|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Bardzo żal mi tego człowieka. Był bardzo inteligentny i sympatyczny. Niektórzy pytają, dlaczego sie ostatni przestał udzielać na tym forum, tutaj odpowiedź:
Cytuj:
Post ten jest z 1 Stycznia 2007 roku, w temacie "Najbardziej pomocny użytkownik". A oto podpis Jarka: Cytuj:
Co do "[*]" pozostawię tylko malutki komentarz. Dla mnie jest to idioctwo, zachodzące na zniewagę...
Ostatnio edytowany przez Lifter - 27-03-2007 o 23:45. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Cóż nic więcej nie moge... niestety...[*]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() czy to jest potwierdzone na 100% ?? bo nie chce mi sie/nie moge w to uwierzyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Co do słów Jarassimusa, to po ich przeczytaniu muszę powiedzieć, że miał wiele racji i tymbardziej go szkoda. @Mega Robal~ A czy ja Ci napisałeś, że masz jechać na jego grób??? przeczytaj mój post uważnie, znicz możesz zapalić na własnym cmentarzu (na każdym jest takie miejsce dla osób odległych, nie mam pojęcia jak się to nazywa niestety)... @Yallah Mnie nie drażni to, że ludzie okazują szacunek, tylko sposób w jaki to robią... Zamiast stawiać[*] weźcie ludzie napiszscie coś o tym człowieku, a jeśli go nie znacie to o zaistniałej sytuacji, a nie stawiajcie znaczków, które równie dobrze można porównać do emotikony... Bo jest to moda... Moda na współczucie i zaangażowanie w pewną grupę ludzi (w tym przypadku urzytkowników forum, ale nie o Jarassimusa chodzi, lecz o innych stawiaczy wirtualnego znicza) To samo było po smierci śp. Jana Pawła... Nie mówcie, że nie słyszeliście o międzykrajowej akcji[*] w opisie, czy nie dostaliście setek łancuszków z[*], choć ponad 90% ludzi którzy to wysłali nawet nie poszli na cmentarz, ba! Nie pomodlili się chociażby czy cos w tym stylu, a mnie sie w tej chwili serce kroiło na myśl jakie to komputerowe społeczeństwo (owszem są jeszcze lduzie normalni) jest tępe i żałosne... To tyle, napisałem, że już nie będe się udzielał ale to wymaga komentarza... Jeszcze raz wyrazy szacunku dla Jarassimusa który jak już powiedziałęm wyżej, okazał się być mądrym człowiekiem... Szkoda, że nie miałem przyjemności poznać.
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 28-03-2007 o 15:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Sam "zainteresowany" opuścił forum tibii właśnie z powodu takich idiotów jak ghand i reszta głupoli którzy akurat w tym temacie musieli spamować o jakiś głupich zniczach..... nie podoba się? napisz oddzielny temat na OWiN a nie śmiecisz tu.
Mam nadzieje że ghand i reszta bandy juz się tu nie wypowie...
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 28-03-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Przykro mi z powodu śmierci tego człowieka, mimo, że go nie znałem. Z tego, co przeczytałem był bardzo porządnym userem. Ale pomyślcie sobie, jak wy byście się czuli gdyby was lub waszych przyjaciół wspominali poprzez wstawienie kilku marnych zniczy? Jeśli nie macie nic do przekazania to nie mówcie nic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Czytałem dziś posty Jarassimus i myśle że bardzo "ładnie" się wypowiadał dużo rozspisywał ,nie spamował.Smutno mi , że w tak młodym wieku Jarassimus zmarł , całe życie było przed nim.
Ostatnio edytowany przez Ureticon - 28-03-2007 o 18:55. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Ale gest jest gestem. Jakby rodzina zmarłego to zobaczyła to napewno byłaby pełna podziwu, że ludzie, którzy wprawdzie nie znają go tak go lubili
![]() @up Żal mi ciebie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @up:
No właśnie. Nie znali. Śmieszą mnie wypowiedzi ludzi "Nie znałem go ale[*]". Lepiej niech już nic nie piszą. >.< @topic: Heh... znałem go tylko z forum/gg/skype. Ale wydawał się spoko.
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 28-03-2007 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Cóż mogę napisać dobry człowiek, dobry użytkownik. Jego posty były inteligentne a ich długość większości ludzi zniechęcała do czytania. Pomimo tego i tak można go śmiało umieścić w gronie najlepszych użytkowników.
-POKÓJ JEGO DUSZY- Ps. Wasze kłótnie na temat jakiś znaczków są żenujące ^^. Każdy ma prawo na własny sposób uczczenia jego pamięci. W końcu ponoć Polska to wolny kraj. @down Jak chcesz zmieniać świat zacznij od zajrzenia do słownika.
Nic dodać nic ująć N/C Ostatnio edytowany przez Edek Rozprowacz - 28-03-2007 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@Zenuś Właśnie przez teksty typu "takich idiotów jak..." (czyli twoje) i wymienianie nicków wybuchają kłótnie, my się kłócić nie chcemy, tylko żucamy światło na idiotyczną mode jaką są te znicze... I kto ma się zamiar kłócić?...
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() Cóż powiedzieć. Szkoda mi Jarassa.
Fakt, nasza znajomość się ograniczyła do paru rozmów na gadu / in-game, ale mimo to - naprawdę żałuję, że zmarł. Mam nadzieje, że po śmierci znalazł się u Jah w Syjonie. A świeczki nie zapale. Co to da?. Wpadnę kiedyś do jego rl miasta, to zapalę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Ludzie to miał być temat ku pamięci Jarka a nie jakiś bezsensowny SPAM na temat "zniczy"... "Ja widziałem że tak będzie" ze znajdzie się ktoś "zdolny" komu to będzie przeszkadzać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Biedny Jarek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ultimate - 28-03-2007 o 22:03. |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() Ehhh... Nie znalem dobrze Jarasa, rozmawialem z nim bodajrze raz. Wnioskujac na tej "malutkiej" rozmowie i postach na forum moge powiedziec, ze jest... byl jednym z najlepszych userów tego forum. Bardzo mlodo umarl
![]() [*]† JAROSLAW KRASUSKI †[*]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle