![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Hmm, tak naprawde wyglada plasko chociaz jest cieniowany, cien powinien byc ciemniejszy...
Problem w tym ze u czesia masz juz swoj wzór i nietrezba u niego zachowywac zbytniej anatomii, zrób coś bardziej zaawansowanego jak jakiś statek kosmiczny alebo jakiś portret...
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok tylko mam maly problem nie mam pomyslow cos dzisiaj ale postaram sie cos zrobic ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra zrobilem cos wiekszego ale nie wyszlo to najlepiej ;/ niedlugo sie naucze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Technincznie bez zarzutu, ale niebo przy zachodzie słońca powinno być bardziej ciepłe, a słońce... zakrywa góry z prawej...
Pozwoliłem sobie na malutkiego edita: ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 31-03-2007 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Może z ciebie (autor) wyrosnąć całkiem niezły pixelarcista!
![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
Światło źle pada, skoro słońce jest źródłem światła to poprostu odwróć cieniowanie na trawie. Widzisz Kuraj... Cytuj:
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 31-03-2007 o 21:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trawa lepiej wyglądała w drugą stronę. Nadaj jej też taki bardziej "suchy" kolor, taki troszeczkę przechodzący w żółć. Popraw to słońce, co przykrywa góry. ;p I "rozmaż" trochę odblask na wodzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to jeszcze poprawilem mowcie co teraz zrobic ( moze niedlugo juz bedzie dobra xD ) :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() znacznie lepiej niż na początku...
Ino dodał bym tam jakieś chmórki żeby było ładnie (i żebyś miał coś do roboty)
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() najlepiej to zostaw w spokoju, zamknij to w folderze i otwieraj tylko zeby komus pokazac. Im wiecej bedziesz chcial dodac tym gorzej wyjdzie, bo za duzo elementow na obrazku bedzie.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Super Ci to wyszło. Bardzo mi się podoba, zrób więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec chyba czas ruszyc "tylek ?? " i cos sobie w ~dziadkoo ~ porobic bo troszke nudami zawiewa ;] Za niedlugo cos wrzuce ;P
|
![]() |
![]() |