![]() |
#1762 |
Użytkownik forum
|
![]() biechu padl
![]() ![]() Mar 25 2007, 22:38:23 CEST Killed at Level 92 by Aradna and by Gambin Ostatnio edytowany przez observer - 26-03-2007 o 16:40. |
![]() |
![]() |
#1763 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2007
Lokacja: Crawley / UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
![]() Zna ktoś mainchara [CHAR]Cyndra[/CHAR] płace dużo
|
![]() |
![]() |
#1765 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
racja , sam kiedyś zapłaciłem 150k , i bardzo żałuje tego czynu , jednak juz WIECEJ SIE TO NIEPOWTORZY . WOLE ZGINAC NIZ ZAPLACIC CHOC 1 GP ! ![]() Morale mi sie podniosly , moze dlatego ze wlasnie skaczylem ogladac film 300 spartan hauheuhauhe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1768 |
Użytkownik forum
|
![]() Morale mi sie podniosly , moze dlatego ze wlasnie skaczylem ogladac film 300 spartan hauheuhauhe
![]() Moglby byc lepszy, wiecej w nim komputera niz filmu ale i tak calkiem fajny xD lubie takie sieki xD a z placeniem racja przynajmniej co do KH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec ludzie mowie wam NIE PŁAĆCIE KH!!!!!! Oni i tak was ujebia za dzien, tydzien, dwa tygodnie... PS. Zawsze was znajdą... to tyle ![]() BTW mnie tam nie przeszkadzał widok komputerowej krwi na ekranie, film warty obejrzenia, polecam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1770 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowiek sie uczy na błędach , zapłaciłem za 1 szym razem bo chcialem dobic 100 i sprawdzic czy bede mogl normalnie po tym gra , teraz juz wiem jak to jest
![]() I na Beryli juz tak zawsze bedzie tak: Albo "my" albo "oni" i NIE ma innej mozliwosci , pokój niewchodzi w grę ...=) wiecie co jest zabawne? Gdy napsałem do alicus ze chce zaplacic , "Wielmożny" pan zwany Arma of dark mnie zaspamowal ze niemoge zapłacić bo "ON TAK POWIEDZIAŁ !" I co ja teraz biedny pocznę ![]() ( CRYING A BIG RIVER ) btw panie Armageddon - na ELYSIA , juz mam wiekszy lvl niz ty ![]() Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 27-03-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |
#1771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
![]() ![]() |
![]() wiekszy miales do czasu az Armagedon nie odrobil tego co stracil po naszym fragu
![]() chyba ze jestes teraz online i wbiles lvl to zwracam honor xP |
![]() |
![]() |
#1772 |
Guest
|
![]() Słuchajcie
Odwalcie sie od tych co zaplacili/doszli do kh badz zrobili cos innego co wam sie nie podoba To tylko gra, wiec dajcie ludzia grac /PAtrick |
![]() |
#1773 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw dla twojej wiadomości, spośród wielu którzy play>pay>have still hunted jest wielu którzy >found a new serwer ![]() ![]() ![]() ![]() afaIk jak ktoś daje słowo to powinien je dotrzymać, czy jest "tylko gra" czy RL, ale KH chyba nie wie jak sie to robi, wiec jak ktoś sie jeszcze nie sparzyl i nie wierzy niech płaci, wtedy juz nic mu nie pozostanie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lamorack - 28-03-2007 o 19:48. Powód: no reason //gdzieś już to słyszałem...?? ;p |
|
![]() |
![]() |
#1774 |
Zbanowany
|
![]() Ajo już szczerzy kły na nowy świat, szkoda ze mu sie nie uda
|
![]() |
![]() |
#1775 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Zbanowany
|
![]() Bo mam przecieki że 2 świetne ekipy pokrzyżują mu plany
![]() Ostatnio edytowany przez H.Lyoud - 28-03-2007 o 21:30. |
![]() |
![]() |
#1778 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wątpie by Cipsoft otpalił nowe servery wczesniej niż stare sie zapełnią , a pozatym z tego co wiem Ajo niesuzka nowego serva tylko gra ne Berylia .
Pytanie : Po co miałby isc na nowey server skoro MA berylie ( w dosłownym tego słowa znaczeniu ) |
![]() |
![]() |
#1779 |
Zbanowany
|
![]() Dla niego berylia to zamało
|
![]() |
![]() |
#1780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ludzie szukaja zawsze nowych wyzwan . W wypadku Ajo to zdobywanie wladzy na kolejnych servach . : p
@Mat Tadzik Dobry film ![]() Ostatnio edytowany przez Exodus - 29-03-2007 o 09:32. |
![]() |