Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-03-2007, 19:35   #1981
Ellein
Użytkownik Forum

Ellein's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lester_back Pokaż post
H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!
Wiem ze chcesz pokazac ze jestes Heya elo elo 5 2 0 ziom ale ci nie wychodzi ulupia istoto. Od kumpli w tibi dowiedzialem sie ze jak nie miales kompa to koczowales u takiego jednego dzien i noc (nie pytaj od kogo bo nie powiem ). AAA i widze ze nawet Zabster do ciebie napisal zebys nie pier... glupot to oddaj hold baranie. Jezdzisz tak po kims to sie ujawnij cwaniaku, jak juz mowilem niemiales na moje oko 20 lvla tylko patrzysz jak inni graja zalosny dzieciaku neostrady.
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation.

-------------------------------------------------

14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ?
14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor
14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ?
14:46 Migotka Druid [18] :tak
Ellein jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-03-2007, 19:41   #1982
Lester_back
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka Pokaż post
@2up

Jesli to byla proba zdenerwowania mnie to daruj sobie chlopcze.
Nie przejmuje sie ludzmi twojego poziomu, ktorzy uzywaja wulgaryzmow w swojej wypowiedzi oraz nie potrafia napisac zdania poprawnego gramatycznie.

@up

Ludzie sie zmieniaja. Najwięksi wrogowie są Twoimi najlepszymi przyjaciolmi a przyjaciele staja sie wrogami.
Ehazin jest tego przykladem.
Dasz ten fotobuket czy nie??
Albo chociaż sexi zdjęcie mi wyślij w staniczu i majteczkach xD Monikaaa

stary 27-03-2007, 19:42   #1983
Zabster
Użytkownik Forum

Zabster's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2007
Lokacja: Lublin

Imię: Gremar
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 282
Skille: 110/92
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ellein Pokaż post
Wiem ze chcesz pokazac ze jestes Heya elo elo 5 2 0 ziom ale ci nie wychodzi ulupia istoto. Od kumpli w tibi dowiedzialem sie ze jak nie miales kompa to koczowales u takiego jednego dzien i noc (nie pytaj od kogo bo nie powiem ). AAA i widze ze nawet Zabster do ciebie napisal zebys nie pier... glupot to oddaj hold baranie. Jezdzisz tak po kims to sie ujawnij cwaniaku, jak juz mowilem niemiales na moje oko 20 lvla tylko patrzysz jak inni graja zalosny dzieciaku neostrady.

Nie wiem kim jestes ale dokladnie tak jest xD

@up "staniczu" xd

Ostatnio edytowany przez Zabster - 27-03-2007 o 19:43.
Zabster jest offline  
stary 27-03-2007, 20:00   #1984
Ellein
Użytkownik Forum

Ellein's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007

Domyślny

@ up

Hmmm czyli jednak Lester~ jest od Ciebie z rl i mieszkacie w Lublinie? Jak tak to spoko niedaleko siebie mieszkamy jakies yyyy 450 km. Widze to co mi kumpel mowil to jest prawdziwe a Zabster jaki Les~ mial level w tibi i jaki nick ma na morganie? Z gory Thx
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation.

-------------------------------------------------

14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ?
14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor
14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ?
14:46 Migotka Druid [18] :tak
Ellein jest offline  
stary 27-03-2007, 22:52   #1985
Spai
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
Strzałka

Cytuj:
H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!
Do you speak Polish? Please!
Spai jest offline  
stary 27-03-2007, 22:53   #1986
Spai
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2006

Imię: Exiva :P
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
Domyślny

Cytuj:
Dasz ten fotobuket czy nie??
Albo chociaż sexi zdjęcie mi wyślij w staniczu i majteczkach xD Monikaaa
Masz 13 lat i jesteś niespełniony emocjonalnie? Podrywasz dziewczyna starsza, inteligętniejszą i znającą Polski... Wez wy*******aj z tego forum.... bo się pogrążasz ...
Spai jest offline  
stary 28-03-2007, 01:35   #1987
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie?
No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.
Fureyka jest offline  
stary 28-03-2007, 10:26   #1988
Mielosz
Użytkownik Forum

Mielosz's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Słupca

Imię: Milinia
Domyślny

Mam prośbe do wszystkich. Nie odpisujcie na posty Lestera! sam mam ochote mu wrzucić ale to niee ma sensu, bo powstanie 10 kolejnych durynch postów typu "Ty noobie", "ty dzieciaku" itp. itd. A co się tyczy dzieciaków to dorośli czasami popełniają bardziej infantylne błędy niż dzieci. Więc to, że ktoś ma 12 lat to nic niee znaczy (oczywiście niee tyczy to wszystkich )
Mielosz jest offline  
stary 28-03-2007, 10:30   #1989
Mielosz
Użytkownik Forum

Mielosz's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Słupca

Imię: Milinia
Domyślny

Zapomniałem zapytać

Ehazin i Solle to się już poddali czy tylko planuja jakiś rewanż??

I co z Nizahe?? Miał się pojawić znowu a tu nic. Czasami się tylko loguje na 10- 15 min
Mielosz jest offline  
stary 28-03-2007, 12:01   #1990
hazab
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: wrocław

Świat: morgana
Poziom: 30
Domyślny

No Właśnie, była wojna i się zmyła? xD
Tych najbardziej wtajemniczonych proszę o krótkie objaśnienie kto z kim,skąd te roszady w teamach itp. itd. Nawet kiedy pytam tych, którym niejednokrotnie temat wojny jest bliski...pogubili się... lol
hazab jest offline  
stary 28-03-2007, 15:09   #1991
Gumball
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Roxando Crew
Domyślny

Tego chyba nikt nie wie. Ponoc niz podal liste osob ktora ma hunta ale kto jest na tej liscie to tylko wiedza wtajemniczeni
Gumball jest offline  
stary 28-03-2007, 16:50   #1992
Lester_back
Guest

Domyślny

[quote=Fureyka;1337855]Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie?
No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.[/QUOTE

a to peszek chętnie bym zobaczył, nie mam 12 lat
dziecko neostrady to tekst którym mi nie pojedziesz ćwoku up up up i tam jeszcze, bo na mojej wsi dostępne jest neo i radiówka, więc wielkiego wyboru nie mam, a szczerze mówiąc działa bez zarzutu

btw. Gz Zab'ster nie ma to jak publicznie wyśmiać kumpla, no ale wiesz ty zawsze taki byłeś ;p

stary 28-03-2007, 17:00   #1993
Zabster
Użytkownik Forum

Zabster's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2007
Lokacja: Lublin

Imię: Gremar
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 282
Skille: 110/92
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.[/QUOTE

a to peszek chętnie bym zobaczył, nie mam 12 lat
dziecko neostrady to tekst którym mi nie pojedziesz ćwoku up up up i tam jeszcze, bo na mojej wsi dostępne jest neo i radiówka, więc wielkiego wyboru nie mam, a szczerze mówiąc działa bez zarzutu

btw. Gz Zab'ster nie ma to jak publicznie wyśmiać kumpla, no ale wiesz ty zawsze taki byłeś ;p

Szymek jelopku "dziecko neostrady" To przenośnia i nie chodzi tu o to jakiego masz neta tylko spamujesz forum swoimi glupimi postami.

ZAWSZE taki bylem ZAWSZE... zal

Ostatnio edytowany przez Zabster - 28-03-2007 o 17:01.
Zabster jest offline  
stary 28-03-2007, 18:08   #1994
Feyzzy
Użytkownik Forum

Feyzzy's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mielosz Pokaż post
Mam prośbe do wszystkich. Nie odpisujcie na posty Lestera! sam mam ochote mu wrzucić ale to niee ma sensu, bo powstanie 10 kolejnych durynch postów typu "Ty noobie", "ty dzieciaku" itp. itd. A co się tyczy dzieciaków to dorośli czasami popełniają bardziej infantylne błędy niż dzieci. Więc to, że ktoś ma 12 lat to nic niee znaczy (oczywiście niee tyczy to wszystkich )

Lester, mam prosbe, badz jak wiekszosc uzytkownikow tego forum - kultularna i mow na temat, a nie jaki ty jestes dorosly i jakie masz fajne i texty i jak fajnie bluzgasz ;/ bo to zalosne. A no i naucz sie cytowac.
Feyzzy jest offline  
stary 28-03-2007, 20:05   #1995
Krishna
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka Pokaż post

No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.
Ja Ci powiem ze lester ma juz 13 lat Grał na serwach aurea, nebula, thoria,furora. Bodajrze na furorze miał swoj NAJWIEKSZY LEV 19 (jeszcze jeden i deserta by zaliczył) Żeby sie dowartościowac to lubi używając bluzg obrażac innych albo chodzi na KSM(katolickie stowarzyszenie mlodzierzy) i razem z ksiedzem rozmawiaja na różne tematy.Sądzi że jest super mastash masohista PRO, zna sie na wszystkich profesjach i normalnie jest cały COOL. A więc lepiej mu nie dawaj żadnych zdjęc Skąd to wiem? Znam go trochę z gry troche mi jego znajomi o nim opowiadali. Jeżeli mi nie wierzycie to niech on sam sie wypowie na ten temat. Nie daj(cie) sie z nim zagłebiac w dyskusje bo z dzieckiem nie wygracie ono jest najmondrzejsze !!!

Pozdrawiam wszystkich zirytowanych przez Lester_Back

stary 28-03-2007, 20:28   #1996
Borucao
Użytkownik Forum

Borucao's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Evul Lester leave

Wcześcniej Poprosilem O bana dla Lestera i nic ;p
Ponawiam moją wcześniejszą Prośbe ;d
@down
Nie masz sie czym chwalić ;/
11:22 Dizt Cold [60]: Czasem budze sie w nocy z krzykiem na ustach "URIZAAA NIEEEE"
Cytuj:
w thais buszuje gang niejakich pytongow,same noob chary a robia swoje...

Ostatnio edytowany przez Borucao - 28-03-2007 o 21:01.
Borucao jest offline  
stary 28-03-2007, 20:45   #1997
Lester_back
Guest

Domyślny

Jeden wielki żal i śmiech na sali

To nie moja wina ze lubie chlopcow...

Ostatnio edytowany przez Lester_back - 28-03-2007 o 20:53.

stary 28-03-2007, 21:02   #1998
Krishna
Guest

Domyślny

Cytuj:
Jeden wielki żal i śmiech na sali

To nie moja wina ze lubie chlopcow...
Wiemy że z Tobą nie wygramy. A więc pokłony dla Ciebie "królu" i odejdz z tego forum na zawsze jak pragnie lud

stary 28-03-2007, 21:54   #1999
Lester_back
Guest

Domyślny

Krishna jbc to Zab'ster

Tylko ty znasz moje hasło gZ!!! Wole dziewczyny, i w ogóle gz pomysłu wjebania się na acc normalnie gz

teraz to mi was Żal

stary 28-03-2007, 22:03   #2000
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spai Pokaż post
Masz 13 lat i jesteś niespełniony emocjonalnie? Podrywasz dziewczyna starsza, inteligętniejszą i znającą Polski... Wez wy*******aj z tego forum.... bo się pogrążasz ...
Ależ inteligĘtny.

//Nie było mnie a Wy już zaczynacie coś pierdolić d;

@edit
Co do wczorajszzych piratów :
Zab'ster :
Mar 27 2007, 15:15:55 CEST Died at Level 112 by a pirate cutthroat

Arcy Volltio:
Mar 27 2007, 15:16:15 CEST Died at Level 59 by a pirate corsair

20 sek. róznicy xd

Ostatnio edytowany przez Jaz - 28-03-2007 o 22:07. Powód: nogi mię bolauy
Jaz jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania