![]() |
#1981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() Cytuj:
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
|
![]() |
|
![]() |
#1982 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Albo chociaż sexi zdjęcie mi wyślij w staniczu i majteczkach xD Monikaaa ![]() |
|
![]() |
#1983 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem kim jestes ale dokladnie tak jest xD @up "staniczu" xd Ostatnio edytowany przez Zabster - 27-03-2007 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
#1984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() @ up
Hmmm czyli jednak Lester~ jest od Ciebie z rl i mieszkacie w Lublinie? Jak tak to spoko niedaleko siebie mieszkamy jakies yyyy 450 km. ![]()
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
![]() |
![]() |
#1985 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Imię: Exiva :P
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() Masz 13 lat i jesteś niespełniony emocjonalnie? Podrywasz dziewczyna starsza, inteligętniejszą i znającą Polski... Wez wy*******aj z tego forum.... bo się pogrążasz ...
|
![]() |
![]() |
#1987 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.
A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie? No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum. |
![]() |
![]() |
#1988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Słupca
Imię: Milinia
|
![]() Mam prośbe do wszystkich. Nie odpisujcie na posty Lestera! sam mam ochote mu wrzucić ale to niee ma sensu, bo powstanie 10 kolejnych durynch postów typu "Ty noobie", "ty dzieciaku" itp. itd. A co się tyczy dzieciaków to dorośli czasami popełniają bardziej infantylne błędy niż dzieci.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Słupca
Imię: Milinia
|
![]() Zapomniałem zapytać
Ehazin i Solle to się już poddali czy tylko planuja jakiś rewanż?? I co z Nizahe?? Miał się pojawić znowu a tu nic. Czasami się tylko loguje na 10- 15 min |
![]() |
![]() |
#1990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: wrocław
Świat: morgana
Poziom: 30
|
![]() No Właśnie, była wojna i się zmyła? xD
Tych najbardziej wtajemniczonych proszę o krótkie objaśnienie kto z kim,skąd te roszady w teamach itp. itd. Nawet kiedy pytam tych, którym niejednokrotnie temat wojny jest bliski...pogubili się... lol |
![]() |
![]() |
#1991 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tego chyba nikt nie wie. Ponoc niz podal liste osob ktora ma hunta ale kto jest na tej liscie to tylko wiedza wtajemniczeni
|
![]() |
![]() |
#1992 |
Guest
|
![]() [quote=Fureyka;1337855]Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.
A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie? No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.[/QUOTE a to peszek chętnie bym zobaczył, nie mam 12 lat ![]() dziecko neostrady to tekst którym mi nie pojedziesz ćwoku up up up i tam jeszcze, bo na mojej wsi dostępne jest neo i radiówka, więc wielkiego wyboru nie mam, a szczerze mówiąc działa bez zarzutu ![]() btw. Gz Zab'ster nie ma to jak publicznie wyśmiać kumpla, no ale wiesz ty zawsze taki byłeś ;p |
![]() |
#1993 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Szymek jelopku "dziecko neostrady" To przenośnia i nie chodzi tu o to jakiego masz neta tylko spamujesz forum swoimi glupimi postami. ZAWSZE taki bylem ZAWSZE... zal Ostatnio edytowany przez Zabster - 28-03-2007 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
#1994 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
|
![]() Cytuj:
Lester, mam prosbe, badz jak wiekszosc uzytkownikow tego forum - kultularna i mow na temat, a nie jaki ty jestes dorosly i jakie masz fajne i texty i jak fajnie bluzgasz ;/ bo to zalosne. A no i naucz sie cytowac. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1995 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich zirytowanych przez Lester_Back |
|
![]() |
#1996 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wcześcniej Poprosilem O bana dla Lestera i nic ;p
Ponawiam moją wcześniejszą Prośbe ;d ![]() @down Nie masz sie czym chwalić ;/
Ostatnio edytowany przez Borucao - 28-03-2007 o 21:01. |
||
![]() |
![]() |
#1997 |
Guest
|
![]() Jeden wielki żal i śmiech na sali
To nie moja wina ze lubie chlopcow... Ostatnio edytowany przez Lester_back - 28-03-2007 o 20:53. |
![]() |
#1998 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1999 |
Guest
|
![]() Krishna jbc to Zab'ster
Tylko ty znasz moje hasło gZ!!! Wole dziewczyny, i w ogóle gz pomysłu wjebania się na acc normalnie gz teraz to mi was Żal |
![]() |
#2000 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
//Nie było mnie a Wy już zaczynacie coś pierdolić d; @edit Co do wczorajszzych piratów : Zab'ster : Mar 27 2007, 15:15:55 CEST Died at Level 112 by a pirate cutthroat Arcy Volltio: Mar 27 2007, 15:16:15 CEST Died at Level 59 by a pirate corsair 20 sek. róznicy xd Ostatnio edytowany przez Jaz - 28-03-2007 o 22:07. Powód: nogi mię bolauy |
|
![]() |