcą mnie porwać i wykorzystać jako tanią fabrykę zastępczych bomb atomowych! RATUJCIE!!!11 PLX". BTW Co wy macie z tą nieskończonością wszechświata? Mnie się zdawało, że w świetle ostatnich badań wszechświat nie tylko nie jest nieskończony, ale także zamiast jak to kiedyś uważano rozszerzać się coraz wolniej, przyspiesza... Wniosek ==> Obecna ocena wieku wszechświata jest nieprawidłowa. [/OFFTOP]
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 25-03-2007 o 23:49. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Fallen Angel
|
![]() Ta...nalektryzowana kula...jak ktoś umie siłą woli wyrwać elektrony z, dajmy na to powietrza, to powinien dostać nobla.
![]() |
#52 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS: Dlaczego ludzie nie potrafia dyskutowac ? Nigdy chyba tego nie pojme... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Odświeżam temat i mam nadzieję, że wyłoni się z tego interesująca dyskusja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Teksty typu "Spadłem z krzesła ;p" zaliczasz do "uszanowania cudzej opinii"? Jesteś takim samym barbarzyńcą jak my!
![]() |
#56 |
Zbanowany
![]() |
![]() Tak jest! Jesteśmy nikim! Oddajmy się w ręce wielkiej energii Chi Cha Chu. Marny nasz żywot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @topic Ciężko się określić w takim temacie. Wydaje mi się, że może to być możliwe, ale potrzeba do tego wieeeeelu lat praktyki ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() ja juz broliego pokonalem, kamehameha i po nim proste, jestem wtajemniczony cwicze juz 10lat. i zabijam kazdego, jednak najtrudniej mi bylo z bubu
|
![]() |
![]() |