|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Który z panów robi lepszy program? | |||
Kuba Wojewódzki |
![]() ![]() ![]() ![]() |
56 | 40.00% |
Szymon Majewski |
49 | 35.00% |
Obaj są zabawni |
22 | 15.71% |
Obaj są żenujący |
13 | 9.29% |
Głosujących: 140. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Pozwól, że powtórzę: To jakiś kompleks, że oglądacie Wojewódzkiego, twierdząc, że od Majewskiego jest lepszy? Jakoś nie muszę się w ogóle wysilać, żeby zrozumieć żarty Kuby.
|
![]() |
#62 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Więc twierdzisz, że żarty Majewskiego są bardziej wyszukane i trudniejsze do zrozumienia?
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie. Twierdzę, że nie ma co panów porównywać, ale żaden nie jest na tyle lepszy od drugiego, żeby go za to chwalić.
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Przedewszystkim K.Wojewódzki ma fajniejszych gosci np. tydzien temu Lepper i Koterski byli swietni i widac ,ze Andrew tez ma poczucie humoru
![]() ![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
![]() |
![]() hm.
![]() ![]() czemu? śmieszniejszy etc. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() I ten sztuczny śmiech majewskiego też jest "superaśny :*:*:*:*"
Raz widziałem, że śmiał się na prawdę, jak Bajor opowiadał dowcip. Swoją drogą zauważyłem, że większość prezenterów Tivienu śmiejących się z rzeczy nie śmiesznych śmieje się tak samo -.^
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Co do kompleksów, to jest to nawet możliwe, jednak na tym forum pozostanie to pytaniem retorycznym (i/lub refleksyjnym), nawet jeżeli ktoś tak ma, to i tak nie powie ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Krzyżak
|
![]() Każdy z nich ma swoje plusy i minusy, każdy prowadzi program innego rodzaju, każdy zajmuje się czym innym i każdy jest stosunkowo dobry w tym co robi. Wiadomo. Nie zawsze to wychodzi ale to jak ze sportem - całe życie mistrzem się nie będzie. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mówię, że opcja "obaj są żenujący" jest moją - wiem po prostu, po co istnieją te programy i zdaję sobie sprawę, że ich autorzy nie pokazują szczytu swoich możliwości, tylko tyle, ile się od nich wymaga. Pamiętacie, jak Szymon zaprosił Kubę? Zawsze przedstawia gości za pomocą minutowego filmu (w pierwszej serii, teraz nie wiem). Kuba jednak był wtedy jeszcze w Polsacie i Szymon powiedział, że nie mógł użyć żadnych nagrań z jego udziałem, więc pokaże jedynie zdjęcia. I to mnie na przykład rozbawiło.
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Somebody.
Profesja: Sorcerer
Świat: Somewhere.
![]() |
![]() Wg mnie Wojewódzki jest wulgarny, chamski i brak mu dobrych manier. Zaprasza gości do programu po to by na nich powrzucac :/ Obraża swoich rozmówców a ludzie się z tego śmieją. Wiem, że chodzi też o to aby umieć śmiać się z samego siebie, ale czasem jego "żarty" są przykre i niesmaczne. Fakt bywały odcinki naprawdę śmieszne, ale denerwuje mnie to, że jego rozmowa z goścmi zawsze prędzej czy później zejdzie na temat seksu. Ten koleś jest jakiś niewyżyty..
Program Majewskiego oglądam i lubię. Owszem bywają odcinki, które są żenujące a jego ubior to kompletny niewypał. Fajnie jest to, że "wyłapuje" absurdy codzienności i wyśmiewa się z polityków i innych osób, ale nie obraża swoich gości. Na swój sposób jest śmieszny. Te pozycje ze Szczuką są bezsensowne. Tzn to mi się akurat nie podoba ![]() Z resztą są gusta i guściki a na temat gustów się nie dyskutuje ![]() Mimo, że obaj panowie są showmanami i satyrykami ich porównywanie ze sobą nie ma sensu. Obaj mają specyficzne poczucie humoru, które nie każdemu może się podobać.
Palincia 12:19 łeee Palincia 12:19 to ja sie na to nie pisze Palincia 12:19 nie mam czasu na bzdury Palincia 12:19 i nie mam czasu wysluchiwac noobow Palincia 12:20 ktorzy po miesiacu gry w tibie Palincia 12:20 mowia, ze nadal nie wiedza ktorym klawiszem sie skacze Palincia 12:20 nie chce byc tutorem PauluŚka =) 12:21 Hahahahahaha Ostatnio edytowany przez PauluSka - 31-03-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
'Kobieta leci na faceta już od progu, chce żeby znalazł jej punkt K. On jednak leci sobie w kulki ... kryształowe a na dodatek jest zWisły.' xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia