|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Loota o jakiej wartości zebrałbym 60ek skille 80/80 na Mintwalin w godzinę?
Eq : Aol. RH. DSM. K Legs. BOH. GS. BS. Demon Shield. Z góry dzięki ![]() A może znacie miejsce na ktorym bym zarobił więcej? W każdym razie czekam na odp. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() idz sprawdz ?
edit: bo zamiast czekac >2 godziny az ktos mu odpowie poszedlby samemu i dowiedzial sie z pierwszej reki ? zajeloby mu to godzine ? Glupim postem olewam uzytkownikow leniwych a nie potrzebujacych rady.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 29-03-2007 o 21:14. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() @up
Niech żyją moderatorzy... -.- Dlaczego jesteś modkiem, jak nie umiesz pomóc, tylko myślisz, że jesteś najważniejszy. Myślisz, że wszyscy będą Ci klaskać jak olejesz głupim postem użytkownika potrzebującego rady? Jeśli masz Postmana, to coś około 5k/h. Jeśli nie masz, będzie około 3k/h.
Ostatnio edytowany przez Lifter - 29-03-2007 o 21:09. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A ja akurat w tym przypadku jestem po stronie vil'a... Autor ma 60 lv, skile, eq etc bla bla... I nie chce mu się ruszyć dupy? Poszukać? Tak to niech każdy do każdego expowiska zada pytanie... pomnóżmy razy 4 (ilość profesji), potem x100 (od 1 do 100 lv), później razy zmienna "K"(zawierająca ilośc indywidualnych skilli, ekwipunku i wymagań pytających)... litości... Juz nawet nie chodzi o to, aby sam sprawdzał, wystarczyło by poszukać... Pozatym ciężko jest sensownie odpowiedzieć w teorii jak się ma czyjeś skille i eq... Najważniejsze jest przecież ogranie, to czy się zna dany resp, szczęście... Więc jeszcze raz proszę... litości...
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Raz się uda, drugi się uda, a za trzecim noobek podbiegnie i lootbaga ni ma ^^ P.S Zauważyłem, że ostatnio dużo osób zamiast "O Jezu" nadaje mi tytuł Boga. Czyżbym awansował?
Ostatnio edytowany przez Lifter - 30-03-2007 o 00:10. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków
Imię: Gajer Ziom
![]() |
![]() @up
O Boze człowieku to ty myslisz ze loota odnosi sie jak nie ma capa czy co. Robi sie lootbaga. Moze chodzi ci o to ze lootbaga też terzeba odnieść? No wiesz, nie wiem jak ty ale ja to zawsze tacham lootbaga jak koncze expic. Przez tachanie np z Mintwallin w czase wyjdzie jakies kilka minut wiecej niz bym szedł bez lootbaga. Co przynajmniej dla mnie nie ma żadnej różnicy.
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg ja pierdole a od czego jest to forum? Nie chce mi sie dupy ruszyc bo siedze teraz na zolwiach i niezbyt mi sie chce dreptac do mint te "30km"..
/pytalem się głównie, żeby sprawdzic czy mi się opłaca o;. ty lifter, narka. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() Koles se siedzi 2h na mint i expi przez 120 minut, a to, że 10 minut tam dochodzi i kolejne 15 wychodzi już nas nie interesuje...
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: >.<
Świat: Thoria
Poziom: 125
Skille: 101
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
a ile dales za postac??
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Mam prawie takie same eq jak ty tylko mam g legi ale to szkopol.
Expi sie 20k/h loot okolo 7k/h .Uhow na 1 h idzie z 10 hyba ze ropniesz 2 mino magi to idzie 1-2 uhy na 1h.(jesli bendziesz uzywal exury liczylem a jak nie bendziesz to z 5-6 uhow;p) |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Jezus-Maryja ... Co Ty na to ??? ;P P.S Sorry za offtop.
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Podoba mi się. Mówili tak do mnie kiedyś, ale awansowałem na samo "Jezus"
![]() Np, autor. Powiedziałem co wiedziałem ^^
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() A ja go popieram, od czego jest to forum?, gdyby nie pisac nowych tematow poniewaz podbne juz istnieja forum by umarlo 5lat temu. A pozatym wiekszosc tematow przyklejonych jak i poradnikow m.in. dla magow sa przestarzale poniewaz jest tam sposob grania dla maga BEZ rozdzki, a i tak 80% linkow jest z not found lub Eror 404 -.-, a ty vil jestes takim mistrzem tej gry ze wszsycy co potrzebuja pomocy to dla ciebie plebs? Uwazam ze sie nie nadajesz na Moda, jak i 80% uzytkownikow tego forum.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Nie pytaj się ino sie przekonaj sam.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 61
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() na 100k expa --> 30k cash ... jakos tak, tylko ze musisz te smieci tam zbierac p-shieldy, swordy, mace teraz masz jeszcze skory wiec moze i wiecej ;-) kiedys tam expilem i bardzo mi sie podobalo ze skillem 90/90 to juz wogole bajerka ;-)
Pzdro ! |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: W domu ?
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 89
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Wszystko zalezy od umiejetnosci grania.
Jezeli ty na 60 lv nie wiesz gdzie masz expic lub zarabiac to nie jest dobrze ![]() Pytales ile loota uzbierasz w godzine ... Mysle ze ok. 5 k oz /h ale jak ty nigdy tam nie byles to moze Ci za pierwszym razem zejsc ponizej normy ![]() Wszystko zalezy tez o jakiej poze dnia tam pojdziesz ... Zazwyczaj najgorzej jest rano gdyz jest maly resp co przeklada sie w jakis sposob na ilosc loota , najlepiej wieczorem gdyz na servie jest duzo ludzi wiec resp tez sie zwieksza ![]() Mam nadzieje ze pomoglem Pozdro Zryty |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol.. Nie znasz NIKOGO 60+, kto NIGDY nie był na Mint (oprócz Postman questa) ... ?
@Dzięki wszyscy tam up. Topic do zamknięcia ![]() Ostatnio edytowany przez Jaz - 16-04-2007 o 19:43. |
![]() |